Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka
Ahoj ako ti je ? Testovala si aj dnes , hod foto, aby si nás potešila trošku 😉😉
@adkaaa
Ja som 9 ale tiež ešte nechcem. Počkám aspoň keď budem 12, to už by tam niečo mohlo byť. Ja som mala 6 deň po slabulinku čiarku ale až po vyschnuti a 7 ešte slabšiu a včera zasa taku akú 6 ale tiež až po vyschnuti. Takže to je nič. No dnes som urobila ovu test lebo ten som mala a tam boli čiarky hneď po namoceni rovnako silné, tak neviem či to môže lh stúpať pred ms alebo je to len nejaký blue.
@peggie Niekde som citala ze ked su ciarky na ovu rovnako silne alebo testovacia je silnejsia- cize su pozitivne a robis si to mimo ovulacie tak je to ako ked robis tehu a vyjde pozitivny...Uz ak take tu boli co to takto testovali...Vidis aj ja mam doma aj ovu testy,ale nerobim tehu ani ziaden🙂Nakoniec som ten Progesteron nedala na obed,bolo to uplne slabe tak uvidime ako budem pokracovat...Ty ako?
@bobulkapetka Hovoria ze je dobre testovat stale rovnakym testikom,aby si videla rozdiel...Ale hlavne je ze aj tento ti vysiel pozitivny😘Uvidis co ti zajtra ukaze ale verim ze to mas na dobrej ceste.Mna znepokojuje to spinenie😢...Co uz treba bojovat dalej a verit👏
@adkaaa veď hej je len este aj nejaka prerušovaná a neobjavila sa hneď. Najprv len duch a asi do minútky takáto. Vredy som mala z dr.maxa ale uz nemam a neviem kedy sa dostanem do lekárne. Možno až v piatok-sobotu. Takze musím testnut zajtra s takým ako dnes. Z dr.maxa mám len ovu testy uz. Uvidím co zajtra ukáže. Dnes má trosku aj vaječníky ominaju na striedačku. Ja som spinila len tie dva dni odvtedy vôbec nic. Nebojte kocky dobre bude. Dufam 🙂
@bobulkapetka
Ahoj to je podľa mňa tým, že je to iný test. Neboj všetko je po 😘😘😘
@adkaaa
Áno aj ja som to čítala, len som aj čítala,že pred ms tiež stúpa LH ale čo som videla grafy tak tam vzostup LH nebol pred ma. Však uvidím cez víkend , urobím tehu test. Zajtra pôjdem do lekárne kupit lebo doma už nemám . No ja som sa tesila,ze spinenie uz nic od rána. Aj to ráno som mala iba trošičku a potom okolo obeda zasa trosicku ale to iba taký malý fliacik ako necht. Tak ja neviem ale boli ma aj bruško ako na ms, tak sa bojím.
@peggie
@adkaaa
@bobulkapetka baby som riadne zvedava kolkym z vas troch to umele oplodnenie vyjde 🙂. Tiez sa chystame do centra reprodukcie v BB, a takto uvidim aku maju uspenost na umelom oplodneni. Velmi vam drzim prsty, aby ste vsetky uz teraz uspesne cakali babatka. A nam ostatnym tym dodate velku nadej 🙂.
@amalia8 ďakujeme 😘 tebe tiež budeme držať palčeky 😉 kedy sa chystáte so centra?
@bobulkapetka v auguste tam pojdeme, uz 3 roky sa snazime o babo, a stale sme bezdetni ☹
@amalia8 neboj tento rok sa dockas 🤰🏼🙂
@bobulkapetka Dobre ranko,super - ciarka je silnejsia oproti vcerajsku,dobre znamenie😍.Uvidis zajtra budu na dr.Max silne kolajnice.Mne spinenie ustupilo,dufam ze to tak zostane😉Brucho ale boli stale,da sa to vydrzat ale citim ho.
@bobulkapetka
@bobulkapetka
To čo, že ak by si bola. Jasné, že si to toľko testov by nebolo falošné pozit. 😘 No ja som ako na hojdacke raz je dobre raz horšie 😢😢 včera som splnila už iba trošičku a dnes je to zasa horšie. A dnes ma aj dost boli brusko ako na ms, tak sa uz bojim najhoršieho. Už som z toho unavená.
@peggie Mne sa zda ze to spinenie mam z Progesteronu lebo ked som si ho dala dnes nie celkom rano ale neskor tak citim stale ze vyteka a len ma znervoznuje...Stale chodim na wc jak šiši....Aj stale beries 3x1?A testik si nerobila?Ja nie, ved mam panicky strach😨
Ako silno spinis?Mna brucho tiez stale boli...☹
@adkaaa
adkaaa
Test som si nerobila, musím si kúpiť lebo už doma nemám. Lenže aj tak sa už bojim si ho robiť. No ja to asi z progesteronu nemám lebo ja ho už nevkladam. No neviem či je to silno alebo slabo. No neviem ako ti to mam napisat tak asi takto dnes som mala na intimnke fľak velkosti 2 eurovej mince, od vtedy zatial nic, tak uvidim, co to bude. No ale už je to aj tmavšie ako bolo predtým a to ze ma dost boli brusko este sa zacinam aj vyhadzovat na ksichte ako pred ms.Som z toho smutna

@adkaaa
Ale ešte musíš veriť. Ja som celú noc ni a ráno trošičku, tak uvidím cez deň, čo sa bude diať. Lenže zasa ma boli bruško ako na ms. A neskôr Ale si testovať ? Ja už nemám testy , ale ani nechcem , bo sa bojím.