icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

peggie
30. jún 2018

@bobulkapetka
Ahoj moja , tak sa mi dneska drzkaj. Budem na teba myslieť , nech to všetko dobre dopadne 😘✊✊✊

bobulkapetka
30. jún 2018

@peggie ahoj. Dakujem. Akurát sme na ceste do bb. Nakoniec mi ostalo 6 embryi vhodných na vklad. Dve zostali na ten tretí den v štádiu buniek a tretiemu sa nevytvorila blasta čiže nevznikla blastocysta ak som dobre počula este raz sa opýtam keď tam budem 🙂 este da rozhodujem či vložím jedno alebo dve a zvyšok zamraziť. Potom dám vedieť 😉

peggie
30. jún 2018

@bobulkapetka
To je super počet. to už sa musíš rozhodnúť, skús sa poradiť ešte s dr . Ja verim tomu , ze to vyjde. Tak potom napíš ako to prebiehalo. 😉

bobulkapetka
30. jún 2018

@peggie áno vraj je aj dr. Bornay povedal. Ja sa do toho moc nevyznám čiže neviem. Tak dala som vložiť jedno a zvyšných päť zamraziť. Trvalo to dokopy asi 15 minút. Za zvyšné tri si zavolám zajtra ale mala pravdepodobnosť ze sa este spamätajú a dotiahnu to. Pýtala som sa aj či pred ket volajú. Vraj voľakedy volali ale uz teraz nie ze tie embryjka sa vraj stále rozmrazia dobre a sú vhodne na vklad ale ze ak máš nejaké dotazy môžeš kľudne zavolať ze sú tam dnes do nejakej pol jednej. Budem v pondelok na teba mysliet a napis potom 😘🙂 (nedávaj si ani deodorant, parfem ani parfumované telové mlieko a keď budeš pred bb pi vodu aby si mala plny mechúr)

peggie
30. jún 2018

@bobulkapetka
Jej tak to je super, že to už máš za sebou. A prišla si tam iba tak tých 15 skôr? A to prečo ani deodorant ani nic🤔 a kvôli čomu mám mať plný mechúr. Ešte že mi ma kto poradiť, bo mi nič také minule nepovedali.

bobulkapetka
30. jún 2018

@peggie áno prišli sme tam nejakých 15-20 minút skor. Lebo ze parfumované veci nie si dobre pre nezahniezdnene embryjko tak by ich žena nemala použiť. A plny mechúr kvôli tomu aby bolo vsetko lepšie vidieť na usg.

peggie
30. jún 2018

@bobulkapetka
Tak ďakujem. A ty pekne oddychuj dneska

bobulkapetka
30. jún 2018

@peggie posnažím sa 😂

bobulkapetka
1. júl 2018

@peggy dnes oddychuj ty zajtra máš veľký den 🙂 konečne si sa dočkala a o dva týždne to budú // určite 😉 ja som dnes zo zvedavosti (nie kvôli tehotenstvu) skúsila test lebo som chcela vedieť či mám este Pregnyl v sebe v prípade testovania ak by som nevydržala a test bol biely-teda len jedna čiarka. Je možné ze uz po 7 dňoch od pichnutia vo mne nie sú stopy pregnylu?

ivanka0603
1. júl 2018

@regina24 no ako? Neskúsili ste testnúť?

regina24
1. júl 2018

@ivanka0603 ale skúšala som dnes je 12den po IUI. A test mám zatiaľ negatívny. Ale od menštruácie som 32drn čo si myslím je je krátko užívam aj duphaston . Podľa vás ako je to bolia ma strašne prsia ani sa ich nedotknuté a často chodím močiť. Aký máte názor .

ivanka0603
1. júl 2018

@regina24 dnes ste len 11ty deň po IUI. Den, kedy robili IUI sa nepočíta. Tak isto je to aj po ET pri ivf. Deň transferu sa nepočíta. A tie prsia to môže byť aj z liekov. Aj mňa boleli z progesterónu. Neviem kedy po IUI by mohol test ukázať. Už by som asi čakala aspoň nejakú slabulinkú čiarku. Fakt neviem.

luxly
1. júl 2018

@regina24 Je mi to luto, ale uz by bolo aspon cosi vidiet. Ja som videla slaaaaabulinku ciarku 5-ty den po vklade a po 9-om dni od oplodnenia je uz ciarka viditelna, ak je test spravny. Vyskusala by som asi tri testy.

regina24
1. júl 2018

@luxly skúšala som dve testy a zatiaľ stále nič . Tak nechápem .

regina24
1. júl 2018

@ivanka0603 tak uvydin ako to bude idem stredu do BB na krv a na sono.

regina24
1. júl 2018

@luxly ked Som bola predtým tehotná novembri tak som pozitívny test som mala až 38 deň meškania menštruácie.

ivanka0603
1. júl 2018

@luxly ale ona bola na IUI...To je iné ako ivf.

luxly
1. júl 2018

@ivanka0603 Stale plati, ze 9-ty den by uz malo byt vidiet.

misik14
1. júl 2018

@luxly mne bolo až na jedenásty vidno aj to len slabý duch

peggie
1. júl 2018

@bobulkapetka
Fuha, tak to ti neviem povedať. Ja som dnes upratoval a a prala. A sa čudujem ale som tiež pokojná. Ano ja tomu tiež verim, že tentokrát to vyjde. Mám z toho taký dobrý pocit. Zajtra ti napíšem 🤩

bobulkapetka
2. júl 2018

@peggie myslím dnes na teba 🙂

bobulkapetka
2. júl 2018

Ak je tu nejaka snazilka ktorá este len ide podstupovať stimuláciu mám nejaké zvyšné injekcie (meriofert 75iu 9ks, meriofert 150iu 4ks a diphereline 0,1mg 11ks). Viac info v IP

peggie
2. júl 2018

@bobulkapetka
Ahoj tak prcek sa rozmrazil dobre a už je v brusku😍😘 . Bol tan nejaky dr. Ktoreho som tam videla prvykrat. Akurát som prišla domov idem si trošku polezat a potom musím niečo uvariť 😁 tak sa drzkajte a priebežne si napíšeme

bobulkapetka
2. júl 2018

@peggie tak pfuj pfuj pfuj aby sa prilepil a uz neodlepil 😘 jasne priebežne si píšeme 😉

peggie
2. júl 2018

@bobulkapetka
Ja už mám od dneska predmenstruacne bolesti v brusku a ešte dnes po vklade sa mi to zhoršilo . Už len nech sa maličký zakusne a žiadna ms nepríde 🤗🤗😋

bobulkapetka
2. júl 2018

@peggie mna tiež dnes začalo pobolievať ako pred ms ale ta ak príde tak najskor za 12 dni. Co dufam ale ze nepríde 🙂

peggie
2. júl 2018

@bobulkapetka
Nie nepríde už najbližších 9 mesiacov 😁

lyzinka
2. júl 2018

@bobulkapetka @peggie
Drzim vam palce tehulky nech vam ms nepride a nech sa vam to krasne podari. Hlavne sa setrite a nic tazke nedvihajte 🙂

bobulkapetka
2. júl 2018

@lyzinka ďakujeme 😘 neboj za chvíľočku to aj teba čaká a dockas sa bejbatka 😉

peggie
2. júl 2018

@lyzinka
Ďakujeme veľmi pekne 😊