Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie to si nemyslím, ze skor ale uvidíme. Ja este aj samotný odber mám pomerne ďaleko čiže dovtedy sa kadečo môže stať. Ale snáď nic zle. Nechajme sa prekvapit 🙂
@bobulkapetka
Neboj nič sa nestane a všetko dobre dopadne. 😉 budem ti drzkat palce a potom si pekne pogratulujeme navzájom 😘
Dievčatá o koľkej ste si pichali diphereline? Neviem aký by bol ideálny čas. Zajtra začínam a neviem ako sa nastaviť kedže sa to má pichat v rovnakom čase. Dakujem ☺️
@bobulkapetka
Ahoj ja som si pichala večer o pol ôsmej. To je na teba ako ti je lepšie. Pre mňa bolo lepšie večer, keďže cez deň som v práci.
@peggie pichla som teraz ráno 8:15. Chcela som skor ale som zaspala a podarilo sa mi.vstat len 7:45 😂 snáď som to pichla dobre. Kvapka mi vytiekla z brucha a teraz to mám aj kus červene. Len ja si to neviem do stredu brucha pichnúť nedá sa mi tam koža chytiť tak som pochvala do pravého boku tých cca 10cm pod pupok
@bobulkapetka
Mne tiež vždy kvapká vytiekla , keď som vytiahla ihlu. Mne to kázal pichať pod pupkom ale po stranách. Neboj isto to pichas dobre. Mne stale neprišiel ms vtedy som jeden deň tak viac splnila a odvtedy nič. Už sa bojím, že mi vôbec nepríde. 🤔 už som z toho taká nervózna.
@peggie ale ja som mala kvapku este keď bola ihla v bruchu a tekutinu som len aplikovala. A mne to práveže kázali pichat pod pupok tak cca 10cm ale do stredu. Potom led budem aj druhé pichat budem do strán. A volala si do centra?
@bobulkapetka
Nevolala ešte čakám, lebo dnes mám ešte len 28 DC a ja mávam v priemere 32 dňový. Len ma dosť naplasilo to spojenie na 24 deň. Uvidíme počkám do stredy a potom zavolám.
Ahojte dievčatá, s manželom sa snažíme o bábätko uz druhý rok , stále sme čakali dúfali ze to pôjdeme normálne ale bohužiaľ. Bola som u svojho gynekológa na folikulometrii a povedal ze všetko je Ok , ze teraz musí ísť manžel na spermiogram a odporučil na CRM v BB. Chcela som sa opytat ako to tam teda funguje , mám tam zavolať alebo zájsť osobne? Ako dlho sa asi čaka na Objednanie a vysetrenia? Čítala som aj niečo o schválení od poisťovne,vieme mi trochu poradiť alebo mi dať nejaké info ako to teda celé prebieha , celkom som z toho v strese a manžel tiež.. Ďakujem veľmi pekne 🙂🙂peknú nedeľu ❤️😉
@flartina
Ahoj stačí, keď tam zavoláš a oni ta do týždňa objednaju na konzultáciu a tam ti zoberú krv, urobí a sono a partnerovi spermiogram. No a nam hneď dali podpísať papiere pre poisťovňu a už na druhý deň som dostala sms od poisťovne, že to máme schválené . No a výsledky sme mali do 10 dní, možno bývajú aj skôr ale my sme si dali halosperm čiže takto.
@katkalv5 fiha tak to ozaj nic moc tak vam drzim palce aby vas to nebolelo ,kedy idete na vykon ?a to vlastne bebudete uspata ?
Kvoli comu Vam to robia priechoddnost vajcovodov ? Boliste na IUI.?
Mne sa to uz bliži poatok teda idem na sono dufam ze uz tento mesiac budem mozt absolovat IUI ..
Dufam ze budu normalnej velkosti folikuli.
Nie jak pred mesiacom moc velke som ich mala .
Dakujem za vas info
@flartina dobry den treba sa objednat cez telefon ze idete na konzultaciu ,tam Vas objednaju cca okolo 1,2tyzdne .
Ked pridete na konzultaciu tak sa doktor alebo doctorka pitasa .
Potom u zien robia sono vajecnuko a bere sa krv .
U muza sa odoberie spermie a daju to vysetrit .
Potom mate sa objednat o 2tyzdne pojdete pre vysledky tiez vam vysvetlia vsetko s potom sa dohodnete o spravnom podtupe,podla toho ake mate visledky.
Tak Vam dtzim palce .
@katkalv5 31.5 dostala som menzes costybegyt som uzivala od soboty do stredy som brala tablerky 1X1 a dnes som bola na sone a povedal ze este ma male folykuli cca 2,5 a druhe neviem .
A ze mam dost o ttzden stredu na sono . Ale bojim sa aby nebolo neskoro . Poradtemi prosim vas co mam robyt lebo sa bojim z zas nebudem moc ist na iui
Dievčatá, neviete, ktorý dr. bude v BB v pondelok?
@ivanka0603 mal by byt Dr Krajkovič, ja som bola toez pondelok a bol tam on . Viem ze stredu,stvrtok,sobotu je Mudr Bornay .
Ostatne dni neviem . 🙂
@katkalv5 dakujem Vam za podporu ,tak viete uz sa clovek boji co ako bude clovek tuzi po dietati . Tak dufam ze narastu folikuli do takej velkosti ja dr potrebuje 🙂 chcem sa spitat aka velkost folikulov je idealny na IUI ?
Mozno mi teraz pomali rastu tie folikuly lrbo costybegyt som uzivala len 1x1 tbl .
Minuli mesiac som uzivala 1x2 tbl a rychlejsie sa zvecsili.
Tak musim dufat len .
Ako sa mate vy ako podtupujete ? .
Drzim palce
. Pekny den .
@regina24 ďakujem 😉
@ivanka0603 nz ,uz ste sa aj objednali ako ste dipadli dajte vediet .
@regina24 ja som sa ešte budúci týždeň objednávala, len som sa nespýtala, kto tam bude.

@bobulkapetka
Tak ti držím palce. Možno budeš ešte skôr tehotná ako ja 😂 ja som dnes už iba trošku splnila, takže iba čakám, kedy sa to rozbehne.