icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

orechova_skrupina
3. okt 2017

@eva1984 dakujem krasne za povzbudenie! 🙂

misudix
7. nov 2017

Ahojte, my od marca navstevujeme kliniku v BB, mame za sebou 3 IUI neuspesne a teraz sme v stimulacnej faze na IVF. Od stvrtka zacinam s Meriofertom, ostala som radsej doma na PN od tohto tyzdna, aby som mala pokoj a mohla si oddychnut pred zakrokom. Po citani vsetkeho zacinam mat miernu paniku z neuspechu. Ako ste dopadli vy na klinike?

mirpet
7. nov 2017

Aj ja sa pridávam. Som po 3 IUI neuspesne...navštevujeme tiež CRM B.B. a rovako nás čaká IVF...som tiež v stimulačnej fáze...a tiež sa veľmi bojím

mirpet
7. nov 2017

Tiež som od pondelka na PN, zacina mi pomaly MS, takže štvrtok kontrola v B.B a potom pridávam meriofert

misudix
7. nov 2017

ja som bola dnes na kontrole, MS mam od vcera a meriofert mam pichat az od stvrtku, zrejme podla krvi urcuju co kedy zacat. Som velmi zvedava na ten meriofert, moc som o nom nenasla. Ako sa citis po injekciach?

mirpet
7. nov 2017

Zatiaľ to nejak zvládam, ale už mám aj nejakú modrinku, manžel mi to pichá naozaj opatrne. Dnes to musím zvládnuť sama, lebo nie je doma ☹

mirpet
7. nov 2017

a neviem čo so mnou spraví ten meriofert. Dúfam že to bude ok, nemám ani 50 kg..takže sa bojím

mirpet
7. nov 2017

@misudix ty to ako zvládaš?

misudix
7. nov 2017

Injekcie zatiaľ v pohode, pichá mi priateľ lebo sama by som to nedala,radšej som ani na pracovnú akciu nešla lebo si to neviem pichnúť sama 😅
Som zvedavá ako budem reagovať na tie nové injekcie...ale mne sa celkom darí priberať po tých liekoch

eva1984
8. nov 2017

@misudix
@mirpet
ahojte ja tiež stimulujem a menzes mám dostať od dnes do piatku.... zatial pichám dipherelin, teda nie ja ale moj drahý mi to pichá.
mám asi rovnaké pocity ako vy, ako sa to blíži tak som dáka nervozna.... cítim sa však zatial v pohode, občas ma pichá brucho, potom pobolieva ako na menzes, prsia klasika, ako pred menzesom, občas sa cítim tak zvláštne ale inak nič.... ja pokračujem s menopurom ked to odsúhlasia.... odber mi vychádza cca okolo 23.11. zatial som ešte v práci, sedím na riti v kancli v teple takže v pohode, ale pred odberom pôjdem určite aj ja na PN.

mirpet
8. nov 2017

Držím palce 🙂

miriamkaaaa
8. nov 2017

Kocky drzim Vam ✊🏻✊🏻aby vam vysli krasne👶🏼👶🏼👶🏼Ja sa uz neviem dockat na druhe IVF v januari😍

eva1984
9. nov 2017

ahojte takže včera došiel menzes a kontrolu mám v centre zajtra ráno. Som zvedavá...

misudix
9. nov 2017

Eva1984

Tak ja dnes zacinam s meriofertom a v pondelok kontrola v BB.
Mne vychadza odber okolo 18.11. zatial mi nepovedali konkretny datum, snad sa dozviem v pondelok. Mam pocit ze toto je najdhsi cyklus aky som kedy mala 🙂

eva1984
9. nov 2017

@misudix to je pravda... 😀 ja ten meriofert nemám, ja mám voláky menopur potom pichať, mám dlhý protokol...
toto je tvoje prvé dieťatko?
ja už jedno mám, s bývalým mužom a s terajším sa snažíme už 3 roky a nič... tak sme zistili že spg je na houby, ale ja som chvalabohu ok...
nás dr. poslala aj na genetiku, a čakáme stále na výsledy, už 4 mesiac !!!! na nervy.... kvoli tomu sme vkuse presúvali stimulku, ale teraz už nepresúvam nič, kým bude odber vajok tak by mali byť výsledky konečné. Drahého poslala aj na urologiu
a tam bolo všetko ok aj genetika je v podstate doteraz všetko ok, len sa čaká na posledné vyšetrenie.
Des toto!!!
Ako sa to blíži som z toho dosť nervozna...

mirpet
9. nov 2017

Ja som bola dnes na kontrole. Zajtra pridávam meriofert a v utorok opäť kontrola

misudix
10. nov 2017

@eva1984
Ja len nerozumiem ,že nikto v podstate nevie prečo to nejde.Najpr sme mali zlý spg,potom bol uz dobrý a po posledných výsledkoch je skvelý,tak vážne nechápem.
Spolu ešte bábätko nemáme,priateľ uz ma ale radi by sme mali spoločne bábätko.
Take obavy ako mám z negatívneho výsledku som uz dlho necítila a to si stále hovorím psychika a mysli pozitívne 😀

misudix
10. nov 2017

@mirpet
Ta ihla na Merioferte je úplne skvela v porovnani s tou prvou 😆 Ja mám kontrolu v pondelok, snad sa dozviem uz dajaký bližší termín
Minule si si zvládla pichnúť sama?

mirpet
11. nov 2017

@misudix Ahoj.Ja som včera prvýkrát pichala meriofert a áno ta ihla je oveľa lepšia,po diphereline mávam už aj modriny.toto sa pichá lepšie. V utorok idem na kontrolu,dufam ze bude všetko ok. U nás tiež nevedeli povedať pricinu,ja som ok,manzel trochu horší spg...ale ináč nic

eva1984
11. nov 2017

@mirpet aj ja mam v utorok kontrolu. Ja si picham menopur....preco nemam to co vy s misudix ten meriofert? A preco je ta ihla ina?

@misudix ono sa to povie ze budem poxitivna ale aj tak musis ratat s kazdou moznostou. Je to tsk aj v prirodzenom pocati...50 na 50 ...proste bud sa chyti alebo nie....netreba sa velmi upinat na to ze to umelym vyjde na 100 % na prvy krat. Ja mam tiez take neg myslienky obcas najma ked som citala tu mk zeny co pisu...tak som to prestala citat radsej.

mirpet
11. nov 2017

@eva1984 My sme si vyberali lacnejsiu alternativu liekov, cize si ich riedim. A potom je este rozdiel v injekciach pre mladšie a staršie ženy a tiež podľa toho, čo sa komu hodí lepšie, podľa diagnózy a tak. aspon nám to tak vysvetľovali

misudix
11. nov 2017

@eva1984
@mirpet

Tiez nechapem preco mame ine lieky v druhej stimalacnej faze.
Som zvedava co mi povedia v pondelok, teraz momentalne dufam,aby boli vobec vajicka na odber,po citani vsetkeho na konikovi sa pripravujem asi na vsetko.
Ako sa citite baby?

eva1984
12. nov 2017

@mirpet
@misudix ja si tiez riedim....
Inak sa citim zatial ok...obcas brucho zaboli al inak nic... Pn planujem od 20ho...
A vy sa ako citite?

bobulkapetka
12. nov 2017

Pekný večer. Žienky chcela by som sa opýtať ako dlho sa asi čaká na objednanie do centra v BB? Ďakujem krásne za odpoveď 🙂 a každej jednej snažilke o najskôr dve // na testíku :D

mirpet
12. nov 2017

@bobulkapetka myslím že vôbec nie dlho.ak tam zavolas zajtra,tak ta objednajú možno aj tento tyzden,resp.vtedy keď ti to najviac vyhovuje

bobulkapetka
12. nov 2017

@mirpet Dakujem 🙂

eva1984
13. nov 2017

@bobulkapetka ja som čakala max. týždeň ak si dobre pamätám... a vitaj medzi nami 😀

eva1984
13. nov 2017

@misudix čauky ako si dopadla na kontrole? kedy máš odber?

bobulkapetka
13. nov 2017

@eva1984 Ďakujem 🙂 skúsim sa tam informovať a uvidím čo mi povedia-len tento týždeň som už objednaná inam :/ netušila som o tejto pobočke, škoda...

misudix
14. nov 2017

Ahojte, takze akurat zasa krv a sono...mam dalej pichat v tom istom mnozstve a vo stvrtok opat kontrola a pohovor s embryologickou. Na sone mi nasli asi 7 folikul cca 9 mm, tak snad dorastu vsetky, mam tam este kopec malych folikul tak uvidime.
Ako ste dopadli vy baby?