Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@adkaaa@lyzinka @peggy Dakujem krásne. Som len tajne dúfala ze sa na prvýkrát podarí a podarilo. Teším sa ale este je to krátko takze s radosťou to preháňať nebudem pre istotu lebo stať sa môže čokoľvek. Týžden prejde ako voda kým pôjdem na usg 🙂 potom do prace a možno este stihneme nejakú dovolenku ak budem mocť ist. Neviem ako to je v tých prvých týždňoch. Opýtam sa v pondelok. @adkaaa ty zajtra hneď píš ale myslím ze tvoj výsledok tiež poznáme. @peggy mrzí má to 😕 ale nic nie je stratené. Hlavu hore a o mesiac tebe aj @lyzinka budeme určite gratulovať. Samozrejme vás tu budem sledovať a takisto informovať. 😘😘
@adkaaa myslím dnes na teba 😘 dávajte si pozor
Ahojte tak krv HCG 1002😍 a dokonca aj na sone nasiel moju bublinku❤ a ma 1,4 mm🙏...Vytalcil mi aj foto a rozlucil sa ze poobede volame a na 99,99% vam gratulujeme!!!O tyzden idem znova na sono...
@adkaaa gratulujem aj ked som vedela ze to bude pozitívna sprava 👏🏼👏🏼 A so o ti robili zospodu? O týžden sa musím aj ja opýtať aké bolo hcg nechcem im kvôli tomu volať. Jaaaj teším sa s tebou 🤰🏼😘
@bobulkapetka ano zospodu mi robil sono...a dakujeeeem budeme spolu bojovat dalej...Aj ty ides o tyzden na sono do Bystrice?a tebe nerobil sono zospodu?
@adkaaa veď preto daň pýtam ako ti sono robili ze uz videli. Ja som myslela, ze v takomto krátkom čase je vidieť len cez brucho. Mne robili zospodu ale nehovoril dr ze by uz nieco videl len ze je sliznica velmi pekná a vyzerá to nádejne a len z krvi potvrdili tehu. A áno v pondelok idem este do bb na sono kde uz dufam bude nieco vidieť. Som este rozmýšľala či neskočiť ku svojmu gynekológovi v piatok aj keď uz dva tei dni hore-dole je jedno
@bobulkapetka malokedy je nieco vidiet na 14 dpt,skor to je vynimka, tak ale potesilo ma to lebo som mala znova vacsiu istotu ze to vyslo....Uvidis uz bude vidiet a staci ti ist v pondelok...Ja idem k svojej gyn.v piatok mam kontrolu kvoli pn ale nechcem aby ma pozerala...Aby do mna tolko nevrtali...
@adkaaa snáď uz bude nieco vidieť. Na najbližšie sono sa mi bude dar ist až o dva týždne. Ale to uz ku svojmu pôjdem. Tak sa vytešuje. Ja si idem zdriemnuť 😂
@lyzinka Dakujem ti😘ja beriem lieky aj z endorinologie,z hematologie a picham Clexan lebo mi zistili syndrom lepivych dosticiek...A uvidim co mi povie moja gyn.ale pravdepodobne pn nadalej lebo uz pri vklade mi hovorila ze ja musim ist pn vzhladom na moj vek,to som nechcela ist a ona ani pocut ze chodit do prace...tak myslim ze ma nevypise aby som isla do prace...
@bobulkapetka ku svojej lekárke stačí ist keď bude už vidno srdiečko. V centre ti dajú odporučenie
Mne o týždeň po potvrdení bol vidno gestacny vačok a o ďalší týždeň bola vidno akcia srdiečka a tym dňom koncis v centre 😄
@dee26 ano je to individualn,nie tak caste aby nieco videl na 14 dpt...a dakujem ti krasne😘 Samozrejme aj ja gratulujem❤
@peggie Dakujem a ty ako uz prisla ms?Nech ti to rychlo ubehne a mozes ist na dalsi vklad😘
@lyzinka Beriem na to Aspirin a picham Clexane....Anopirin je skoro to iste ako Aspirin +-da sa to vydrzat,z tych inj.mam obavu ako to vydrzim ale musiiiim😉,urcite vdacim aj tomu ze sa bublinka chytila...
@adkaaa dobry den chcela by som sa spitat vy ste boli na IUI na kolkaty raz ?
Po iui nakolkaty den vam vyslo pozityvne vysledky ?
Tak vam gratulujem ze sa vam to podarilo . Drzim vam palce.
Ake pocity ste mali vo ste citili .
Ja som druhy den po iui druhy krat dufam ze aj nam to vyde .
Dakujem velmi pekne .
@regina24 adkaaa bola na IVF nie na IUI. Jej vkladali uz oplodnené vajíčko (blastocystu). To je úplne iné ako IUI... veľa šťastia.
@adkaaa Ahoj aj ja užívam aspirin protekt ale už len pol tabletky zatiaľ, prvý trimester som si pichala fraxiparine A budem musieť aj sestonedelie, tiez mám syndróm lepivych doštičiek typu 1 A ešte heterozigotnu mutáciu leiden FV. Dobre že mi na to prišli inak by som nikdy asi neotehotnela, bola som jediný krát tehotná pred 7 rokmi aj to som potratila 😢 A od vtedy nič.Tiež už mám svoj vek, ale mala som na začiatku komplikácie, tak už má nechal doktor na rizikovom. Ty si musíš ako dlho pichať clexane? A kde chodíš na hematologiu ja do BB , teraz keď si tehotná budeš musieť chodiť na kontrolu raz za mesiac. Ja chodím ráno na 7 na krv a po 13 k doktorke po výsledky. Som zo Zv tak sa nabeham 😅 Držím palce 😚
@dee26 Dakujem ti za odpoved😘ja chodim na hematologiu do NR.Zajtra idem na odbery a vraj buduci tyzden znova k doktorovi...Tiez by som bola najradsej keby mam vysledky v ten den aby som sa tam nemusela stale premavat...mam to sice 35 km ale aj tak...Zajtra sa na to spytam...A myslim ze mi to pomohlo lebo prirodzene som neotehotnela za 8 rokov snazenia ale mame aj zly spermiogram, no a nasledne vklady neboli uspesne az tento po nasadeni liecby z hematologie...mozno nahoda ale verim ze tam bol tiez problem a prispel k tomu aj on...A ako sa citis?
@adkaaa Dakujem krasne. Bola som na hematologii tak mi brala krv a buduci tyzden idem po vysledky a nasadi mi liecbu s ktorou zacneme okamzite este pred vkladom.... Len sa toho vsetkeho bojim... Ci anopirinneuskodi babatku a co pri porode ked budes taka prekrvena a podobne... Strach asi zohrava velku rolu pri mne ☹

@adkaaa ja tento mesiac to neriesim az v auguste idem na vklad lebo sa musim zmierit kusok zo vsetkymi vysledkami. Tak sme sa dohodli s dr ze august bude idealny...
@peggie ja viem ze je to tazke ja som si tym presla 7krat bezuspesne a raz som sa tesila velmi ale skoncilo to v tretom mesiaci... Takze viem ako sa citis.. Ale treba mysliet pozitivne ze sa vsetko podari a budeme krasne tehulky