icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

mirpet
26. jún 2018

@peggie Brala som pred KET aj po KET Femibion ( obsahuje kys.listovu a vit.D), Femibion som brala aj prve mesiace v tehotenstve, potom som už nechcela brať umelé vitamíny, ale mala som veľké nevoľnosti, v kuse som zvracala, tak som brala. Potom už nie. Predtým som brávala inofolic, ale Femibion bol oveľa lepší.

bobulkapetka
26. jún 2018

@peggie Ja by som došla určite trosku skor. Aspoň tých 15 minút. A snad si budeme gratulovať 😉

peggie
26. jún 2018

@bobulkapetka
To áno, iste tam pôjdem skôr. Len som myslela, ci nie tak ako pred OPU ale to by mi asi povedali.

peggie
26. jún 2018

@mirpet
Ďakujem. Ja som teraz brala a ešte beriem kyselinu listovu. Ale kuknem na ten femibion. Maj sa pekne

bobulkapetka
26. jún 2018

@peggie to je skor ako gynekologicka prehliadka ale ak si nie si istá zavolaj a povedia ti 🙂

peggie
26. jún 2018

@bobulkapetka
Veď áno. Však ty mi potom povieš, keď už budeš mať po 😘😍

flartina
27. jún 2018

Ahojte snazilky, uz sme boli ma druhej konzultácii. Chcela som sa opýtať, ci je umelé oplodnenie hradené zdravotnou poisťovňou ??

ivanka0603
27. jún 2018

@flartina ahoj, z časti je hradené poisťovňou. Nadštandardné úkony ako napr icsi, predlzenu kultiváciu ....Si platíš sama. A aj lieky. Ja mám dôveru a tá mi vrátila aj celý doplatok za lieky. V centre ti dajú cenník alebo aj na nete ho majú, je tam pekne všetko rozpísané, čo budete platiť.

bobulkapetka
27. jún 2018

@flartina tak ako písala ivanka0603 na stránke má každé centrum cenník. Predná suma sa nedá povedať vsetko záleží aj od toho aké lieky ti dajú-stoja síce priblizne rovnako ale je tam trosku rozdiel. A potom ten zvyšok podľa toho akú metódu oplodnenia Vám odporučia resp.ktoru si ty zvolis a počtu oocytov. Od toho sa vsetko odvíja. Dopredu to nevie ani jedna. Aj ja som mala predstavu do akej sumy by som sa asi chcela zmestiť a uz davno som ju prekročila 😂

bobulkapetka
27. jún 2018

@ivanka0603 ahoj. Prosím ta na základe čoho ti preplatila zdravotka lieky? Aj keď predpokladám, ze nie každá prepláca. To len viac-menej zo zvedavosti. Dakujem

ivanka0603
27. jún 2018

@bobulkapetka no ja keď som si pridala do elektronickej pobočky na nete dieťa, tak mi tam nabehlo, že mne preplatia 200e aj dcérke 200e za lieky. Ešte keby tam mám aj manžela, tak aj jemu by preplatili, ale on nemá Dôveru. Vždy keď doplácame za nejaké lieky, tak mi to tam nabehne, že žiadosť o preplatenie a to len odkliknem a pošlú peniaze. Myslím, že to bola podmienka, tam registrovať aj dieťa, až potom tam nabehol ten kredit. Lebo keď som bola na prvom ivf, tak mi lieky poisťovňa nepreplatila.

bobulkapetka
28. jún 2018

@ivanka0603 Dakujem za odpoved 🙂

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggy tak zatial sa správne vyvíja všetkých deväť 🙂

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Tak to je super, držím palceky. Chcela som sa ťa opýtať, či ten progesteron si mám vložiť aj ráno pred ket.

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggie to iste som sa chcela opýtať ja teba 😂 zdá sa mi ale ze nie. Ale budem tam volať a opýtam sa tak ti potom napíšem

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Ďakujem. Ja si ale myslím, že áno. Lebo to si budeme vkladať ešte aj po vklade asi 😉 vždy mám toľko otázok, a keď som tam ,tak si na nič nespomeniem 🤦‍♀️

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggie presne ako ja. Spomeniem si uz keď som preč alebo dovolame 😂 mne sa zdá, ze v den vkladu sa nevklada. Zisťujem aj tu na mk ale este aj zavolám do centra

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggie tak som volala koordinatorke. V den vkladu sa nezavádza progesteron lebo ze aj tak by ho vyplachli. Ale mám si ho vziať so sebou a buď si ho vložím po vklade u nich na toalete alebo po návrate domov. Čiže si ho nedaj a vložíš si ho potom.

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Ok. Ďakujem veľmi pekne. A o koľkej máš vklad?

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggie s najväčšou pravdepodobnosťou o 9:00. Tam uz budem musieť aj povedať či chcem zamraziť všetky ze? Ty si si davala mraziť všetky ktoré ti zostali? Síce neviem či ženy dávajú aj “likvidovať” alebo mraziť všetky.

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Mne ich este nechali vyvíjať do 6 dňa lebo ešte dávali šancu tým, čo sa po treťom dní prestali vyvíjať. Ale nakoniec aj tak ostali tie 4 a tie sme aj zamrazili. Takže ja som im to vravela ten šiesty deň PK. Ale tak my sme boli rozhodnuti dat zamrazit aj 10 , keby prezili. Ja ho mam o 10 hod.

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Vieš ja si myslím, že ak máš na to peniažky, daj si všetky. Máš aspoň viac šancí a nemusíš sa zasa dopovat hormonami. Ale zasa viem , že je to veľa peňazí ale ja by som to tak riešila 😘

bobulkapetka
28. jún 2018

@peggie uz aj tak som prekročila hranicu 😂 ale nepýtala som sa len kvôli peniazkom ale aj informatívne. Veď do soboty môžu este aj niektoré odísť a vôbec ich nemusí ostať všetkých deväť...

peggie
28. jún 2018

@bobulkapetka
Môžu aj nemusia 😉 veď uvidíš ako bude . Ale je to super , že už tam nejaké sú. My už ich inak ako naše deti nevolame 😂😂😊😊 potom mi daj vediet ako to všetko prebiehalo, aby som vedela, čo ma čaká. Budem na teba myslieť v sobotu.

bobulkapetka
29. jún 2018

Žienky ktoré ešte len budú podstupovať IVF mám nejaké zvyšné lieky ktoré mi zostali. Diphereline 0,1 mg a Meriofert 75iu aj Meriofert 150iu. V prípade záujmu viac info v IP

peggie
29. jún 2018

@bobulkapetka
Ahoj no ako sa držíte? Nevieš mi náhodou povedať či mi budú ešte volať pred vkladom, že ako sa rozmrazilo embryjko.

bobulkapetka
29. jún 2018

@peggie ahoj. Neviem dnes som volať nemala. Mám uz len zajtra pred vkladom. Pfu toto ti povedať neviem vôbec ale možem sa opýtať zajtra keď tam budem a napíšem ti 🙂

peggie
29. jún 2018

@bobulkapetka
Jej si zlata , ale ja tam zajtra cinknem. Ty budeš mať svoje starosti , nebudem ťa otravovať. Ale ďakujem. A ako sa cítiš? Uz si nedočkala? Lebo ja asi v pondelok ráno už budem 😂😂😂😂 zatiaľ som v pohode ..

bobulkapetka
29. jún 2018

@peggie ale v pohodicke. Ja vôbec nestresujem 😂 ja ti mám k tomu nejaký zvláštny postoj. Nejak moc si to nepripúšťam aby som ptm v prípade nebola sklamaná alebo neviem. Dako bude. Ak nie hneď tak potom hádam. Takze ja som kludna ZATIAL ☺️ Možno zajtra alebo pár dni po et sa to zmení ale zatial som úplne v poho 🙂

peggie
29. jún 2018

@bobulkapetka
Myslím že sa to zmení. Ja tiež som kľudna a nejaka som strašne vesela a optimisticka ale príde deň vkladu a budem nepokojná 😂🤣