Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@regina24 ak ste pichali pregnyl, tak je to ešte hcg z pregnylu. Podľa mňa je to ešte skoro, aby na 3ti deň po IUI test niečo ukázal
@ivanka0603 aha tak to môže byť stojí pregyl ? Tak uvydimcomaju ako to bude .
@bobulkapetka
Hej to by sme teoreticky mohli byť tabuľky naraz 😘 možno ak sa to nejak posunie budeme mať naraz 😂
@peggie teoreticky áno 🙂 a ja stále žiadne bolesti v podbrušku. Sa ani necítim ako pred odberom 😂 možno bolesti prídu po.
@luxly len pani mala IUI nie vklad tak to bude skor ten Pregnyl-teda podľa mna. Ale tak dufam bude aj IUI úspešne.
@bobulkapetka ved to je snad jedno, ci IUI alebo IVF, takisto som mala Pregnyl. Princip je viac-menej ten isty. Uhniezdenie trva 3-5 dni (do 10 dni) a 9-ty den by sa malo testovat.
Ja som po iui, na 10 den po test biely takže pregnyl sa už vytratil... 11 deň prvy duch a aktuálne 13tt 🙂
absolvovala ste niektorá vyšetrenie priechodnosti vajcovodov v crm bb? akou metódou to robia a čo to stojí, prosím vás?
@julinka2787 Ahoj. V BB toto vysetrenie nerobia, iba na pobocke v Martine ( hycosy). Mna to caka najblizsie dni. Robia to v kratkej narkoze (treba predoperacne) , si tam pol dna, je to hradene poistovnou ale myslim si ze sa daco doplacat bude.
@julinka2787 ahoj, ja som absolvovala HSG vyšetrenie na priechodnosť v BB v nemocnici minulý týždeň... Tiež som mala možnosť si vybrať hycosy v Martine, no nechcela som uspať... vyšetrenie to nebolo príjemné, ale za 5 min. bolo hotovo... neplatila som nič...
@misik14 hejnaliste pravdu ozaj. Včera som mala ešte test pozitívny a dnes už negatívny volala som doktorovi a ten mi povedal že mám rátať minimálne 10dni od IUI až potom mám testovať .tak uvydin lebo stredu by som mala dostať menštruáciu tak aj podľa toho sa budem riadiť .
Tak mi prosím držte palce nech mám toho ducha . 🙂
@peggy tak dnes odber v pohode. Vajíčok bolo 15. Zajtra budem vedieť koľko ich oplodnili. Vklad budem mat v sobotu tak mysli na mna 🙂
@bobulkapetka myslíme na vás držíme palce nech vám potom možné gratulovať.
@bobulkapetka
Tak supeeer, teším sa s tebou. Jasné, že budem na teba myslieť..a nasadili ti aj nejake lieky pred vkladom? A vies kto ti bude tobit vklad? Tak si po dneskajsku pekne oddychni a opatruj sa 😘Ja ti zajtra napíšem ako som dopadla.
@regina24 Dakujem 🙂 vy snáď tiež budete mat nakoniec test pozitívny. Len sa nestresujte počkajte a urobte ho v správny čas 😉 takisto budem držať palce 👍🏼
@peggie neviem este kto mi bude robiť vklad to nepovedali. Odber robil dr. Krajkovic. Bola so mnou este jedna kocka. Ta mala 13 vajíčok a takisto má vklad v sobotu 🙂 nasadili mi len progesteron 200mg 2x1 tbl od zajtra rana. Ptm daj vedieť ale dufam uz aj ty sa dockas. Ja zajtra napíšem koľko sa podarilo oplodniť 🙂
@bobulkapetka ďakujem za podporu dosť mi to pomáha len človek ozaj nad tým toľko uvažuje a rozmisla . Tak len dúfam že bude pozor.
@regina24 ja sa snažím nejak zvláštne to neprezivat. Jasne, ze ak si nie som istá sa opýtam aj tu na MK ale zase to nepreháňam. Robím vsetko ako doteraz. Jedine ze som sa okolo domu nenatahovala s ťažšími vecami a akurát ze sa mi celkom nepodarilo vypit stanovené množstvo vody ake by malo byt len max tie tri litre aj to nie stale a bielkoviny som mala len v základných potravinách nasilu som mliečne výrobky nejedla ja ich moc nemusím. Včera pred odberom som dokonca zavárala uhorky este nedalo sa mi len tak nic nerobiť. A uz uvidíme koľko vajok sa oplodni/prežije a ako dopadne vklad a potom test. Určite ze by som bola rada keby vyšlo hneď prvé ale zase sa na to príliš nespolieham aby som nebola zbytočne sklamaná ak by nie. A tri dni po vklade budem cestovať do prace. Dufam budem taká “kludna” aj po vklade 😂
@bobulkapetka tak vám držím palce dajte vedieť potom .
@peggie ahoj. Tak z 15 vajok bolo ba oplodnenie zrelých 12 a správne sa oplodnilo 9. Vo štvrtok budem vedieť koľko ich prežilo. Ty si ako dopadla?
@bobulkapetka
Ahoj , tak už som po kontrole . A všetko dobre dopadlo, takže v pondelok o 10 hod mám vklad, tak si budeme držať palce navzájom 😘 už mi dr. Krajkovic predpísal aj progesteron a od štvrtka si mám vkladať. A ty ako ?
@peggie tak super teším sa s tebou 🙂 ja som ti uz ráno písala za vajka koment vyššie. Tak to budeme mat dvojdňový rozdiel. Ja si vkladám progesteron od dnešného rana. A cítim sa inak v poho. Kus má pichá ľavý vaječník ale inak žiadne bolesti. Uz som v plnom nasadení 😂
@bobulkapetka
Jaaj ja som si nevšimla 😉 a ja som sa chcela opýtať dr. , že keď mám vklad o 10 , či tam mám byť skôr, či ako . Úplne mi to vyfucalo z hlavy 😂 to máš v pohode tie vajka, všetko bude ok a budeme si môcť gratulovať navzájom. 😘
Držím palce dievčence. Ja sa už gúľam, pomaly 26.týždeň...po úspešnom KET v CRM B.B...myslím na vás 🙂

@regina24 nechcem Vám kaziť radosť ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude este Pregnyl. To je až príliš skoro na pozitívny test. Ak by sa vajíčko aj oplodnilo este by sa nestihlo uhniezdnit. Testovať by som začala najskor Asi 12 den po IUI skor nie. Ak sa mýlim opravte má ženičky.