icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
8. feb 2018

@orechova_skrupina
Ahoj, tak genetiku ideme do MÁ ale termín mali až v máji len sa im akurát niekto odhlásil preto ideme tak skoro. Hemato ideme do BA, mali tak najskorší voľný termín, ostatne až o 2 mesiace. Poukaz som síl vypýtala od dr. Rosovej, v pohode vypísala , povedala že vypisujú po neúspešnom celom cykle ale pokial chceme tak vypise

orechova_skrupina
8. feb 2018

dakujem vam vsetkym za odpovede 🙂 tak sa teda urcite poradim v centre ked si pojdeme po posledne embryo...drzim vsetkym palce.

lyzinka
12. feb 2018

@mirpet Ahoj ako sa citis? Uz si bola na dalsej kontrole? Vsetko ok?? Vypisali ta aj na pnku ci normalne do prace chodis?

mirpet
12. feb 2018

Ahoj. Dalsia kontrola ma čaká vo štvrtok, tak uvidíme. Začalo mi byť ráno dosť zle, zatiaľ chodím normálne do práce...ale uvidím ako to bude ďalej...

bobulkapetka
12. feb 2018

@peggy ako si dopadla? my sme dnes boli v BB. Vzali mi krv, priateľovi spermiogram. Ale nie klasický ale Halosperm. kvôli morfológii. Aj keď sa nám kvôli jendej položke zdá tá cena prehnaná. Klasický stojí 17eur a Halosperm 100eur. U mňa majú akurát podozrenie že mám polyp tak o 3 týždne máme prísť na kontrolu keď budú aj výsledky a ja budem tesne po menštruácii. Dúfam sa polyp nepotvrdí. Minulý rok v júny mi dva laparoskopicky operovali. A potom sa teda uvidí čo ďalej. Ja som ok tak už len počkať na spermiogram.

peggie
13. feb 2018

@bobulkapetka ahoj, tak my sme si tiez dali robit rovno halosperm. No a okrem toho, ze mame nizky pocet spermii , aj morfologia nam vysla zle. Ale nastastie geneticky su v norme . Takze nam by ani IUI nepomohla. No a moje kontrolne sono dopadlo fajn. Mala som velmi vysoku sliznicu,tak ju dr chcela vidiet po menzese, no a v piatok som uz bola po a mala 10mm co je dobre. Povedala mi, ze keby mala viacej bol by to problem. Tak my uz rozbiehame IVF. Uz mam aj lieky doma. Od stvrtka zacinam brat tbl a od 22. Zacinam pichat injekcie. Len som trochu nachladnuta tak dufam , ze mi to prejde, lebo nesmiem byt chora 😣 dufam, ze to vsetko dobre dopadne. Neboj musis verit, ze ziaden polyp tam nebude. Ja som sa tiez stresovala za tu sliznicu lebo mi aj menstruacia zblbla a vidis vsetko dopadlo dobre. No a s tymi liekmi je to hotova veda, kedy co pichat alebo bra, esteze mi dali rozpis, inak by som si to ani nepamatala. 😁

bobulkapetka
14. feb 2018

@peggie tak dufam Vám to do re dopadne a hneď prvé IVF bude úspešne 🙂 mne minuly tok zistili polyp a tesne pred operáciou druhý. Časový rozdiel bol necelý mesiac. Uvidíme o tri týždne či tam je alebo nie. A takisto uvidíme či nam odporučia rovno IVF alebo skúsime IUI. Pri Halosperme vyhodnocujú aj tie parametre ako pri klasickom SPG alebo tam zisťujú len tu DNA?

peggie
14. feb 2018

@bobulkapetka su tam aj tie klasicke parametre, morfologia a fragmentaciu DNA cize ci su geneticky vporiadku. Tak ti drzim palce , aby Vam ste mali dobre vysledky a nech aj ty si v poriadku. Ja od zajtra zacinam, tak som zvedava. Uz od vikendu trenujem pitie vody 😂 a uz mi to aj ide, uz pihem 3l denne a toho som sa bala, ze to nedam. Lebo ja som pila tak 3dcl 😊

peggie
14. feb 2018

@peggie boze ja pisem ako pako 😁 teraz to citam po sebe . Musim si to vzdy precitat predtym nez to uverejnim 😂

lyzinka
15. feb 2018

@mirpet Ahoj. Ako dopadla kontrola? Vsetko ok? Uz bola akcia srdiecka? Drzim palce nech ti to dobre dopadne...A ze ti je zle to je len priznak tehotenstva 🙂

mirpet
15. feb 2018

@lyzinka Ahoj. Kontrola zatiaľ ok, mali sme už aj akciu srdiecka...som v 6.tt...Akurát že mi mi hrozne zle..celé dni..rano,vecer,v noci.Dnes som od 3.rana vracala.aj cez deň mi je hrozne...len lezim...dúfam že to prejde

lyzinka
15. feb 2018

@mirpet jeeej super gratulujem...dobra sprava..tak uz len oddychovat..a este ti kazali prist na kontrolu k nim? Nedala si sa vypisat na pnku? A neskusala si cmulacie tabletky proti nevolnosti pre tehotne?? Sestre zaberali a, mohla sa aj najest v klude bez toho aby ju napinalo.

bobulkapetka
16. feb 2018

@peggie Ďakujeme 🙂 3 litre vody vypit by som mala problém aj na ale co neurobíme preto aby sme mali to po čom najviac tuzime 😉

peggie
17. feb 2018

@bobulkapetka ved prave , dokazeme cokolvek. Od stvrtka zacinam brat prve injekcie, tak som zvedava ako to budem zvladat. Daj vediet ako Vam dopadli vysledky. Budem Vam drzat palceky 😊

bobulkapetka
17. feb 2018

@peggie budeme sa informovať 😉 veľa síl prajem

peggie
26. feb 2018

@bobulkapetka
Ahoj tak ako uz mate tie vysledky? Ja uz mam za sebou 5 injekcii a uz budem rada, ked to bude za mnou☺

bobulkapetka
26. feb 2018

@peggie ahoj. Neviem či uz sú. Mám sám objednať až keď dostanem Ms tak čakám. V strefu alebo vo štvrtok dostanem tak budem volať a sa aj opýtam za výsledky. Ale neviem či mi povedia po telefóne alebo len osobne ked prídeme. To vydrzis 🙂 koľko ich máš este vybrať?

peggie
27. feb 2018

@bobulkapetka
Joj este 25 🙈 musim vydrzat. Ja tiez by som koncom tyzdna mala dostat ms, tak tiez potom mam ist na kontrolu, ci je vsetko ok. No mne povedali vysledky aj po telefone, tak ale vzdy je to lepsie osobne. Tak potom si piseme, ked budeme mat nieco nove. Zatial sa maj pekne

bobulkapetka
27. feb 2018

@peggie ja sa ich určite opýtam na výsledky aj po telefóne ale až keď sa budem objednávať. Ďakujem aj ty sa maj krásne 🙂

mirpet
27. feb 2018

Baby.drzim vám všetkým silno prsty, aby to vyslo...Mňa už trápia riadne tehotenské nevolnosti...ale stojí to za to...nech ste aj vy čoskoro tehulky

bobulkapetka
28. feb 2018

@mirpet veľká gratuláciami 😘 nech nebol istí čoskoro ustúpia a tehotenstvo prebieha v poriadku 🙂 a ďakujeme

lyzinka
28. feb 2018

@mirpet Ahoj. A este ti kazali dojst do bb na kontrolu ci uz len k svojmu gynekolohovi budes chodit? Drzim palceky nech ti nevolnosti ustupia a tehotenstvo v zdravi napreduje.

mirpet
28. feb 2018

@lyzinka Ešte idem na poslednú kontrolu do B.B v 9.tt budúci tyzden,ale to už len preto,ze som ešte chcela k nim. Ináč by som už šla k svojmu gynekologovi.

peggie
28. feb 2018

@mirpet
Dakujeme , v to dufame, ze pojdeme v tvojich slapajoch a coskoro budeme tehulky 😊 a tebe prajem, aby to uz bolo len a len lepsie
Drzkaj sa a opatruj sa.

julinka2787
1. mar 2018

Ahojte. Rozmýšľame s manželom, že sa objednáme do BB na prvú konzultáciu. Manžel má zlý spermiogram.

peta1223
1. mar 2018

@julinka2787 vrelo odporúčam

mirpet
3. mar 2018

@julinka2787 Aj ja môžem odporúčiť CRM v B.B. Po roku navštevovania centra, 3 IUI, a IVF sa 2.vklad úspešne podaril, tak dúfame že to šťastne dotiahneme do konca. Sú tam naozaj obetaví, šikovní ľudia.

peggie
5. mar 2018

@bobulkapetka
Ahoj tak dnes som bola na kontrole, bo mi meska ms. No a na sone vsetko ok ale asi krvne nie su ok. Pretoze mi povedali, ze ak mi nepride do stvrtka, tsk mi stopnu ivf a pockame na ms. Som z toho taka nestastna 😢

bobulkapetka
6. mar 2018

@peggie ahoj. To mám velmi mrzí 😕 možno sa to este zmení nestrácajú nádej 😉 aj mne to tento mesiac nevychádzal poslať predstav. Uz mi ms makam pomalým končiť a este len včera som začala kus krvácať čiže ms sa spustí dnes-zajtra. Tým pádom daň mi posunie aj ovulacia nás čas kedy som uz v At v práci 😢 este som sa ani na kontrolu neobjednala lebo musím na ms čakať. Ako naschval. Stále ju mám načas dobreze mien presnú ako hodinky a teraz týžden pozdejsie. Tak dufam do štvrtka dostaneš i ty aby si mohla pokračovať a nestihli ti IVF.

peggie
6. mar 2018

@bobulkapetka
Mne tiež chodieva tak s rozdielom 2 dní a teraz celé zle. A ešte som aj ochorela, takže ani neviem, či keď by mi prišla by sme pokracovali. Včera som ešte večer písala email dr. Rosovej a tá ma upokojila, že sa nemám báť, že všetko je ok len mám vysokú hodnoty estrogenov v krvi ale že to nie je nič hrozné, bo keď mi príde ms klesnú, no ak nepríde do štvrtku tak stopneme injekcie, počkáme na ms a potom pôjdeme podľa iného stimulacneho protokolu. Tak uvidíme vo štvrtok. To ma mrzi, ze ti to tak vychadza. Ja mam pocit, ze nam to vsetko robi psychika. Lebo ja som sa toho stale bala,ze mi nepride ms a vidis stalo sa. Neboj všetko nám nakoniec dobre dopadne.