Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka Tam mas vsetky b-cka, co je dobre na vsetko, od celkovej rovnovahy organizmu, imunity, nervoveho systemu, az po rekonvalescenciu po hormonoch, kedze aj pecen dostava zabrat. Nicomu to neuskodi a doktor bol s tym v pohode. My sme boli v Heliose v Brne a lekari v BB pouzivaju tie iste praktiky, ako zakladatelia Heliosu v Brne.
@peggie Nam prave dr. Texl hovoril, ze pri KETe je vyssia sanca, aj ked vklad ti urcuju na zaklade ultrazvuku a vysky sliznice. Mne este preistotu brali krv, aby videli hladinu hormonov. A vyslo to. Av prave dr. Fischer mi odporucil ten Pangamin 🙂, ze sa telo da rychlesie do poriadku, lebo som mala aj zvysene pecenove testy.
@luxly Ďakujem 🙂 už ho mám na zozname. čiže ho ptm môžem brať aj po stimulácii, odbere, vklade...?
@bobulkapetka Jasne, mozes zacat uz aj pred. Aj listovka by sa mala brat uz pred, aby sa tehotenstvo udrzalo a eliminuje vyvojove vady.
@luxly listovku už beriem takisto aj rakytník s aróniou. akurát idem objednávať ale neviem ktoré presne tie kvasnice? sú aj tablety aj dražé a neviem čo bude lepšie. ktoré si mala ty?
@bobulkapetka Ja som mala tie normalne tabletky z zelenom sacku, predtym som mala v zltom, to boli s pupalkou.
@misik14 celkom dobre velkosti ste mali vyste jak uzivali costybegyt tbl teraz mne znizila na 1×1tbl predtym som uzivala 1x2tbl mala som folikuli az 5ich bolo najvecšie
Bolo 24mm 20mm,17,mm 15,mm 12mm .
Tak mi povedali ze mam cakat na dialsy cyklus .
A vy ked ste boli na sone nakolkaty den ste isli na iui.?.
Dakujem za odpoved
@bobulkapetka
Ahoj tak ten vklad budem mať až v júni. Dr mi povedal, že ak má to nesuri nech radšej ešte počkáme ten mesiac. Že podľa neho je lepší na vklad ten druhý cyklus po stimulke lebo tie hormóny nebudú také rozhadzane. A ty ako ?
@peggie no ale uz sa ho dockas 🙂 prejde to neboj nic. Ja v piatok začínam brat tbl provera. Takze uz sa to blíži 🙂
@bobulkapetka
Tak to už aj tebe sa blíži 😘 tak nech ti stimulka opadne na výbornú 😊 drzkaj sa a priebežne sa ozvi.
@peggie jasne budem priebežne informovať 🙂 aj ty daj vedieť keď bude nieco nové resp.aj ako sa máš medzičasom ☺️
@bobulkapetka dobre teda dajte vediet oseba potom 🙂
Zienky prosím vás viete mi niektorá poradiť? Som na začiatku mojej orvej stimulácie. Dnes ráno som užila prvú tabletku Provera (16DC) a začala som krvácať ako pri normálnej menstruacii. Môže to byt z tej tabletky? Lebo teraz neviem či užiť večer druhu alebo nie. V centre uz nik nebude resp. Možem volať koordinátorke kedykoľvek? Dakujem za každú radu
@bobulkapetka zavolaj dr ten ti zvihne
@bobulkapetka ak nemáš náhodou číslo napíš mi do správy pošlem ti.
@peta1223 Dakujem čísla mám idem skúsiť zavolat
@bobulkapetka veď není zaco 😉 držím palce nech to dobre dopadne
@peta1223 Dakujem. Dufam aj ja ze dopadne ze mi nezastavia stimuláciu hneď na začiatku 😕
@katkalv5 tak ze bez stimulacie ste mali no ja som brala maji costibegit 1x2 tbl ,potom som sla na sono a mala som na L strane 5folikulov co malo najvačsie folikul bol 24mm ,19mm, a tak dalej a na P strene som mala jeden folikul 20mm . A vtedy mi povedal Dr ze hrozi ta viacpočetna gravidita ako dvojiky ,troicky ...
Tak mamprist o mesiac ze mm brat cotybegyt 1x1tbl . Tak uvydim ako to bude vsetko .
Chcem sa spitat vy ste isli na sono na 10,11den od menstruacie ?
Na kolkaty den viete ze ste tehotna .
Dakujem za info .
@regina24 na sone som bola 11 DC, keď som min. rok brala clostilbegyt tak sa mi tvorilo viac folikulov, no necitila som sa po ňom až tak dobre, tak sme vyskúšali bez stimulácie... no mne test ukázal 2 //, keď mi meškala MS 3 dni... skôr som si test nerobila... no nedopadlo to dobre, mala som biochemické tehotenstvo... to bolo min. rok v decembri, odvtedy zatiaľ nič...
@katkalv5 na konzultacii som bola u pani Dr Rosinskej ,druhy krat ked sme boli pre vysledky s krvi a spermiogramu dr Bornay.
A potom po liekoch cotybegytu u dr Krajaka. Ked som bola na sone .
Tak teraz by som mala dostat menstruaciu 1.6.2018. Tak uvydime chceli by sme ist na IUI.
Tak musime len dufat ze folikuly budi normalnej velkosti .
Dakujem.
@bobulkapetka
Ahoj no ako sa máš. Ja mam cely cyklus nejaký zblbnuty. 🙈 začínam splniť a už ma dnes aj brucho strašne boli, takže zajtra dostanem ms a to budem iba 25 DC takže dúfam že to nebude vadiť lebo normálne mávam okolo 30 dňový cyklus. Som z toho smutna
@peggie ahoj. To má mrzí. Ale snáď nebude vadiť ze dostaneš skor ms. Teda podľa mna by nemalo. Skor pre teba lepšie lebo budeš mat skor vklad 🙂 ja som krvacala ako som užila prvú tbl ale vraj to nemohlo byt z nej tak neviem ale uz nie a pokračujem ďalej. V piatok začínam pichat injekcie prvé Diphereline a od nejakého 11.6 by som mala začať meriofert pichat. Podľa toho kedy príde ms.

@mirpet
Neboj všetko bude dobre 😁 tak to už máš bruško 😊 a už aj viete , či to bude chlapček alebo dievčatko?