Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ja som dnes mala kontrolu a budúci týždeň v piatok 22.12. budeme mať KET...dúfam, že to dopadne dobre. Po tej stimulácii budem mám vraj dlhší cyklus, kým sa vaječníky z toho spamätajú, dnes som 12.deň cyklu a ešte som nemala ani vytvorený dominantný folikul, pritom som vždy mávala pravidelný cyklus a ovuláciu v 12.deň. Ale tie hormóny nám dali poriadne zabrať....
@mirpet
@misudix pustaju ma domov dnes...cize 1 noc som tu bola....no vraj sa to stava ale pri umelom je to rarita. No co uz....necham teraz vsetjo tak a nechcem nic pocut o tehotenstve 😄 oddychnem si od vsetkeho a mozno o par mesiacov este skusime snehuliaka co nam ostal...aj ked moj muz nechce o tom ani pocut. Tak sa dolakal vcera ze az..
Ahojte zienky. Prosim Vas dnes sme si boli po vysledky a pan doktor nas poslal na genetiku. Bola ste niektora na tom? Co Vam tam robili? A neviete ci sa daju vysledky urychlit? Som uz zufala z toho vsetkeho 😢
@lyzinka ahoj aj ja som bola poslana na genetiku. Bola som na nu v Martine v Heliose a vysledky som mala cca do 14dni. Prides je pohovor s Dr.kde povies celkovu anamnezu celej rodiny a potom sa pytaju na tvoje ochorenie potom odoberu krv...cize pohodicka nic neprijemne....
@miriamkaaaa
@miriamkaaaa
No parada a brali krv obom partnerom? A za tak skory vysledok si si aj ptiplacala ci to bolo automaticky? Lebo nam povedal ze sa uvidime az o tri mesiace ked budu vysledky z genetiky. Objednali nas na 18.januara. Som uz neskutocne zufala z toho...dufam ze doktor Bornay spravi daky zazrak a budeme mat vytuzene babo
@lyzinka ano aj manzel daval krv. Ja som mala v Heliose rycho vysledky....nie za vysledky sme nic nedoplacali...tusim nic sme neplatili....islo vsetko cez poistku....na com som dlho cakala respektive stale cakam je reprodukcna-imunita....ja som tak dufala u Dr.Rosovej a nic ale idem dalej do druheho IVF😌verim ze sa dockam👶🏼
@mirpet ahoj ....to sa da nedostat do maternice? Ja som mala len progedteron 2xdenne vaginalne a potom neskor 3xdenne aj cez usta. Ked krvacas tak sa to nevklada dole....
Duphaston som nemala...
Progesteron ti staci na udrzanie tehu....mne sa to vyvijalo krasne kebynebolo zabludilo.
Dievcence...kazdej jednej z vas zelam krasne sviatky nech kazdej z nas sa splni raz ten najvacsi sen mat babo...
Ahojte. Som 7.den po KET,mam bolesti ako pred MS,citim akoby MS mala čoskoro prist...test zatiaľ negativny ☹

Ďakujem za vaše odpovede 🙂...som rada, že som sa k vám pridala do konverzácie, aspoň v tom nie som taká sama, je to obrovský tlak na psychiku- teda aspoň na tú moju🙂. Teraz si idem dať detox organizmu, nech sa telo pripraví na ket, hoci to bude chcieť asi veľa času, dokým sa zbavíme tých hormónov, čo do nás napchali...hlavne nech dobehneme čo najrýchlejšie úspešne do cieľa🙂