icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

eva1984
1. jan 2018

@mirpet ahoj ako to ide? Este stale mas bolesti?

mirpet
1. jan 2018

@eva1984 ahoj.MS zatiaľ nedorazila...v noci som začala vracat,tak mi bolo zle celý deň ale zrejme črevná viroza.test stále negativny,dnes som 30 deň cyklu...cyklus sa mi po stimulácii natiahol na cca 33 dni...tak uvidime

misudix
1. jan 2018

@mirpet
Mrzi ma ze este aj viroza sa o Teba pokusa, este to chybalo. Silno drzim palce, kedy ides na krv?
@eva1984
MS stale v nedohladne, neviem co sa deje ze zrazu sa mu nechce prist, ked sa konecne nanho tesim. Zrejme stale telo zblbnute, tak len cakam a potom hned Helios.
Ako sa citis?

mirpet
1. jan 2018

Aj mne z tých hormónov zblbol cyklus.mavala som ho ako hodinky 26-28 dňový. A teraz 33 dni. Štvrtok ma čaká krv,tak dúfam že MS ani nedojde

eva1984
2. jan 2018

@mirpet stale negativny? Kolko si od vkladu? Stvrtok hned pis ako si dopadla....velmi drzim palce

eva1984
2. jan 2018

@misudix citim sa ok....nic ma neboli...obcas brucho ako na ms ale mne dr poveal ze do 4 az 6 txzdnov pride ms....teraz taham 3 tyzden od operacie. Tak som zvedava ako sa to mne zblbne po tych hormonoch.
Ty si uz ale dlho od krvacania nie?

mirpet
2. jan 2018

@eva1984 Už som radšej netestovala,možno zajtra testnem...uvidim,bojim sa sklamania...stvrtok sa uvidi po odbere krvi. Dnes som 31.den cyklu,prsia ma vôbec nebolia a vždy ma boleli už 2 týždne pred MS..teraz nič. Z tých hormónov je telo úplne poblaznene...

misudix
2. jan 2018

Tak ja som nemala MS od novembra vobec, pocas vkladu som mala krvacanie, par dni ale nebolo ako MS a odvtedy cakam kedy pride. Povedali, ze po vysadeni liekov do tyzdna ale stale nic. Dnes ma ale neskutocne bolia krize, tak sa konecne uz hlasi, neviem ani co mam od nej ocakavat.
@mirpet
Vo stvrtok silno cakam na info, verim ze bude hcg vysoke.
@eva1984
Vy si davate pauzu teraz? Ci si si to premyslela a skusite?

Moc Vam to dievcata prajem, nech sa splnia vsetky tajne aj netajne sny v tomto gulatom roku.

eva1984
2. jan 2018

@mirpet mna prsia neboleli vobec az neskor zacali asi na 16 den po vklade....to uz som hcg mala vysoke a tehu v plnom prude len na nespravnom mieste 😄 takze nezufaj....kazde telo je ine. A ak mas nizke hcg tak ti to test nemzsi ukazat....ja som mala okolo 200 kec som mala veeeeelmi slabu ciarku skoro ziadnu. Neboj nic pokial nekrvacas je to na dobrej ceste....

eva1984
2. jan 2018

@misudix no poviem ti pravdu prehodnotila som to....aj moja mama ma "kope" aby som to skzsila estw ked tam mam snehuliaka....a naozaj sa na to divam uz inak ....takze cakam na ms necham prejst dake 2 cykly a asi to skusim....ale neplanujem nic....kef sa na to budem citit tak do toho pojdem.

mirpet
3. jan 2018

Začínám spinit..presne v termíne MS takže asi už prichadza☹️...cítim to

mirpet
3. jan 2018

Celý den žiadne spinenie,iba rano.Ale bolesti sa stupnuju,uplne ako pri MS...už nech je zajtrajšok a viem,na čom sme☹️

misudix
3. jan 2018

@mirpet
Pokial nemas MS je to podla mna ok, uvidis ze zajtra bude krv pozitivna, podla mna by si uz davno krvacala kebyze to nevyjde. Drzim silno moc palce ✊✊✊👍✊✊

eva1984
3. jan 2018

@mirpet mam rovnaky nazor ako misudix....moja kamoska ktora bola tiez teraz na ivf ako ja krvacala 5 dni v termine ms....isla na krv s tym ze nic....a oni jej povedali opak....po krvacani ju rozboleli aj prsia...dovtedy nic. Takze nestresuj....bolesti mas z uhniezdovania a mozes mat az krce. Kym si len pospinila to nic nie je....zajtra daj vediet....aj podla sliznice na sone ti hned povedia ...drzim palce velmi

mirpet
3. jan 2018

@eva1984 Ďakujem za podporu.Bolesti sú riadne,ako pri ms,momentalne ani náznak spinenia...uz som z toho zufala,rano som myslela ze MS už dorazila,cez deň len bolesti. Uvidime zajtra. Dám vedieť ako to dopadlo

eva1984
4. jan 2018

@mirpet ahoj tak ako? Som zvedava...

mirpet
4. jan 2018

@eva1984 Ahojte baby..tak nic z toho.nevyslo to...pôjdeme na 2.pokus:-(

miriamkaaaa
4. jan 2018

To mi je luto😔

eva1984
4. jan 2018

@mirpet fakt? Hcg bolo ake?

mirpet
4. jan 2018

@eva1984 úplně nic.HCG 2...takže ani náznak tehotenstva...

eva1984
4. jan 2018

@mirpet aha....zaujimave ze si nezacala krvacat....nevadi ved vy mate vela snehuliakov....😄 urcite sa podari. Bud rada ze si nrdopadla ako ja 😄 bez vajcovodu 😄 kedy mzte dalsi vklad?

mirpet
4. jan 2018

@eva1984 tak ms sa už hlasi.dnes už splním viac,takze prichádza. A plánujeme tento mesiac ďalší vklad.

misudix
5. jan 2018

@mirpet
Smutno mi je, ze Ti to nevyslo 😯 no nic baby, statistiku sme BB nevylepsili ale pokus cislo 2 bude uspesny

Mne zacina MS, tak si budem volat do BB ohladom sona a KET.

eva1984
5. jan 2018

@mirpet
@misudi velmi vam dzim palce na 2 pokus.na kolky den cyklu to vlastne vkladaju?

mirpet
5. jan 2018

@eva1984 Vklad robia cca na 19.den cyklu.podla sliznice maternice

lyzinka
5. jan 2018

Ahojte. Prosim vas ktora z vas bola na genetike? Len sa chcem opytat ci tam dokazu nieco take zistit co je dolezite pre umele oplodnenie? Napriklad ze chlapcov nevynosim..alebo daky gen zly alebo co sa tam da vyzistit ked tam pojdeme? Dakujem.

miriamkaaaa
5. jan 2018

@lyzinka ahoj ja som bola na genetike v Martine. A pytaju sa na celu rodinnu anamnezu az na prarodicou...a podla toho aj dalej robia vysetrenia. Nam zistovali Chromozomovu aberaciu ktora bola v poriadku cize nema nic spolocne s primarnou sterilitou....

lyzinka
6. jan 2018

@miriamkaaaa
Dakujem. Mi tam mame ist o par dni tak preto sa informujem. A na vysledky si cakala tiez tak dlho?? Lebo doktor bez genetiky nechce robit nic...ale na druhej strane ja uz nevladzem tolko cakat.. ze az za tri mesiace sa uvidime ked budu vysledky genetiky ☹

miriamkaaaa
6. jan 2018

@lyzinka ja som mala vysledky v Helios Martin za mesiac a dokonca co som bola prekvapena nic som neplatila..... tak nech ti dopadnu dobre vysledky😘

eva1984
6. jan 2018

@lyzinka ahoj aj my sme bol na genetike ale tu v BB v nemocke. Boli sme tam 10.7.a doteraz vysledky nemam.nechapem co vysetruju v heliose a co tu v BB....my sme vsak do ivf isli aj napriek tomu....tu v bb je to rozdelene na 3 casti ktore vysetruju a prve 2 sme mali ok a tu tretiu kde sa zistujs cysticka fibroza nie a nie dostat...uz som mala nervy riadne a ked sok volala zaciatk decembra tak mi povedalinze skuste koniec januara. ....ma svihlo skoro. Ivf skoncilo mimomaternicovym tak snad kym bude xalsi pokus tie vysledky budu....