icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

mirpet
20. júl 2018

@macinka8 Nam pomohli. S centrom sme boli spokojni. Teraz som 28 tt. Odporucam CRM

lyzinka
20. júl 2018

Baby prosim vas neviete ci dnes robia v centre? Volam a nik nedviha a urychlene potrebujem dr. Bornaya ☹

bobulkapetka
20. júl 2018

@lyzinka mal by tam niekto byt... nemáš priamo na neho číslo?

macinka8
20. júl 2018

@lyzinka tiež si myslím žeby tam mal niekto byť len skúšaj volať. a čo sa stalo??

lyzinka
20. júl 2018

@bobulkapetka Nemam na neho cislo vobec.. A hematologicka ohrozila alebo teda zrusila mi vklad lebo ze vysledky z krvi su skreslene a ze chce nanovo vysetrit syndrom lepivych dosticiek a dala termin az na 30.8 cize tym padom vklad az v oktobri by mohol byt... A isto ma pochopite ze vklad chcem isto skor lebo len rok som cakala na vsetky vysetrenia... A liecba je uz aj tak nastavena.. A ona spekuluje... Som z toho uz zufala..... ☹ a neskutocne sklamana... Platime nemale odvody do zdravotnictva a na krv musim cakat dva mesiace kym mi zoberu a za jeden den vysetria ☹

peggie
20. júl 2018

@lyzinka
Ochh to čo je, že výsledky sú skreslené? 😞😞 dufam, ze ti to dopadne dobre a budeme sa spolu v auguste podporovat. Drzkaj sa

bobulkapetka
20. júl 2018

@adkaaa ty co dnes u zubára?

regina24
21. júl 2018

@mirpet dobry den vyste boli ns iui na kolkate sa vam podarilo . Ivf ?ci ?
Ja som po druhej iuitak cakam ako sa mi to podary.

mirpet
21. júl 2018

@regina24 Boli sme 3 krat na IUI ale neúspešne...Potom nasledoval IVF cyklus...1.embryotransfer nevyšiel, až 2. vklad čize KET.

adkaaa
21. júl 2018

@bobulkapetka Ahojte,tak ja sa nadalej trapim...U zubara mi len menil drenaz,velmi to bolelo..A este mi povedal ze pozna pripad co na to jedna pani zomrela,ako uzastny pristup este ked som tehotna.Keby trhat tak az vo stvrtom mesiaci povedal.Dostala som z toho horucky tak teraz cele dni len prespim ked sa da...Davam si paralen,ten mi dovolila moja gyn ze kazdych 6 hod.ale ja si ho dam az ked je bolest neznesitelna...Tam som bola vcera lebo som mala kontrolu kvoli pn,tak pozrela aj bublinku pekne podrastla len este nevidela zltkovy vacok...ten by mali vidiet az buduci tyzden v utorok v MT...ak dovtedy vydrzi so mnou lebo ten zapal mam dost silny....Povedala mi taktiez ze ked bude treba musim vybrat antibiotika,je to lepsie ako ked koluje zapal v tele...Dnes som bola na zubnej pohotovosti v NR,poslal ma tam zubar,znova mi len vymenila drenaz na zube ale oproti vcerajsku ovela vacsia bolest aj som plakala aj doktorku som tusim udrela...Zajtra mam ist znova,uz teraz sa bojim...Tak ja bojujem, uz nech je pondelok a ja pojdem k svojmu zubarovi je najlepsi na svete, len co ked aj on ma narok na dovolenku a akurat teraz ju cerpal...A hlavne som zvedava co mi povie on,dufam ze nie take katastroficke scenare ako jeho zastupujuci,mu to poviem co mi povedal...
Drzte mi palce aby to bublinka nevzdala,bojim sa velmi aby som nechytila aj zapal okostnice...

regina24
21. júl 2018

@mirpet vlastne aky je postup po ivf vlastne co vsetko obnasa ? Dakujrm za info

bobulkapetka
21. júl 2018

@adkaaa Ach moja to má velmi mrzí 😢 snáď tvoj zubár ti uz nebude takéto rozprávať a vyrieši tvoju bolesť co najlepšie a bez toho aby ohrozil bublinku a aby si nemusela atb brat... budem na teba mysliet. Nech dnešný večer a zajtrajší den rýchlo prejde aby si v pondelok hneď ráno mohla ist k dr. Drž sa

adkaaa
21. júl 2018

@bobulkapetka Dakujem mne tie dni celkom rychlo ubehli kedze prespim vacsinu z nich...Ale tiez uz chcem aby bol pondelok,co mi povie moj zubar a potom zavolam do centra...Moja gyn mi hovorila ze vela zien bralo antibiotika v prvych mesiacoch a v pohode do zvladli,aby som sa nebala...A niektore ani nevedia este ze su tehotne a tiez brali antibiotika...Bola zlata a velmi sa tesila ze vklad vysiel,bublinku vyratala vcera na sone na 5tt+5d taka je velika,podla aplikacie menej a termin porodu 17.3.ze na jej narodeniny...

bobulkapetka
21. júl 2018

@adkaaa sranda 🙂 ja som dnes 5+6tt a termín mi vychádza na 17.3.19. To buďme rodiť spolu 🙂 ja uz sa neviem tiež dočkať pondelka (dufam tam budú keď lyzinka sa nevedela ani dnes ani včera dovolať) lebo som uz fakt paranoidna, ze nieco nie je v poriadku. Síce neviem ako to je keby som potratila keď beriem progesteron či vy som krvacala. Včera aj dnes som si robila test (pepino) lebo okrem únavy poobedňajších hlavne a trosku modrých žil na prsiach nemam absolútne žiadny príznak. Ani ich nemam návrete, boľavé, (okrem rana aj to trvá max 30minut a ptm prestanú)... nic. A druha čiarka vyšla slabšia. Coz na testoch z dr.maxa 14 den po som mala koľajnice. Neviem či klesá hcg alebo zlý test. Podľa mna by ale aj tak mali byt // obe rovnako silne. Tak neviem. Som z toho zmätená ale tak dufam bude vse v poriadku. Ale ak aj ani neviem ako prežijem tie dva týždne od utorka v At v práci kým nebude ďalšia kontrola 🤦🏽‍♀️

adkaaa
21. júl 2018

@bobulkapetka Ja podla aplikacie som 5tt+2d no gyn.zamerala bublinku a je trosku popredu dnes vlastne 5tt+6...No sranda ako nam to nakoniec vyrataju😀
Ty sa prosim ta nestresuj,vsetko je v najlepsom poriadku uvidis ako sa bude na teba usmievat tvoja bobulka😉Uz netestuj tolko len sa znervoznujes a bobulka to citi...
Ja nemam tiez ziadne priznaky tiez mam pocit ze ma prsia prestavaju boliet,ako nevadi mi to lebo ich mam velke a ked som dala dole podprdu tak som mala pocit ze maju 10 kg...Bud rada ze nezvracias ani nemas ine problemy ako napr.ja...Presne som myslela este na tie zuby den predtym ako ma zacali boliet,lebo mamina ked bola tehotna s mladsim bratom tak je vypadali a velmi sa jej pokazili...A mam to tu,zuby sa ohlasili...
Urcite tam budu v pondelok ked ti kazali prist,inak by ta neobjednavali...

peggie
21. júl 2018

@bobulkapetka
hoj veď sú tie čiarky pekne silné, tak sa zbytočne nestresuj. Neboj v pondelok všetko dobré dopadne a ty potom už netestuj a užívaj tehulkovanie 😘😘😘 drzkaj sa a potom hod info ako pekne rastiete 😊

peggie
21. júl 2018

@adkaaa
Ahoj to ma tie zuby mrzia aj za teba. Už len musíš nejako vydržať do pondelku, aj keď viem aké to je na prd, keď ťa bolia zuby. 😢 budem na teba myslieť a držať ti palceky a neboj ty a bublinka to zvládnete!!! Drzkaj sa 😘😘

adkaaa
21. júl 2018

@peggie Dakujem ti krasne moja,musim to vydrzat ved sme teraz dve v jednom tele tak mam viac sily😉

bobulkapetka
21. júl 2018

@peggy @adkaaa uz nebudem testovať 😂 zajtra ani nebudeme skoro cely den doma tak nebude ani kedy. A v pondelok uz pôjdeme ráno do bb. Adkaaa ja som si v nejakej tehotenskej kalkulačke rátala na cz stránke. Na Sk stránke som žiadnej nenasla kde ráta aj dni. Všade len týždne.ale tak uvidíme v pondelok co povedia. Napíšem potom. Ty tiež napis ako si dopadla. Budem na teba mysliet. Peggy Dakujem v pondelok napíšem. 🙂

lyzinka
22. júl 2018

@bobulkapetka Ty sa hlavne nestresuj a klud. Keby islo hcg dole tak druha ciarka riadne zoslabne a zacnes aj napriek tabletkam krvacat viem o com hovorim mala som to tak... Takze klud si tehulka... To ze nemas priznaky bud zatial rada mozu ti este dojst... A zajtra nam sem das nie fotku testu ale fotku malej bublinky dobre? Pevne verim ze zajtra tento stres co mas odpadne ked na sone uvidis bobulku malicku 🙂

bobulkapetka
22. júl 2018

@lyzinka dnes som uz netestovala ani nebudem. Máte pravdu nejdem daň stresovať. Veď co sa má stať stane sa. Zajtra ráno uvidím. Ty ideš skúšať zas volať? Mohla by si sa aj osobne zastavit keď pôjdeš do prace. možno by bolo lepšie.

lyzinka
22. júl 2018

@bobulkapetka Zajtra idem na hematologiu do BB do labaku a idem sa popytat ci mi spravia vysetrenie ked si ho uplne sama cele zacvakam... Ak povedia ze nie tak pojdem rovno do centra ze co budeme dalej robit...

bobulkapetka
22. júl 2018

@lyzinka som zvedavá co ti povedia. Napis potom. Hlavne aj co ti povie Bornay ak sa ti podarí s ním spojiť/stretnúť

regina24
23. júl 2018

Ahojte chcela by som sa poradit dnes je 7den od iui robila som si tehot test a druha ciarka je taka slabulinka mozem byt tehotna ci ? Kedy ste sa testovali na kolkati den .

adkaaa
23. júl 2018

@regina24 Skuste o dva dni ciarka by mala silniet. Nechete pridat foto testiku?

misik14
23. júl 2018

@regina24 ešte je skoro, ešte to moze byť pregynl... skuste test 10dni po iui

regina24
23. júl 2018

@adkaaa uz som testik zahodila skusim testovat stredu rano co mi vyde dam vam vediet yo bude 9den . Jeto strasne nedockava som .

regina24
23. júl 2018

@misik14 tak skusim testovat teda as potom kedyby mal test vychadzat pozitivne kolkatom dni ?

adkaaa
23. júl 2018

@bobulkapetka Ahoj ako dnes na sone??? Sa neviem dockat.... Ja trpim stale z toho zuba, dnes rano u zubar a ako z hororu, neviem ako to prezijem...Musela ma sestricka drzat v kresle za hlavu taka bolest. Isla som k nasim este hodinu som plakala od bolesti. Teraz po Paralene ako tak, jem len tekutu stravu tak chudnem.... Nechcem ani pomysliet na stredu ked mi to bude robit znova

bobulkapetka
23. júl 2018

@adkaaa Ach bože. A co ti vlastne robili? Nemohli ti ani na umŕtvenie pichnúť? Ja som uz kludna ale srdce mi bilo Jak o dušu kým som dnu nešla 😂 vsetko Ok. Dnes 6+0tt a bilo uz aj ❤️😍 mame zatial 0,33cm. O 18 dni uz pôjdem k svojmu gynekológovi akurát som sa objednať bola. Len som kus sklamaná chcela som sa popýtať ale dr nemal čas. Bol aj dnes dr.Hladky tam. Ty buď silná. Uz bude dobre.