Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie podľa mna robia vklady aj v nedeľu keď to tak vyda. Keď môžu spraviť v sobotu spravia aj v nedeľu 😉 kedy máš kontrolu?
@adkaaa ako sa cítiš adkaaa?
@bobulkapetka ja som stale unavena... Stale spim ked si lahnem... A vsetko mi chutiii, to by nemuselo... A ty?
@adkaaa ja som viac unavená hlavne poobede. Každé poobedie.si musím zdriemnuť ako v škôlke 😂 a ja som jedák a práveže mi nechuti. Ale to uz som pozorovala aj predtým ako som šla na krv. Ale inak zatial žiadny príznak tehu... dnes som si skúsila spraviť test či náhodou // nezmizli 😂 paranoju mám
@bobulkapetka ja uz verim doktorovi ked mi uz videl bublinku a dal fotku tak tam musi byt...a picha ma sem tam v brusku... No a ako?... kolajnice jak svet

@adkaaa tak to dufam ze aj moja je tam kde má byt 😂 mna sem-tam vo vaječníkoch pichne. Mala som po ruke len ten neviem aký ale to su fakt na prd testy ta jedna čiarka nikdy nie je silná. Este zvažujem ze ráno spravím dr.maxa len neviem či sa idem zbytočne stresovať. Veď v pondelok mi povedia 🤦🏽♀️ Lebo zas asi keby “odišla” začala by som krvácať. Či?
@bobulkapetka nestresuj sa!!! Jasne ze je tam!!! Neminaj zbytocne na testy... Ved o chvilku je tu pondelok... Aj si si ratala ktory tyzden a den si tehotna? Mne podla aplikacie vychadza dnes 4tt+6d
@bobulkapetka
Kontrolu mám 30.7. A to budem mať 13DC a ty ako sa cítiš?
@adkaaa uz nebudem 🙂 chcela som si vypocitat ale všade som našla kde mi vypočíta len týžden nie den. Aká je zo aplikácia? Všade mi vyšlo ze som v 5tt.
@peggie budem na teba silno mysliet 🙂 dobre sa cítim zatial. Dosť unavene ale to ja som cely život 😂 akurát ze teraz si každé poobedie musím zdriemnuť. Jesť mi moc nechuti co je u mna tiež neobvykle ale inak vsetko v poho okrem paranoje 🤦🏽♀️
@bobulkapetka to mam aplikaciu menstruacny kalendar a tam som len prehodila ze som tehotna a rata mi to...
@adkaaa aha. Ten mám aj ja na womenzone.cz tak skúsim tam hodiť. Este som sa ta chcela opýtať. Ideš resp.beries nejaké vitamíny? Ja samozrejme kyselinu listovú a materskú kasicku. Len som rozmýšľala ze by som si kúpila femibion alebo pregnagolin z dr.maxa. V podstate je to to iste. Alebo stačí naďalej len kyselina?
@adkaaa tak som si to nahodila aj ja na womenzone ale tam mi píše k dnešnému dňu že som 39 dní tehotná, 6tt, 2 mesiac... to asi nie je dobrá aplikácia čo ja mám...
@bobulkapetka Odporúčam kúpiť femibion. brala som ho prvé 3 mesiace tehotenstva a bol naozaj dobrý. Aj dr. mi ho odporúčil, že vraj najlepšie čo na trhu je.
@mirpet ďakujem. ja sa rozhodujem medzi ním a pregafolinom z dr.maxa. Boli mi povedané, že je to vcelku to isté. nevyznám sa preto sa pýtam aj tu 🙂
@bobulkapetka pozri dmku az mama vitamíny pre tehotné... obsahujú okrem asi jednej látky presne to isté a aj v tých istých množstvách a stoja okolo 2€... prišla som na to až keď som dobrala femibion
@misik14 ďakujem popozerám aj tam. zajtra mám akurát do dm-ky cestu 🙂
@bobulkapetka
Ďakujem. Ja som z toho progesteronu bola tiež riadne ospalá, tiež som si pospala vždy keď som prišla z práce. 😁 ja by som si kúpila ten femibion, tu na mk ho dosť chválili a sú tam všetky potrebné vitamíny. Ja som si ho tiež kúpila , tu jednotku. Najprv som jedla čistú listovku a teraz som sa rozhodla pre toto, tak uvidíme. A z čoho máš paranoje? Prestaň sa stresovat všetko je tak, ako ma byt, tak si len pekne užívaj tehulkovanie. 😘😘😘
@peggie paranoju či je vsetko Ok...ja sa vôbec tehotne necítim 😂 áno viem ze sú. Ale zvyknú aj zen pregnafolin. A vraj je to to iste akurát značka iná a tiež má všetky vitamíny. Len neviem ktorú. Este mám aj listovku od jamieson-a. Este užívam tu zatial.
Ahojte tak dnes som letela k zubarovi... Opuchla som do rana a nic som nespala co ma boleli zuby... Ide ma porazit... Moj zubar ma dovolenku a ten co ho zastupuje mi povedal ze sa asi bude musiet trhat... Neviem ako je to s injekcou na umrtvenie ci vobec mi ju budu moct dat... Zajtra idem znova rano k zubarovi... A boli ma z toho aj hrdlo...Vsetko sa to nieako kopiii na mna... Bojim sa o bublinku

@adkaaa 😢 zuby to je najhoršia bolesť co môže byt... mrzí má to ale neboj bublinka bude v poriadku. Zavolala by som do centra a opýtala sa ako to je ak je nutne v tehotenstve trhať zub hlavne v začiatkoch určite ti povedia a poradia. Neviem aký máš prah bolesti či to zvládneš bez inj. Istota je zavolať do centra. Drž sa a daj vedieť. A na hrdielko len nejaký obklad alebo medik
Tak zienky femibion kupeny a idem sa pripravovat na august na vklad a verim ze to tame a bobulka zamrazena bude pekne rast vo mne 🙂
@lyzinka tentokrát sa podarí 😘😘😘
ahojte baby, chcem sa s vami poradiť. Mám za sebou už veľa vkladov v Martine, keďže BB ešte nefungovala ked sme začínali. Ale teraz som po KET posledný mrazáčik ktorého sme mali sa zjavne neujal keďže krvácam a mám na teste len / čiarku. Rozmýšľam však teraz ešte nad posledným cyklom IVF ale už by som asi chcela v BB toto riešiť mám to oveľa bližšie ako Martin. Dôležitá otázka na vás je vás viac ktorým sa podarilo otehtonieť v BB?ďakujem

@adkaaa hlavne ze uz je to uspesne .
Chcem sa spitat transfer vlastne co znamena ?
Teraz ste kolkatom tyzdni.