icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

lyndus
3. máj 2009

mno vidis Ixi kolko dobrych znameni 🙂 my ked sme vystupovali z auta pred transferom, tak sme mali na tachometry same trojky a manzel skonstatoval, ze to musi vyjst 🙂 clovek sa tusim chyta kazdej slamky 😀

ixi
autor
3. máj 2009

tak to sa teda chyta 😀 😀 😀

ixi
autor
3. máj 2009

a som sa rozhodla ze teraz to vinde a hotovo 🤐 🤐 🤐

mima263
3. máj 2009

ahojte 🙂
ixi - dúfam, že Ťa 12. uvidím vysmiatu od ucha k uchu
blahoželám všetkým novým tehuľkám 🙂

lyndus
3. máj 2009

hehe ixi pekne rozhodnutie...ja to tiez tak od zaciatku beriem, ze proste som tehotna... ani som necakala, ze tam ta ciarka nebude...tak sa toho musim drzat 😀

ixi
autor
3. máj 2009

hehehe tak dobre nech sa mi aj usmev roztihne okolo celej hlavy 😀 😀 😀

ixi
autor
3. máj 2009

idem uz majte sa papa zajtra babulky a zajtra same pozitiva 😀 😀 😀 😀

zajacik...
3. máj 2009

Caute SPLNiecka, nemam sancu vas docitat, vsimla som si akurat ze tu bola Lenuliatko 🙂 Leni ked som ta citala ako by som citala seba - tiez cakame na zazrak a tiez som sa rypala v zahradke s kvietkami a mam strasne dobru naladu z krasnej jari a nadherneho pocasia, ze mi ani babatko nechyba 🙂

Ixi, Kukulik mate pekne fotky v pase 🙂
Lyndus gratulujem k // a vsetkym cakatelkam zelam tiez tie vytuzene //. 😵
Mimusa na KET nejdeme lebo nemame ziadne zmrzlinky. A dalsie IVF neplanujeme 😅

Stevca drzkaj sa, tesim sa na Jakubkov prichod na svet 😉

Zdravim vas vsetky ostatne 😵

ixi
autor
4. máj 2009

dobre rano splniecka 😀 😀 😀 tak dnes same // 😵 😵 😵 dnes ide asi aj piskotka do splnu 😎 drz sa poklad 😵 😵 😵

ixi
autor
4. máj 2009

takco ste sli vsetci do splnu? 😀 😀 😀 😀

kukulik30
4. máj 2009

ahoj ixi, tak ako, testla si, ci si odolala 😀

melisska
4. máj 2009

😵 Dobre ranko 😵

Kukulik nemusis mi pytat papeir na predoperacne, ja musim ist do Splnu v utorok alebo v stredu 😉 na krv a ultrazvuk, mozno sa stretneme 😵

ixi ako naše splniečko? Od 11.5. som PN , tak tu budem strašit častejšie 😀

😀

kukulik30
4. máj 2009

fakt? melisska, tak to je super, takze asi aj ja potom , ked dostanem mrsku budem musiet ist, aby vedel, ako mi ma dat davky a kedy zacat pichat 😉
inak my pojdeme v stredu aj s malym, tak to bude zaujimave, dufam ze nebude grckat celu cestu tam aj spat 😅 ideme totiz aj za mojou kamoskou do Presova, je v nemocke...tak mame taky mensi vylet 🙂

ixi
autor
4. máj 2009

no cavte 😀 😀 😀 este som netestla sak som len 5 den po ket a nemam ani doma testik 😀

ixi
autor
4. máj 2009

melisska ja idem 12.5 na krv tak dufam ze tu budem pisat stebou 😎 😎 😎

kukulik30
4. máj 2009

ixi, nie nahodou 6. den po KET? 😕

ixi
autor
4. máj 2009

no dobre tak 6 😀 😀 😀 😀

kukulik30
4. máj 2009

tak ja to viem presnejsie ako ty? no teeeeeeeeeeeeeda ixi 😀 😀 😀

ixi
autor
4. máj 2009

no vidis ja uz som taka zostresovana ze ani neviem pocitat 😀 😀 😀 😀

ixi
autor
4. máj 2009

uz aby bolo 10 ze idem kus von...

kukulik30
4. máj 2009

ixi, a preco cakas az na 10.den? 😕 ved chod von...nejako tym neovplyvnis babo, ked sa uhniezdit ma , tak sa uhniezdi a vzduch ti urcite prospeje, ako byt stale zavreta doma 😉

ixi
autor
4. máj 2009

myslela som 10 hodin 😀 😀 😀

kukulik30
4. máj 2009

jaaaaaaaaaaaj, uz som sa zlakla, ze 10 dni nevychadzas von 😀 😀 😀

ixi
autor
4. máj 2009

nie stacilo mi ze som nebola do vcera vonku 😀 😀 😀

lyndus
4. máj 2009

Ahojte babulky, poteste ma, dnes som testla a ta druha ciarocka sa mi zda slabsia ako vcera...aj ked vcerajsi test je uz uplne suchy a tento este nie...juj, uz nech je zajtra, nech viem na com som 🙂

deny3
4. máj 2009

ahojte dievčatá, pekný deň 🙂
ja som len pred chvíľou vstala, vychádzku mám tiež od 1O hod., ale všetci sú v práci a samej sa mi nikam nechce ísť, tie vychádzky sú fakt hrozné, človek sa cíti ako v base. Ale postupne nás tu na PN pribúda, tak budeme aspoň visieť na nete.

ixi
autor
4. máj 2009

lyndus neboj je to ok 😎 ahoj deny

ixi
autor
4. máj 2009

no idem sa poobliekat a vyluftovat sa 😀 😀 😀

lyndus
4. máj 2009

juj ixi dakovam, urcite mas pravdu 🙂 uz nech je zajtraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 a Petronelka sa isto ma fajn, jej to potvrdia uz dnes 🙂

deny3
4. máj 2009

ahoj ixi, vidím, že z vychádzok trpíš aj ty, ja som volala do sociálnej, síce v inej veci, ale nedalo sa mi opýtať na kontrolu PN, milá pani, trochu ma ukľudnila, vraj je teraz veľa ľudí na PN a ona nestíha, tak tehotné necháva na pokoji. Stále váham, či ísť do práce, ale keď si pomyslím na ranné vstávanie 😝