Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@eva1984 ano.presne tak to je.Ja keďže mám trošku kratšie cykly tak mi kazali prísť na 12.den cyklu a potom sa uvidí kedy budeme mat KET. Ale dobre je,nech si telo oddýchne po tom všetkom, po tých hormonoch a stimulácii. Aj lekár mi to vravel,lebo som bola smutna ze som nemohla mať hnet po odbere vklad...
Tak dnes sliznica iba 8 mm, cakam uz iba na negativne potvrdenie z krvi a necham trocha psychicky oddychnut telo a v januari hura na pokracovanie.
Baby, Vam drzim palce a myslim na Vas.
Super, tesim sa 👍
@eva1984...super sprava,tesim sa
@misudix...to mi je luto,kedze sme v deň odberu spolu bojovali...Oddychni si,uzi si Vianoce a v januári sup do toho,drzim palce🙂
Ahojte dievcata😊, precitala som si narychlo konverzaciu. Ja som 5.12. absolvovala moje prve ivf a aj prvy et, bohuzial neuspesne, vcera som spinila a dnes sa mi uz naplno rozbehla menstruacia🙁, po troch rokoch snazenia som do ivf vkladala nadej a verila, ze to vyjnde a prvy sup...tak som si aj poplakala ale dnes uz je lepsie a musim sa nachystat na ket, ktory ma caka v januari. Mame len jedneho snehuliacika, tak dufam, ze to dopadne dobre. Uz by som nechcela absolvovat celu stimulaciu este raz..aspon na toto obdobie, ale uvidim ako to cele pojde. Verim, ze kazda z nas sa docka vytuzeneho babatka, len to chce svoj cas. Chcem sa opytat aky ste mali problem, ze musite podstupit ivf? U nas je v oboch, mne zistili endometriozu, nastastie ju drzim na uzde 😊 a priatel ma zly spermiogram. Dakujem za vade odpovede.
@vetom ja to same endo a manzel mal doteraz ukazkove vysledky a posledne vysledky uz mu tiez dopadli zle a tak isto som mala v 09/17 IVF ET a tiez som zacala krvacat....ale ja som nemala nic na zamrazenie....tak chcem ist do 2 IVF🤗
@vetom ahoj....ja som ok a priatel zly spg. Snazenie asi 3 roky....ja mam prve ivf uspesne....vcera mi to potvrdili. Vklad som mala 29.11. Ale krvacam uz 5 den. Napriek tomu som tehotna ale nechapem preci jrvacam. Ano dr. To nevie. Neviem teda na com som. Ci to odchadza pomaly lebo aj bolesti mavam dost ....dnes sa vecer chystam na urgent. Vcera som zacala uzivat ascorutin.
Ahojte,
Tak u nas je problem u oboch, najprv sme mali problem iba u mna-hemato a teraz sa pridal aj moj drahy 😯 podarilo sa nam aj prirodzene otehotniet ale prisli sme o babatko, tak nam odporucili ivf. Tiez sme vkladali do toho nadeje ale bohuzial nevyslo, tak ideme dalej. Uzijeme sviatky,oddychneme si, niekam vypadneme a v januari sa tiez chystame na KET. Cakam stale na MS, hlavne ze ked som mala progesteron tak som ju mala a teraz nie a nie prist 😂
Uz som z toho cyklu nervozna, netusim ako nam to vyjde na januar, kedze ja mam ovulaciu vzdy 11 den, tak pojdeme asi na sono okolo 11 dna.
@eva1984
Stale krvacas? a dr.Ti nic nepovedala?

@eva1984
Tak budem silno drzat palce nech vsetko dobre dopadne 👍