icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

vetom
13. dec 2017

Ďakujem za vaše odpovede 🙂...som rada, že som sa k vám pridala do konverzácie, aspoň v tom nie som taká sama, je to obrovský tlak na psychiku- teda aspoň na tú moju🙂. Teraz si idem dať detox organizmu, nech sa telo pripraví na ket, hoci to bude chcieť asi veľa času, dokým sa zbavíme tých hormónov, čo do nás napchali...hlavne nech dobehneme čo najrýchlejšie úspešne do cieľa🙂

mirpet
14. dec 2017

Ja som dnes mala kontrolu a budúci týždeň v piatok 22.12. budeme mať KET...dúfam, že to dopadne dobre. Po tej stimulácii budem mám vraj dlhší cyklus, kým sa vaječníky z toho spamätajú, dnes som 12.deň cyklu a ešte som nemala ani vytvorený dominantný folikul, pritom som vždy mávala pravidelný cyklus a ovuláciu v 12.deň. Ale tie hormóny nám dali poriadne zabrať....

mirpet
14. dec 2017

@eva1984 Ahoj.Ako sa cítiš? Zajtra ideš na kontrolu?

misudix
14. dec 2017

@mirpet
Tesim sa,ze Vam to takto pekne vyslo pred Vianocami. Budem na Teba silno mysliet a priebezne informuj ako sa dari 😊
@eva1984
Drzim palce na sono, uz budes vidiet aj babatko 👍

eva1984
15. dec 2017

@mirpet
@misudix ahojte baby.... Tak ja od vcera nekrvacam ....dnes hcg 1754 ....v pondelok bolo 210. Takze to krasne narastlo aj napriek krvacaniu. Na sone vsak nebolo.vidno este nic...tak v pondelok znova sono ze ako to pokracuje. To su nervy toto..😄 v centre ma uz poznaju lebo vkuse volam s dr😄😂

vetom
16. dec 2017

@eva1984 to je skvelá správa, gratulujem 🙂

eva1984
16. dec 2017

@vetom dakujem pekne...🙏😉

mirpet
18. dec 2017

@eva1984 Ahojky.Tak ako dnes dopadla kontrola? Všetko ok? Verim ze ano🙂

eva1984
18. dec 2017

@mirpet ahoj....bolo to mimomaternicove 😥 som v nemocke.
Akurat som vam chcela napisat

mirpet
18. dec 2017

@eva1984 ach jaj...to mi je luto...a ja som sa tešila ze sa vám to podarilo a ze to bude dobre...Vela sil ešte prajem..drz sa

misudix
18. dec 2017

@eva1984
To mi je ozaj velmi luto, tak som dufala. Ako sa to mohlo stat, boze fakt som verila...
Vela sil prajem

eva1984
19. dec 2017

@mirpet
@misudix pustaju ma domov dnes...cize 1 noc som tu bola....no vraj sa to stava ale pri umelom je to rarita. No co uz....necham teraz vsetjo tak a nechcem nic pocut o tehotenstve 😄 oddychnem si od vsetkeho a mozno o par mesiacov este skusime snehuliaka co nam ostal...aj ked moj muz nechce o tom ani pocut. Tak sa dolakal vcera ze az..

eva1984
19. dec 2017

@mirpet
@misudix a vam baby drzim velmi palce nech to vyjde aspon vam. 😉👍

lyzinka
20. dec 2017

Ahojte zienky. Prosim Vas dnes sme si boli po vysledky a pan doktor nas poslal na genetiku. Bola ste niektora na tom? Co Vam tam robili? A neviete ci sa daju vysledky urychlit? Som uz zufala z toho vsetkeho 😢

miriamkaaaa
20. dec 2017

@lyzinka ahoj aj ja som bola poslana na genetiku. Bola som na nu v Martine v Heliose a vysledky som mala cca do 14dni. Prides je pohovor s Dr.kde povies celkovu anamnezu celej rodiny a potom sa pytaju na tvoje ochorenie potom odoberu krv...cize pohodicka nic neprijemne....

lyzinka
20. dec 2017

@miriamkaaaa
@miriamkaaaa
No parada a brali krv obom partnerom? A za tak skory vysledok si si aj ptiplacala ci to bolo automaticky? Lebo nam povedal ze sa uvidime az o tri mesiace ked budu vysledky z genetiky. Objednali nas na 18.januara. Som uz neskutocne zufala z toho...dufam ze doktor Bornay spravi daky zazrak a budeme mat vytuzene babo

miriamkaaaa
20. dec 2017

@lyzinka ano aj manzel daval krv. Ja som mala v Heliose rycho vysledky....nie za vysledky sme nic nedoplacali...tusim nic sme neplatili....islo vsetko cez poistku....na com som dlho cakala respektive stale cakam je reprodukcna-imunita....ja som tak dufala u Dr.Rosovej a nic ale idem dalej do druheho IVF😌verim ze sa dockam👶🏼

mirpet
22. dec 2017

@misudix
@eva1984
Ahojte baby.Uzivali ste po transfer len progesteron vaginálne ci aj duphaston? Mam to už za sebou,bolo to narocne,doktorka sa nemohla dostať do maternice...nakoniec museli volať Dr.Krajkovica a tomu sa to podarilo...už som ani neverila...cela uplakana ze sa to vôbec podari...

eva1984
22. dec 2017

@mirpet ahoj ....to sa da nedostat do maternice? Ja som mala len progedteron 2xdenne vaginalne a potom neskor 3xdenne aj cez usta. Ked krvacas tak sa to nevklada dole....
Duphaston som nemala...
Progesteron ti staci na udrzanie tehu....mne sa to vyvijalo krasne kebynebolo zabludilo.

eva1984
22. dec 2017

@mirpet a drzim ti palce velmi...obcas sa ohlas ako pokracujes.😉

@misudix a ty ako? Uz si dostala ms?

mirpet
22. dec 2017

@eva1984 No ano dá sa to...mam nějaký hlúpy uhol maternice ale Krajkovic je na takéto prípady fakt odbornik...dnes som im teda urobila rozruch v B.B..uz len aby to dobře dopadlo...pekne Vianoce prajem

misudix
22. dec 2017

@mirpet
Budem silno drzat palce,aby Ti to vyslo. Priebezne nas informuj ako to vyzera ale hlavne si uzi sviatky a pohodu.
@eva1984
MS stale v nedohladne,zrejme som ho mala ked som krvacala,takze teraz cakam,aby sme mohli ist v januari na druhe kolo. Ako sa citis?

eva1984
23. dec 2017

@misudix citim sa uz ok....medzi sviatkami stehy idem vybrat a v januari mam kontrolu a ak bude vsetko ok tak pojdem pomaly do prace....
Vobec netusim ci este pojdem na transfer....mame 1 mrazacika este...ale mozno o 2- 3 mesiace sa budem na to divat inak a skusim to. ☺

lyzinka
23. dec 2017

Dievcence...kazdej jednej z vas zelam krasne sviatky nech kazdej z nas sa splni raz ten najvacsi sen mat babo...

mirpet
29. dec 2017

Ahojte. Som 7.den po KET,mam bolesti ako pred MS,citim akoby MS mala čoskoro prist...test zatiaľ negativny ☹

misudix
29. dec 2017

@mirpet
Stale to nic neznamena, hlavne sa nestresuj a netestuj. Skus otestovat okolo 10 dna, to uz by si mohla vidiet ale uvidis, ze bude vsetko v poriadku.

mirpet
29. dec 2017

@misudix ano,unahlila som sa,lebo už som to nevydrzala...sice nestresujem,skor má prepadá smútok a depresia z toho,že by to zas nevyslo...ale ešte stále dufam

misudix
30. dec 2017

@mirpet
Uvidis ze to bude iba plany poplach. Pokial nekrvacas tak je vsetko ok. Moc Ti drzim palce.

eva1984
30. dec 2017

@mirpet je to tak pokial nekrvacas tak sa neboj. Ja som testovala ba 10 den pocas spinenia a test bol najprv biely a at neskor vystupila veeeeelmi slaba ciarka. Takze skzs aj ty o 2 dni este testnut a uvidis....

eva1984
30. dec 2017

@misudix ahoj a ty ako? Uz mas ms?
Ja mam 8.1. Kontrolu na gynde a tiez budem cakat na ms ....