icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie tak pred chvíľou mi volal dr. Hladký spat. Ze nemam robiť paniku. Pravdepodobne tam k niečomu dochádza. Test si nejdem robiť. Spravím si zajtra z ranného mocu a uvidím. Zvýšila som teda dávku prigesteronu na 3x1. Na kontrolu mám prist normálne 16.7.len pri ťažkostiach resp.vacsom špinení skor. Tak mi trosku odľahlo aj keď este nic nie je iste. Ten dr. Hladký je v bb nový neviete? Nie je on náhodou z Mt alebo Ke?

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
A ty ideš mať kontrolu 16.7.? Veď to budeš mať už 16 deň od transferu či to kvôli tomu, že ti to vychádza na víkend . Inak ja mám tiež kontrolu 16.7. Tak to už musí byť znamenie 😂😁

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie áno až 16.7 čiže 16 dni po transfere. A aj kvôli víkendu. 14 den by vychádzal na sobotu. Mohla by som aj v piatok 13.7 ale to by som bola len 13 den po a ze nebudú robiť vraveli tak sme to dali na pondelok a ze to uz bude aj väčšia istota ak náhodou 🙂 možno sa tam aj stretneme. Ja inak ani neviem na koľko tam mám ist na krv. Ale asi ráno 😂

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
Ja chodím vždy ráno, lebo sa vraciam do práce. Ja už budem testovať až cez víkend, bo nechcem byť sklamaná . To bude super, keď sa stretneme.

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
Ja stale ešte verim, že to bude ok. Lenže mamtlia tie testy o dnes bol úplne slabulinky oproti včerajšku no a mal by silnie. A tiež mam dr.max len dnes spm iba 7 den po ket. A mne ani o u testy nikdy neukázali silnejšiu čiarku ako tu druhu. Možno zle reagujem na testy ak je to možné.

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie Ja som si ovu testy nikdy nerobila. V podstate ani tehotenské. Ms mi vždy prezradila na čom som. Niekde som čítala ze sú tie z dr.maxa chybne ale ktovie či je to pravda. Veď v stredu si kúpim aj inú značku. Ráno este urobím ten co mám z maxa a v strefu skúsim iný. Aj tu som si u jednej baby kúpila mali by mi tiež v strefu prist ale neviem aká značka. A či sa da zle reagovať tiež neviem. Ale neboj budeš i ty máš dve // 🙂

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
A ja som zasa čítala že sú dobré ale vraj najlepšie sú tie mamatesty. Tak už som z toho jeleň 🙈🙈

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie tak teraz aj ja 🤦🏽‍♀️ Najistejšia bude teda ta krv 🙂 keď prídem dom kúpim aspoň tri rôzne a uvidím co úkazu 😁

bobulkapetka
9. júl 2018

Zienky náhodou neviete kde zoženiem digitálny tehu test kde sa v prípade pozitívneho výsledku ukáže smajlík? Jedna známa ho raz mala. Síce uz asi 5 rokov dozadu ale ja som ich na nete nenasla. Našla som len ovu testy so smajlikom ale tehu nie

misik14
9. júl 2018

@bobulkapetka v dr maxovi majú ten digi test čo ukazuje + - a týždne

bobulkapetka
9. júl 2018

@misik14 áno tie som našla tie má aj tie mamatest ja hľadám konkrétne so smajlíkom. ale ďakujem 🙂

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
Tak už si prepadla testovaniu čo? Ja som to tušila, že nevydrzis, to sa proste nedá 😂😉

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie nebyť špinenia ani netestnem ;) zajtra už len zo zvedavosti čo ukáže a ak budú zas dve tak do kontroli krvi budem každý deň 😂😂 aby som videla či silnejú...

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
A ja som si dnes povedala, že vydržím do víkendu. Lebo som bola ráno trošku sklamaná. Ale kebyže mám tak ako ty tiež by som testovala každý deň 😂 tak potom dávaj info.

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie jasne dám 🙂 hneď zajtra ráno testnem. Neprídeš sa? Možno si nájdeš prekvapenie 😁

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
Nie už sa asi aj bojím. 🤔 a tebe nechali tie čipky vkladať?

adkaaa
9. júl 2018

@bobulkapetka Dr. Hladky je v Kosiciach ale ja som ho mala minuly ket v Martine. Asi sa striedaju ked su dovolenky kde potrebuju. Rano cakame na testik

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie áno vkladám si ich. Ze len ak by mi bolo nepríjemne (kvôli spineniu) si ich vkladať tak mám užívať orálne. Ale to ja ani nechcem. Takto si nezaťažujem žalúdok a majú väčší účinok. Akurát jednu som pridala.

bobulkapetka
9. júl 2018

@adkaaa áno áno ja som si to potom našla na nete ze je z ke. Asi pendľuju medzi centrami. Určite pridám ráno.

peggie
9. júl 2018

@bobulkapetka
Tak prečo mne ho kázal jesť, keď je účinnejší, keď sa vkladá ja už som z toho jeleň . Ale zrejme sa vrátim k vkladaniu, bo som mala z neho zavrat a cítila som sa ako opitá. A keďže chodím do práce autom asi to nebude dobrý nápad.

bobulkapetka
9. júl 2018

@peggie neviem ja viem tak že je účinnejší zospodu... a aj práve preto ho nechcem užívať orálne lebo tu na mk som čítala že veľakrát majú z neho závrate, nevoľnosť...presne ako ty píšeš. a ak chodíš autom tak by som ho radšej vkladala.

bobulkapetka
10. júl 2018

@peggy @adkaaa tak robila som si test. Je tam ta druha čiarka ale o moc silnejšia nie je. Aspoň sa mi nezdá. Aj keď ja vlastne neviem ako má silnieť 😂

misik14
10. júl 2018

@bobulkapetka krasne gratulujem 🙂 mne nezosilnela na dve rovnako silné aj keď som posledne dáko mesiac dozadu skúšala a to som 15tt 🙂

peggie
10. júl 2018

@bobulkapetka
Podľa mňa je silnejšia 😘😘 tak ti gratulujem. Tak ja som si ho tiež ráno urobila lebo sa mi zhoršilo to spinenie a test je snehobiely. Aj ma zasa boli v brusku ako na ms, takze pravdepodobne si to budem musieť zopakovať.

bobulkapetka
10. júl 2018

@misik14 Dakujem 🙂 snáď aj krv potvrdí o týžden. A tebe bezproblémové tehulkovanie 😉

bobulkapetka
10. júl 2018

@peggie to má mrzí 😕 neskúsiš zbehnut do centra keď sa ti zhoršilo? Ja som dnes zatial nespinila. Ale to este den ani nezačal. Uvidíme o týžden co povedia.

peggie
10. júl 2018

@bobulkapetka
No je to zbytočné tam ísť lebo mi vcera povedal, ze skor ako 10 den nena zmysel robit krv. Tak mi nic ine nezostáva iba čakať. Už nemám ani testy, tak aspoň ma to nebude lákať a urobím si až v nedeľu pred kontrolou. Keď ja spinim iba ráno a doobeda a poobede zatiaľ nie, tak to nechápem... ešte je tam mala nádej, tak uvidíme. Ty sa drzkaj a dávaj si na seba a bábätko pozor 😘😘😘

bobulkapetka
10. júl 2018

@peggie jaj tak to tam ešte je nádej. ja som to tak pochopila, že si nejak moc začala špiniť.. neboj dobre bude ;) aj ty sa drž a hlavne nestresuj :D

adkaaa
10. júl 2018

@bobulkapetka Ahojcek,myslim ze ti krasne zosilnela,ked som pozerala fotky inych dievcat tak im to takto postupne zosilnievalo....Gratulujem ti k //,uz len nech krv vsetko potvrdi🙏.Kto ti robil vklad v B.B.?
peggie,este stale tam nadej je niektore maju ducha na teste az 12 den alebo neskor.Podla toho ako telo zacne produkovat HCG.Drzim palce

bobulkapetka
10. júl 2018

@adkaaa tak to si ma aj ty potešila. skúsim aj zajtra test ale až niekedy počas dňa tak uvidím čo ukáže. Vklad mi robil dr. Bórnay. A ďakujem 🙂