Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Aj mne z tých hormónov zblbol cyklus.mavala som ho ako hodinky 26-28 dňový. A teraz 33 dni. Štvrtok ma čaká krv,tak dúfam že MS ani nedojde
Tak ja som nemala MS od novembra vobec, pocas vkladu som mala krvacanie, par dni ale nebolo ako MS a odvtedy cakam kedy pride. Povedali, ze po vysadeni liekov do tyzdna ale stale nic. Dnes ma ale neskutocne bolia krize, tak sa konecne uz hlasi, neviem ani co mam od nej ocakavat.
@mirpet
Vo stvrtok silno cakam na info, verim ze bude hcg vysoke.
@eva1984
Vy si davate pauzu teraz? Ci si si to premyslela a skusite?
Moc Vam to dievcata prajem, nech sa splnia vsetky tajne aj netajne sny v tomto gulatom roku.
@mirpet mna prsia neboleli vobec az neskor zacali asi na 16 den po vklade....to uz som hcg mala vysoke a tehu v plnom prude len na nespravnom mieste 😄 takze nezufaj....kazde telo je ine. A ak mas nizke hcg tak ti to test nemzsi ukazat....ja som mala okolo 200 kec som mala veeeeelmi slabu ciarku skoro ziadnu. Neboj nic pokial nekrvacas je to na dobrej ceste....
@misudix no poviem ti pravdu prehodnotila som to....aj moja mama ma "kope" aby som to skzsila estw ked tam mam snehuliaka....a naozaj sa na to divam uz inak ....takze cakam na ms necham prejst dake 2 cykly a asi to skusim....ale neplanujem nic....kef sa na to budem citit tak do toho pojdem.
Začínám spinit..presne v termíne MS takže asi už prichadza☹️...cítim to
Celý den žiadne spinenie,iba rano.Ale bolesti sa stupnuju,uplne ako pri MS...už nech je zajtrajšok a viem,na čom sme☹️
@mirpet mam rovnaky nazor ako misudix....moja kamoska ktora bola tiez teraz na ivf ako ja krvacala 5 dni v termine ms....isla na krv s tym ze nic....a oni jej povedali opak....po krvacani ju rozboleli aj prsia...dovtedy nic. Takze nestresuj....bolesti mas z uhniezdovania a mozes mat az krce. Kym si len pospinila to nic nie je....zajtra daj vediet....aj podla sliznice na sone ti hned povedia ...drzim palce velmi
To mi je luto😔
Ahojte. Prosim vas ktora z vas bola na genetike? Len sa chcem opytat ci tam dokazu nieco take zistit co je dolezite pre umele oplodnenie? Napriklad ze chlapcov nevynosim..alebo daky gen zly alebo co sa tam da vyzistit ked tam pojdeme? Dakujem.
@lyzinka ahoj ja som bola na genetike v Martine. A pytaju sa na celu rodinnu anamnezu az na prarodicou...a podla toho aj dalej robia vysetrenia. Nam zistovali Chromozomovu aberaciu ktora bola v poriadku cize nema nic spolocne s primarnou sterilitou....
@miriamkaaaa
Dakujem. Mi tam mame ist o par dni tak preto sa informujem. A na vysledky si cakala tiez tak dlho?? Lebo doktor bez genetiky nechce robit nic...ale na druhej strane ja uz nevladzem tolko cakat.. ze az za tri mesiace sa uvidime ked budu vysledky genetiky ☹
@lyzinka ja som mala vysledky v Helios Martin za mesiac a dokonca co som bola prekvapena nic som neplatila..... tak nech ti dopadnu dobre vysledky😘
@lyzinka ahoj aj my sme bol na genetike ale tu v BB v nemocke. Boli sme tam 10.7.a doteraz vysledky nemam.nechapem co vysetruju v heliose a co tu v BB....my sme vsak do ivf isli aj napriek tomu....tu v bb je to rozdelene na 3 casti ktore vysetruju a prve 2 sme mali ok a tu tretiu kde sa zistujs cysticka fibroza nie a nie dostat...uz som mala nervy riadne a ked sok volala zaciatk decembra tak mi povedalinze skuste koniec januara. ....ma svihlo skoro. Ivf skoncilo mimomaternicovym tak snad kym bude xalsi pokus tie vysledky budu....

@mirpet ahoj ako to ide? Este stale mas bolesti?