Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@eva1984
Tak super, tesim sa...to Ti mohla DR povedat aj do telefonu , ze sa to stava pri zvyseni hormonov, hlavne ze je vsetko v poriadku.
Ja v pondelok kontrola a vyzera to na stredu, predpisal mi uz aj pregnyl, ze v pondelok budem zrejme vecer pichat.
Baby, drzim nam vsetkym palce ✊👍
Ja idem tiež v stredu...dnes už len pregnyl picham. Myslím na nás vsetky,aby to dobře dopadlo
Ahojte kočky,chcem sa spýtať nemáte niektorá navyše menopur?
Ahojte,
Tak idem aj ja v stredu, dnes mam pichnut 20:40 pregnyl...
Tesila som sa na tento okamih a uz mam stres 😯
Tak uz iba pregnyl...sa bojim, ze ma ta ihla vyfukne ako balon 😁
Silno drzim palce vsetkym ☺
Caute zeny....ja este stale neviem kedy bude odber stvrtok alebo piatok....poobede az budu volat.
Dnes kontrola v pohode...mam 12 folikov takych vraj zaujimavych....😄👍 dufam ze odber bude stvrtok....uz fucim riadne ....
Baby co teraz podstupijete IVF mate urobenu reprodukcnu imunologiu? Ja ju nestihem pred druhym IVF a teraz neviem co mam urobit😏 ci presunut IVF alebo ist bez imunologie😣😣
@eva1984
Takze az piatok, to ma mrzi...ale tak oni najlepsie vedia kedy je vhodny cas a urcite to vyjde super
@mirpet
Citim sa podobne 😁 sa bojim co i len kychnut 😂
Zajtra sa teda vidime a drzime palce
@miriamkaaaa
Ahoj, ja idem na prve IVF, bez imuno, mali sme krv a spermio, ine vysetrenia sme nerobili.
@miriamkaaaa ahoj ani ja som nemala imuno...ja som ok....uz mam 1 dietatko...my sme riesili len urologa a genetiku. A z genetiky este stale nemame komplet vysledkt a cakame uz 5 mesiac. Ja som do ivf isla aj ked ich este nemam lebo pani geneticka netusi kedy budu. Doteraz co vysetrili je vsetko ok a cakame na poslednu vec ktora nie a nie prist. Takze ak ti to pomoze ....ja som odkladala ivf o 2 mesiace kvoli romuto a teraz sme uz do toho isli....
@eva1984 dakujem za odpoved...tak asi sa rozhodnem ze do druheho IVF pojdem bez repro.imunologie😒cas ma uz tlaci😏

@eva1984
Sa Ti ani necudujem za tu paniku, to len tak z nicoho nic....
Boze, ja by som asi letela do nemocnice, snad je vsetko v poriadku.
Zajtra mas sono, ze?
Uvidis, ze bude vsetko v poriadku, pozerala si tie vedlajsie ucinky hormonov?
Silno drzim vsetky prsty zajtra ✊✊👍