Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Som prekvapena ze Ti to dali na sobotu, nam vzdy vyslo IUI na sobotu a povedali, ze to posunieme na pondelok alebo piatok, lebo v sobotu nikoho nemaju, tak sme to skoro vzdy prepasli 😕
Takze pridavas prasok, ale verim ze to bude super a vsetko dopadne dobre, len hlavne nech je to uz za nami. Mam pocit, ze su to nekonecne tyzdne, aj ked mam strach tak uz chcem vediet na com sme, ci mame vajicka, ci bude embryo...a ze ma ostat clovek kludny 😂
@misudix
No co ja viem tak dr. Vravela ze robievaju aj vikendy...tak neviem ako to maju. Odber mi dnes povedali ze 23.11. Mozno skor.
A teraz vecer chytila ma taka depka ze dovidenia...aj zle na zvracanie mi bolo..tak sa tesim ns treti prasok 😰😄 ako vravis uz nech je ten odber za nami...
Ja ešte termín odberu neviem. Štvrtok mame aj pohovor s koordinatorkou,snad sa dozvieme viac
Oprava...pohovor s embryologickou
práve mi volali z centra, takže embryo pohovor máme zajtra poobede.... tak som zvedavá veľmi čo nám povie...
@misudix že na sobotu majú toho veľa a že by to nestíhali, tak že či môžme prísť zajra poobede, do 14ej max. Kontrola v sobotu však platí, tu mi nezmenili....
Mňa už tiež omíňajú od včera, tak som sa rozhodla že zajtra prídem do práce už len ráno, a aj tak si musím ísť po predoperačné k internej, a na ten pohovor, tak sa už nevrátim... a od pondelka oficiálne PN. do teraz som sa cítíla uplne v poho, ale začína mi už hrabať 😀 z tých hormónov
Bola som dnes za šéfkou, jej povedať že teda idem byť PN a z akého dôvodu, a ona bola na ivf 10 krát. Tak sme si pokecali, podporila ma... tak dobrý pocit z toho ...
Ja uz robim tento tyzden z domu, nechcelo sa mi trmacat sa do prace, tak sme sa dohodli na pracu z domu.
Predpokladam, ze tie tlaky na vajecnikoch a v podbrusku uz budu iba horsie ako budu rast vajicka.
@eva1984
Takze pojdes na pohovor a na kontrolu, nastastie my to mame v jeden den. Cestujeme vyse 150 km, takze by to bolo narocnejsie.
Ja uz tak pevne verim, ze v pondelok pojdem na to, nech je to uz za mnou.
@misudix a ty nie si z BB? ja som bola uplne v tom že áno 😀
ja som priamo z BB takže mne to je jedno ako mi dajú tie kontroly, bývam 5 min. od CRM autom. 🙂
No ja si myslím že určite pôjdeš pondelok, vy ste mali aj s mirpet skôr menzes ako ja aj ste začali skôr pichať tie druhé inj. a mne povedali že predbežne mám odber 23.11. ale možno aj 22.
Tiež to už chcem mať za sebou, lebo som dosť nervozna z tohto všetkého, v centre je to ako na bežiacom páse ráno ked sú kontroly, aj z toho som bola v šoku, že koľko žien tam bolo... plná čakáreň ako u zubára 😀 😀
To máš super, ked sa ti dá robiť z domu... ja som v štátnej správe zamestnaná, konk. štatistický úrad, tak to by mne neprešlo robiť z domu, 😀 taká možnosť u nás nie je...
@misudix Ahoj, zaujalo ma čo si napísala, že keď ti vyšlo IUI na sobotu, tak v BB neboli ochotní to v sobotu urobiť a presunuli ťa na piatok alebo pondelok a preto ste to vždy prepásli? To vážne? Načasovanie je nesmierne dôležité a určite viem, že v iných centrách robia aj cez víkendy.
@apolonka ja som dnes bola na Sliači a IUI mi vychádza na sobotu čiže mi ho neurobia. Mám skúsiť budúci mesiac. Ale to uz chcem ist do tejto pobočky Heliosu v BB. Keby som skor vedela o nej uz davno som tam. Mne to vačšinou vždy vychádza na víkend. Takze by som asi oplodnenia nebola nikdy... len zbytočne stratený čas ale neva. Zajtra volám do BB informovať sa ako to tam funguje 🙂
Takže ja som sa nestretla s tym,ze by cez víkend nerobili.lebo robia
Ahojte, mne vychadzalo IUI na sobotu a pozreli do kalendara a povedali, ze na sobotu tam nikoho nemaju tak nebudu robit IUI. Predpokladam, ze ked tam maju asi viac naplanovanych zakrokov tak robia aj v sobotu ale tu sobotu nerobili. Isli sme az v pondelok a to uz bolo neskoro, tak mi iba vzali krv a zavolali, ze som po ovulacii, takze sme jeden mesiac uplne prepasli kvoli zlemu nacasovaniu.
Som bola prekvapena aj z toho, ze pred IUI nerobili ani sono, ked citam tak na klinikach robievaju sono.
Tak ja idem zajtra na kontrolu, som zvedava co sa dozviem.
Byvam kusok od Nitry, len BA sme nechceli, tie zapchy a vsade sa musi cakat...tu v BB je to radost, vzdy vsetko na cas a podla planu, takze som spokojna.
Dnes mam inak picit, ze mi prasknu vajecniky, tak dufam ze tam budem mat dostatok vajicok 😁
@misudix Teda to čo píšeš o tej sobote, že nikoho iného nemali, tak jednoducho nerobili a ani o tom, že nerobia sono sa mi vôbec nepáči.
Chcela som ísť do tohto centra, ale teraz fakt neviem :(
Máme už len jeden pokus, kvôli peniazom, pretože pôjdeme už ako samoplatcovia a aj kvôli vyššiemu veku, tak nechcem riskovať...
@misudix na Sliači mi pred IUI tiež nerobili sono a prišlo mi to zvláštne... ja tiež nechcem prepásť další mesiac ale ak je to tak ako píšeš asi tu bb este zvážim 🤔 super ze si tu takto vieme podať aspoň aké take info dosť to pomáha 🙂
Ale inak s pristupom som velmi spokojna, az na to jedno zavahanie s tou sobotou je vsetko super.
Predtym som mala stastie na pana Dr.Krajkovica, bol super a sestricky su uplne skvele.
Ja som si vyberala na zaklade recenzii a BB ich mala fajn a nelutujem , ze sme isli do BB.
A vidite, ze baby maju skusenost, ze v sobotu bolo otvorene...tak mozno blba nahoda, ta moja ovulacia si vzdy vie vybrat 😂
Baby ja s vikendom skusenost nemam nakolko som prvy krat v centre s idem rovno na ivf...iui nemala u nas vyznam. Mne len dr vravela ze robia aj vikendy ak to vyjde terminovo.
Tak mi je to zvlastbe kedze iui zavisi hlavne od ovulky ze sa na to vykaslali.
Pristup je naozaj skvely....taky priatelsky. Ale odbornost neviem posudit. Ale pocula som dobre ohlasy na BB.
Takze sme po pohovore...aj nam odporucila PICSI + MACS....halosperm nam vysiel pozitivny 59 % ma zlych spermii s poskodenou Dna....celkovo spg je na houby...takze kvoli tomu...ale vsetko sa uvidi ked v den D doda spermie .... Dufam ze tam najdu aj dakych dobrych bojovnikov...
Z tohto pohovoru msm zmiesane pocity ostala som dost nervozna...asi sme vyzeraki dost nestastne lebo nam dr. Vravi ze hlavu hore😄😄 ko mam v soboti tak sa dozviem kolko mam folikulov...
@eva1984
Urcite sa najdu bojovnici, uvidis...aj ked asi teraz zacne to najstresujucejsie obdobie...
Ako nam to vsetko menovala tak uz vidim ako budem stresovat ci mam dobre vajicka, ci sa podarili oplodnit, ci sa vytvorili z nich embrya...a ze budte pokojna 😁
Baba bola v pohode, vysvetlila vsetko a mam pocit ze som z toho viac vynervovana...
My sme mali dobry halosperm, vravela ze by nam odporucila ICSI ale mame za sebou aborty, tak pre istotu.
Takze v sobotu budes vediet viac, zavidim Ti ...ja az v pondelok, dnes mi maju este volat ohladom liekov ci ostane davka...tak uvidim.

@misudix no ja mam malo homonov takze mne dnes pridali este jeden prasok menopuru...3 prasky a 1 vodicka. Kolko mam folikulov netusim 😄 ona si to tam merala a povedala ze zatial ok. Ale tak dake tam hadam su 😄 ko mam sobotu aj embryo pohovor. Tak som zvedava co to so mnou spravi ta zvysena davka lebo dnes mi je dako blbo.