icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
17. nov 2017

@eva1984
Sa Ti ani necudujem za tu paniku, to len tak z nicoho nic....
Boze, ja by som asi letela do nemocnice, snad je vsetko v poriadku.
Zajtra mas sono, ze?
Uvidis, ze bude vsetko v poriadku, pozerala si tie vedlajsie ucinky hormonov?
Silno drzim vsetky prsty zajtra ✊✊👍

eva1984
18. nov 2017

@misudix ahoj vsetko ok...mam 10 ci 11 folikulov....z toho 8 maju 13mm...ktvacanie je normalne pri zvyseni hormonov...mne zvysovali ten menopur...zevraj telo takto zareaguje na to .... Takze pohoda klidek tabacek...
Odber stvrtok....utorok este kontrola

mirpet
18. nov 2017

@eva1984 super ze je všetko ok. Ja v pondelok kontrola a odber streda alebo stvrtok🙂

misudix
18. nov 2017

@eva1984
Tak super, tesim sa...to Ti mohla DR povedat aj do telefonu , ze sa to stava pri zvyseni hormonov, hlavne ze je vsetko v poriadku.

Ja v pondelok kontrola a vyzera to na stredu, predpisal mi uz aj pregnyl, ze v pondelok budem zrejme vecer pichat.

Baby, drzim nam vsetkym palce ✊👍

eva1984
20. nov 2017

@misudix ahoj tak ako? Stredu ides?

mirpet
20. nov 2017

Ja idem tiež v stredu...dnes už len pregnyl picham. Myslím na nás vsetky,aby to dobře dopadlo

pipina19
20. nov 2017

Ahojte kočky,chcem sa spýtať nemáte niektorá navyše menopur?

hbabb
20. nov 2017

@pipina19 ja mam jedno celé balenie exp.9/18

hbabb
20. nov 2017

@pipina19 vlastne este jedno exp. 3/2018

pipina19
20. nov 2017

@hbabb Mohla by si my ich poslať poštou?

misudix
20. nov 2017

Ahojte,

Tak idem aj ja v stredu, dnes mam pichnut 20:40 pregnyl...
Tesila som sa na tento okamih a uz mam stres 😯

mirpet
20. nov 2017

@misudix Ja picham pregnyl dnes 20:20 😀...pravdepodobne budeš mať odber po mne 😀

misudix
20. nov 2017

@mirpet
Asi sa tam stretneme na lozkovom oddeleni 😊
Takze budes to mat prva za sebou, mne este prizvukovala, ze na cas si to mam pichnut.
Zatial mam 20 folikul, si pripadam ako nafuknuty balon. Ako sa citis?

mirpet
20. nov 2017

@misudix Ja mám tiež veľa folikul, a necitim sa dobre, brucho mi ide prasknut, citim každý pohyb, som unavená, tak len ležím. Ale ešte to musíme vydržať...

mirpet
20. nov 2017

@misudix Aj tebe povedali,že už nič nepicháš, len pregnyl?

eva1984
20. nov 2017

@misudix 20 folikul????to vazne? To je riadne vela...super. Ja som mala v sobotu 10 a brucho ma boli riadne. Neviem si predstavit ako sa citis jef ich mas 20 😄👍

@mirpet
@misudix baby ja pojdem az po vas vo stvrtok tak budem na vad silno mysliet v stredu. Potom sa ozvite ci zijete a ake to bolo😄👍

mirpet
20. nov 2017

@eva1984 ja ich mam tiež okolo 20 ak nie viac 😀 a cítim sa ako časovaná bomba...verim že nám to všetkým dobre dopadne

misudix
20. nov 2017

Tak uz iba pregnyl...sa bojim, ze ma ta ihla vyfukne ako balon 😁

Silno drzim palce vsetkym ☺

eva1984
21. nov 2017

Caute zeny....ja este stale neviem kedy bude odber stvrtok alebo piatok....poobede az budu volat.
Dnes kontrola v pohode...mam 12 folikov takych vraj zaujimavych....😄👍 dufam ze odber bude stvrtok....uz fucim riadne ....

misudix
21. nov 2017

@eva1984
Parada, takze tiez poriadna uroda 😊

Daj nam teda vediet kedy to caka Teba.
Ja uz len tak polehavam a presuvam sa bez toho, aby som moc nadupavala na zem, kazdy krok je uz utrpenie.

Na jednu stranu sa uz tesim, ze je to zajtra ale na druhu mam strach...

mirpet
21. nov 2017

@misudix aj ja sa už neviem dočkať zajtrajška. Každý jeden pohyb ma bolí, je to strašné. Ležím a spím...

eva1984
21. nov 2017

@mirpet
@misudix baby ja az v piatok😰 teraz mi volali....
Takze si este pockam chvilku....
Budem na vas mysliet zajtra....

miriamkaaaa
21. nov 2017

Baby co teraz podstupijete IVF mate urobenu reprodukcnu imunologiu? Ja ju nestihem pred druhym IVF a teraz neviem co mam urobit😏 ci presunut IVF alebo ist bez imunologie😣😣

misudix
21. nov 2017

@eva1984
Takze az piatok, to ma mrzi...ale tak oni najlepsie vedia kedy je vhodny cas a urcite to vyjde super
@mirpet
Citim sa podobne 😁 sa bojim co i len kychnut 😂
Zajtra sa teda vidime a drzime palce

@miriamkaaaa
Ahoj, ja idem na prve IVF, bez imuno, mali sme krv a spermio, ine vysetrenia sme nerobili.

eva1984
21. nov 2017

@miriamkaaaa ahoj ani ja som nemala imuno...ja som ok....uz mam 1 dietatko...my sme riesili len urologa a genetiku. A z genetiky este stale nemame komplet vysledkt a cakame uz 5 mesiac. Ja som do ivf isla aj ked ich este nemam lebo pani geneticka netusi kedy budu. Doteraz co vysetrili je vsetko ok a cakame na poslednu vec ktora nie a nie prist. Takze ak ti to pomoze ....ja som odkladala ivf o 2 mesiace kvoli romuto a teraz sme uz do toho isli....

miriamkaaaa
21. nov 2017

@eva1984 dakujem za odpoved...tak asi sa rozhodnem ze do druheho IVF pojdem bez repro.imunologie😒cas ma uz tlaci😏

eva1984
22. nov 2017

@misudix ako si dnes dopadla? Si ok?

misudix
22. nov 2017

@eva1984
ahoj,zakrok v pohode, nakoniec som mala iba 7 vajicok z coho som smutna...
Zajtra volam kolko sa podarilo oplodnit
Boli ma brucho ale snad zajtra bude uz ok.
@mirpet
Ako sa citis?

eva1984
22. nov 2017

@misudix 7 je dost...neboj sa 😉👍

misudix
22. nov 2017

@eva1984
😯 uvidim zajtra co mi povedia v laboratoriu.
Kedy to caka Teba? Verim, ze uz sa nevies dockat.