Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie už som objednaná 🙂 v pondelok 12.02.18 o 10.00 hod. Dúfam sa to už pohne tým správnym smerom a tento rok sa konečne dočkám 👶 :D
@bobulkapetka
Tak uz aj ja som objednana v piatok 9.2. , tal ti potom napisem co a ako 😁😁 a u ktoreho dr si bola na vstupnej. Ja mam dr. Rosovu
@peggie este som nebola u nikoho. Toto bude prvá návšteva centra. Zatial ide len o prvú konzultáciu. Chceli mi dat termín uz zajtra ale to sa mi este nedá nakoľko sa až večer budem vracať z At tak ideme až v pondelok. Budem rada ak sa ozves 🙂
@bobulkapetka
Jaj ja ze si uz bola 😊 ja uz som na tej prvej bola, uz mame aj tie prve testy za sebou. My uz ideme dohodnut cely ten postup, lebo uz mame aj ziadost od poistovne schvalenu. Tak na tej prvej sa ta popytaju na celkovu anamnezu, zoberu ti krv a urobia sono. No a partnerovi spermiogram. A my sme uz vypisali aj ziadost do poistovne, ale neviem ci to hned davaju vsetkym. No my sme mali robene testy uz aj pred rokom ale v Martine a mali sme zly spermiogram, ale vtedy sme to nejak prestali riesit lebo sme boli v zahranici, ale teraz sme uz doma na stalo, tak sme sa do toho pustili 😁😊
@peggie áno to mi už pani na recepcii povedala čo všetko na prvom pohovore absolvujeme aj koľko budeme platiť. Ja by som chcela najprv skúsiť ešte IUI ak to bude možné... uvidíme. My sme už tiež boli na spermiograme aj ja na vyšetreniach ale v Gynpore Sliač. Tam som minulý rok v auguste podstúpila aj IUI ale neúspešne. Tak ale ešte jedno by som chcela skúsiť. Ak nepovedia že je to zbytočné. Po pondelku, vyšetreniach a výsledkoch budeme múdrejší 🙂
@peggie tak dúfam bude úspešné 🙂
@bobulkapetka
To dufame aj my. 😊
@lyzinka ahoj.... dopadli super 🙂 obaja sme po tejto stránke ok tak sa tešíme. Drahý bol po výsledky a dosť dlho sa rozprávala s dr. a asi sme prišli aj na príčinu jeh zlých spermií...on totiž skoro celý život šoféruje, denne strávi v aute aj 8-9 hodín ked chodí po slovensku na služobky a dr. vravela že tým si ich zabíja vlastne lebo na nich sedí a prehrieva si vajká. No ale čo narobíš ked je to jeho robota ...
Momentálne nás všetkých skolila chrípka, takže najbližší cyklus do toho nejdeme, až na ten další... čo vychádza v marci dáko ...
Jasne baby, ideme ďalej. Teraz má čaká hemato a genetika, mala som šťastie nás termín, všetko stihnem ešte tento mesiac. Keďže mame iba 2 mraziacikov, tak nechcem ísť pokus omyl. Držím všetkým moc palce, aby sa konečne všetkým vyfarbila tie // čiarky. Dávam si oddych od všetkého okolo umelého oplodnenia, vyčistíme hlavy a uvidíme čo sa zatiaľ samo vyrieši. Držte sa tu a nech sa Vám darí a nech sa pekne gulatite 👍
@eva1984 jej super tak to je dobre ze vysledky dopadli paradne..som zvedava co nam povedia...len skoda ze na taketo dolezite vysledky musis tak dlho cakat a bez nich sa ani nepohnes..no tak skore uzdravenie a nech marec je ten vas mesiac..u nas ak by dosli vysledky v marci tak v dany cyklus by sme chceli uz ist na to a na odber vajicok..
@misudix ahoj, a mozem sa prosim spytat kam idete na hemato a genetiku? Tu v bb? Vymenne listky vam dali na crm a hned ste sa objednali a dostali skory termin? Nam uz dvakrat nevyslo (et a ket) a mame posledne embryo tak premyslam tiez nad tynito vysetreniami..dakujem za odpoved 🙂
@orechova_skrupina ak mozem odporucit chod na genetiku do martina tam mas vysledky do 6tyzdnov...v bb cakas aj tri mesiace..
@orechova_skrupina ahoj, určite chod do martina, my sme boli tu v BB a až po 7 mesiacoch sme dostali kompletné výsledky....neviem síce ako to vyšetrujú v martine, či len nejaké tie základné veci, alebo čo... ale tu v BB je to rozdelené na 3 časti čo sa vyšetrujú. Každopádne boli sme za 10.7.2017 a a až v janurái 2018 boli výsledky. A termín kedy si máme ísť po výsledky nám dali až o mesiac neskôr, 5.2.2018. Takže dokopy aj 8 mesiacov to trvalo... super 🙂 😀 🙂
Takže určite Martin....
Kedy ste boli na KET? my máme tiež ešte 1 embryjko, tak neviem kedy ho využijeme... my sme mali mimomaternicové.
@lyzinka no čo narobíš... niekomu sa podarí otehu aj ked nechce a iní sa musia trošku potrápiť... S bývalým mužom som otehu po 5 mesiacoch skúšania, ale bolo MA v 9 týždni asi... a potom o 4 mesiace na to už som znova čakala syna... Takže tieto starosti som nepoznala vôbec... s terajším sme sa snažili 3 roky, aj som vedela že má zlý spg, ale som verila v zázrak...🙂 zázrak sa nekonal tak sme išli skúsiť toto...
S tehotnými sa akoby vrece roztrhlo v tomto období, zo všadial počúvam ktorá kamoška otehu, až mám potom z toho depku.. aj ked som si povedala že príjímam veci aké sú a nechávam ich plynúť, že sa nebudem kvoli tomu depkovať 🙂 😀 ale ked ti naj kamoška povie, že si dávajú popzor a aj tak otehotnie,,, tak ťa môže poraziť nie ??? 😀 😀
Musím sa od toho dáko odosobniť 😀
@lyzinka ja v podsate ani neviem čo všetko zisťovali na genetike, ale kedže už jedno dieťa mám, tak vynosiť asi dokážem 😀 mám 2 A4ky zapísané čo nám dali ako výsledky a s tým pôjdem potom k rosovej do centra a dám si to u nej vysvetliť... čo viem tak zisťovali či môj drahý nie je nosičom cystickej fibrozy, lebo aj to vraj brnáni počatiu.... je to všetko v papieroch ale ja sa nevyznám do toho, a dr povedala že je všetko ok tak ok... 😀