Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka Gratulujem ti super ze uz bolo aj srdiecko vidiet!!!Pekne tehulkovanie bez komplikacii!!! Ja som zvedava co zajtra my... Mne sa prerezava zub mudrosti a cele mi to zapuchlo tak mi to dasno nasilu otvaraju a akoze liecia... Lenze ja to mam horsie a horsie..
@adkaaa Dakujem 🙂 neboj zajtra aj ty uvidis ❤️ Potom hod foto. A nech ta ten zub uz prestane trápiť!
@bobulkapetka @adkaaa dievcenceeee z celeho srdiecka vam gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie bez komplikacii. Ja dufam ze vybavim tu hematologiu a v auguste sa pridam k vam a budem aj ja tehulka
@bobulkapetka
Jeeej tak len nech pekne rastiete ako z vody .. drzkaj sa a priebežne podávaj info ako sa máte 😘😘
@peggie Dakujem určite budem. A budem čakať aj na vaše pozitívne správy 😉
@bobulkapetka gratulujem jej nech ste len zdravi .drzim palceky .
Bodaj by som bola uz aj ja tehotna po iui idrm na kontrolu nabudici tyden utorok .
Drzte sa. 😊😁
@regina24 Dakujem. Dockas sa aj ty neboj. Ja som sa po 7 rokoch dočkala konečne 😍 držím palce.
@bobulkapetka vam gratulujem a vy ste boli na iui alebo ivf ?
Nakolkaty raz sa vam to podarilo. Dakujrm za info
@regina24 Dakujem. My sme boli na IVF a podarilo sa na prvýkrát.
@adkaaa čakáme na dobre správy 😍
@lyzinka
@bobulkapetka Ahojte tak vsetko je v poriadku, bublinka podrastla aj zltkovy vacok bolo vidiet... Na srdiecko si musime este pockat, tak ideme znova buducu stredu... Dufam ze uz bude aj to... Zuby som spomenula aj pripadne antibiotika a povedal mi dr.ze ked treba tak nech nasadia...A stale mam aj zvysenu teplotu 37,5 a to je tiez normalne v tehotenstve....
@adkaaa tak daň teším ze je vsetko Ok. Uz nech len ten zub prestane trápiť. A neboj budúci týžden bude aj ❤️ A koľko má bublinka teraz?
@bobulkapetka jej gratulujem teda ako to prebieha ? 🙂
@regina24 ak myslíš ivf tak najprv sa objednas do centra ktoré si vyberieš na prvú konzultáciu. Tam sa porozprávate s lekárom. Tebe vezmú krv a partnerovi vzorku spermií na spermiogram. Buď obyčajný alebo halosperm. Počkáte na vysledky a potom sa uz dohodnete na ďalšej návšteve a postupe. Neviem ak je u vás problém tak podľa toho rozhodnú no ak sa Vám nepodarí IUI ani na tretíkrát asi Vám odporučia IVF. A potom bude dlhy alebo krátky protokol (neviem podľa čoho to určuju). Vyberieš si tabletky a injekcie a podľa protokolu začneš kým nepôjdeš na odber oocytov. Potom sa oplodnia metódou ktorá bude pre vás najvhodnejšia resp.ktoru si vyberiete a ak nebude ohss vklad bude na 5 den od oplodnenia. Potom o 14 dni na krv kde sa tehu buď potvrdí alebo vyvráti. Ak nebude vklad hneď oplodnené oocyty zamrazia a vklad bude keď ti ustúpi.
ahojte 🙂 som v prípravnej fáze pred IVF, po provere, diphereline a prišla MS.mám ísť na sono a krv a chcem sa spýtať, či mi sono budú robiť zospodu?je mi to divné...
@julinka2787 mne robili sono cez brucho keď som mala este ms. Ja som v nedeľu dostala a v pondelok som mala kontrolu. Potom som šla až po týždni a to som ms uz nemala tak robili zospodu.
@bobulkapetka dakujem za info, tak zatial som bola na iui este vyskusam do tretici ako dopadnem , boli to ked odoberaju folikuli. Ci ako to odoberaju pod celkovej aneszteze ? Ci dakujem za info .
@bobulkapetka a kolkosa plati za ivfkolkoste platili?
@regina24 skús ale podľa mna (nic v zlom) uz by som tretíkrát neskusala. Ja by som ani druhýkrát keby prvý nevyšlo. Napchala by som tie € rovno do IVF. V podstate som to aj tak spravila. Raz sme skúsili IUI nevyšlo a islam som rovno do IVF. Odber neboli robí sa v narkoze. Vklad je ako gynekologické vyšetrenie. Suma je individuálna. To sa nedá presne povedať aká bude. Od viacerych faktorov to záleží. Nás to vyšlo 2000€. Myslím, ze s nejakými 1500€ treba určite počítať.
Dievčatá prosím chcem sa spýtať. Bud. týžďeň mám ísť na folikulometriu pred IUI. Treba sa objednať? Sestrička vravela že sa chodí medzi 07:00-08:00. Býva tam veľa žien? Máte dáky odhad koľko by som to asi bude trvať? Potrebujem to vedieť kvôli práci.Veľmi pekne vám ďakujem. Potom by som sa chcela ešte na niečo spýtať.
@bibiankaka netreba sa objednať. Ale lepšie je ist na tu 07:00 podľa mna. Vždy bolo menej a bola som rýchlejšie vybavená ako keď sme prišli po tej 07:30
@bobulkapetka ďakujem veľmi pekne
@bobulkapetka tak uvydim ako to vyde teraz ked pojdem na krv hcg a na sono a uvydisa teda ,
A poistovna nepreplaca ? A 2000euri vlast e platite kedy pred ci po ivf .
A ivfboli ked vkladaju ci ani nie ?potej narkoze idete hned domov ci ? Dakujem velmi pekne za info .

@adkaa @ peggy zabudla som pridať 🙂😍