Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😃 😃 😃 😃 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😃 😃 😃

•
13. sep 2012ako dlho sa užíva Extrimax?Beriem ho od prvého USG 2x1tbl.Od pondelka mám brať po 2USG 3x1tbl.Neviem či mám si vybrať recept lebo sa všetko platí a ešte mám zostatok z IVF-ka.
0
Tak nasi maly drobci sa uz zohrievaju u mamky a uz len cakat na vysledok a mysliet pozitivne.
@franina dakujem vydim ze ty uz co skoro mas na svete svojho maleho milacika tak gratulujem 😃
Dievcata mozem sa Vas spitat ze ci ste si davali tu novu metodu co je v Splne. Ja ano tak uvidime ci to pomoze 😃
@malaterezka ja som ti uz tusim davnejsie nato odpisovala, ze my sme si ju davali, a nam pomohla 🙂
@foryou25 ano dakujem ja viem ze ste si to dali a tesim sa velmi 🙂 ze Vam to pomohlo a verim ze aj nam to pomoze lebo aj my sme si dali ale ja som mala na mysli aj ostatne dievcata
@malaterezka no ked som sa tu ja predcasom na tu metodu pytala nikto mi nato neodpovedal, takze neviem ci ju vobec este niekto vyuzil 😉
@lubanka PICSI
@lubanka PICSI
@foryou25 no, mrkla som do papierov a nič také tam nemám... asi nám to nenavrhli kvôli tomu, že my máme spermiogram o.k. 😉 tak asi preto... ale nabudúce sa popýtam sestričky... len tak informačne, nech som do budúcna zas o niečo múdrejšia x-) už len kvôli tomu, že sa tam uvádza, že táto metóda je dobrá aj pri opakovanej potratovosti...
@malaterezka jj uz som doma od 21.8, dufam, ze sa tam uz tak skoro nevratim 🙂 jedine ak na porod, ak vsetko dopadne dobre 🙂
@bique ahoj 🙂 mám sa fajn, dúfam,že aj ty... pozerám, že týždne nabiehajú... to je dobre 😉 😉 len nech je všetko v poriadku. Na KET asi tak skoro nepôjdem... nejak nemám nato chuť :-| keby som verila, že to výjde, tak by som šla... ale mám od začiatku pocit, že z toho nič nebude... samozrejme, že si po bobáčikov pôjdem, ale dávam si načas ...
@deni5 no on vyzera, ze nikdy nema chut rozpravat 😃 ale ja som ho aj tak stale otravovala, niekedy sa dokonca az usmial, ze aka som otrava....mna ta jeho kamenna tvar neodradila 😃 😃 😃 😃 daj potom vediet, co si zistila, lebo aj mna to zaujima, hoci to uz budem, tomu verim, potrebovat az na surodenca pre nasho chrobacika, lebo este 8 kuskov mame zmrazenych, tak mozno o 2-3 rocky si pre nich skocime🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli