icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

lyzinka
1. aug 2018

@adkaaa Ahoj no ako dnes na sone? Uz srdiecko bolo krasne vidiet? Videla si aj svoju bobulku malicku? Pevne verim ze napises len dobru spravu 🙂

bobulkapetka
1. aug 2018

@adkaaa veru píš. Ja este 9 dni kým pôjdem na sono zbláznim sa dovtedy 😂

macinka8
1. aug 2018

ahojte dievčatá takže my sme boli tiež na konzultácii v pondelok a ideme do tretice na IVF. 7,8 začínam brať proveru. Idem sa pýtať nezvýšuli sa vám lieky? teda dipherelin a meriofert?

macinka8
1. aug 2018

alebo koľko vás tie lieky približne stáli? Koľko si mám prichystať peniažkov aby ma v lekárni nezaskočili. A mám ešte pár otázok. 1. Dr. Krajkovič mi povedal že je na mojom uvážení či pjdem na hematológiu. Niektoré ste tu boli ako čítam, robia to v B.B skôr?2. V cenníku som videla nejaké veci ktoré v predchádzajúcich IVF neboli do MACS dávali ste si to?

bobulkapetka
1. aug 2018

@macinka8 ahoj. Tak provera a diphereline drahé nie sú. A meriofert neviem akú dávku ti dali tak podľa toho si budeš musieť vybrať. Meriofert 75iu 10ks mna vyšiel 63€ necelých ale vyšlo mi len 5 dávok lebo som pichala 150iu. Za proveru som doplácala necelých 0,50€ a za diphereline 0,1mg za jednu škatuľku 1,50€. Tak tieto by som si kľudne vybrala a zohnala len meriofert. Skúsim ta pridať do skupiny a buď pohľadať v ponuke alebo si zásah dopyt. Mne zostali ale uz som ich posunula ďalej no možno sa ti nejaka baba aj tu ozve. Za henatologiu a Macs ti ja neporadím ale iné Baby určite 🙂

lyzinka
1. aug 2018

@macinka8 Ja tu hematologiu vrelo odporucam.. Uplne banalne vysetrenie ale pridu na najdolezitejsiu chybu preco som zjavne do teraz nrmohla mat babo... Takze urcite sa objednaj....

adkaaa
1. aug 2018

Ahojte tak dnes sono super bola potvrdena akcia ❤,krasny pocit ked mi dr.pustil aj zvuk ako si pekne buchalo...termin porodu mam 22.3.,momentalne som v 7tt...dalsia kontrola v centre o 3 tyzdne...dufam ze to ubehne...

bobulkapetka
1. aug 2018

@adkaaa jej super teším sa 👏🏼👏🏼 Ja tie moje tri tyzdne odpocitavam ale pomaly to ide 😕 ale dufam bude vsetko Ok. A kedy začneš chodiť k svojmu dr.? A fotecku nechceš pridať?

macinka8
1. aug 2018

@lyzinka a tysi sa objednávala v B.B na tu hematológiu? a ešte koľko to trvá a stojí to vyšetrenie?

lyzinka
1. aug 2018

@macinka8 Ja som bola na hematologii v Brezne a ona mi brala krv na vsetko tam pri nej a je to zadarmo vysetrenie. Jedine vysetrenie ktore som musela absolvovat v bb je odber krvy na syndrom lepivych dosticiek vysledky su este v ten den a nasledne ich poslu k doktorke. Na hematologiu sa dostanes rychlo ale na tento odber do BB sa caka dost dlho cca mesiac lebo len urcite dni beru krv na tento syndrom. Ale fakt radsej porobit vsetky vysetrenia a az tak ist na vklad odporucam...

peggie
1. aug 2018

@adkaaa
Ahoj tak ti veľmi pekne gratulujem . .. 😘 tak sa drzkajte a nech malinke rastie ako z vody

adkaaa
1. aug 2018

@peggie Dakujem krasne dufam ze sa coskoro pridas...

sticker
adkaaa
2. aug 2018

@bobulkapetka Ahoj dakujem,ja idem k svojej gyn.teraz az 28.8.lebo ja som u nej bola uz dva krat,kedze som na pn mala som kontroly...poslednu teraz v utorok tak ma dala kvoli dovolenke az na konci augusta....ale tyzden predtym pojdem do centra lebo v 10tt mam prist,nie je to povinne ale dobrovolne,staci im zavolat a podat info,ale moj manzel tam chce ist a ja tiez...asi pojdeme 24.8.v piatok....nieako to musime vydrzat,a dufat ze je vsetko o.k.
Tebe kedy vychadza kontrola?

bobulkapetka
2. aug 2018

@adkaaa áno áno to viem ze si na pn. Som nevedela, ze este v 10tt sa chodí do centra. Take mi nic nehovorili. Mne len povedali keď som naposledy tam bola (6+0tt) ze ďalšia kontrola uz u obvodného gynekológa. Ani ze mám zavolať alebo nieco take nespominali. Na poslednú návštevu som bola z nich vtedy dosť sklamaná... dufam aj ja ze je vsetko Ok 🙂 Kontrolu mám u svojho budúci piatok tak len odpocitavam netrpezlivo nech ten den príde a povedia mi ze je bejby v poriadku. Stále žiadne príznaky. Len ta únava má drži a nechuť na jedlo/resp.nerozhodnost co by som zjedla... ani prsia nebolia. Vôbec nic... tak niekedy mám taký zlý pocit ale údajne je to v poriadku tak sa snažím na to nemyslieť...

lyzinka
2. aug 2018

@adkaaa A na pnke ides byt az do konca tehu? Lebo mne povedala ze pojdem okamzite na rizikove pretoze budem sledovana vkuse na hematologii... Len si to neviem predstavit tak dlho doma byt

adkaaa
2. aug 2018

@lyzinka Vyzera to tak ze az do konca,uz teraz mam na pn diagnozu riziko potratu,vraj som stara tak netreba nic riskovat...Ja sa zatial nenudim,stale mam co robit teda ked nespim lebo kolkokrat ked cez den zaspim tak aj na 2-3 hodiny...na hematologii som aj ja sledovana kazdy mesiac odbery a konzultacie...tak isto na endokrinologii...

lyzinka
2. aug 2018

@adkaaa A v praci si oznamila uz ze si tehotna? Noo mariska.. Ja som uz zacala uzivat ten aspirin ale katastrofa kus sa udrem a uz modrina ako svet... To aj ty si mala taketo stavy? Nechcem pomysliet na to co bude ked zacnrm odo dna vkladu pichat injekcie ze aka prekrvena budem..

adkaaa
2. aug 2018

@lyzinka V praci urcite tusia preco marodim a aj ked pozreli diagnozu a dali do googlu tak sa dovtipili...Aj predtym som bola na pn ked som stimulovala a mala vklady-2mesiace...Ale pojdem im potom oznamit ked budem vediet ako dalej,po dalsej kontrole...
Ja som nezbadala nieake zmeny po Aspirine,iba po Clexane mam modriny na bruchu ale je to vraj normalne,som sa pytala na to...Ten Clexane si niekedy pichnem na supu,inokedy aj tri krat musim hladat miesto kde ho pichnut...asi mam hrosiu kozu,alebo vela tuku😀

lyzinka
2. aug 2018

@adkaaa A ten clexan pichas ododna vkladu? Ci uz aj skor si zacala? Nooo tak aspon im to osovne povies ked si to uz vyhladali he he... U mna to bude zlozitejsie lebo nema kto robit 🙂

bibiankaka
3. aug 2018

@lyzinka prosím ťa o čo všetko ti zisťovali z tej krvi v Brezne ? Bola doktorka ochotná sa tomu venovať?

lyzinka
3. aug 2018

@bibiankaka odporucam chod k Latinakovej robi utorky a piatky a povenuje sa ti poriadne... A zistovala vsetko... Dokonca aj crp

bobulkapetka
3. aug 2018

@peggy zajtra je tvoj den 👏🏼👏🏼 Budeme nás teba mysliet potom napis 😉

peggie
3. aug 2018

@bobulkapetka
Ďakujem 😘 dúfam, že to dobre dopadne, bo tento týždeň v práci bol otrasny🙈🙈

bobulkapetka
3. aug 2018

@peggie neboj. Vsetko dobre dopadne 😉👍🏼

adkaaa
Autor odpoveď zmazal
adkaaa
3. aug 2018

@lyzinka Ahoj Clexane picham od dna vkladu,aj aspirin som vtedy zacala uzivat...ale niektore ho uzivaju skor tak ako napr.ty...Vcera som si zle pichla velikaaaa modrina na bruchu a aj hrcka ostala...uz neviem kde ho mam pichat a to mam estelen 32 inj.za sebou...
@peggie Zajtra silno drzim palceky,aby ti vlozili krasnu bublinku a pekne sa zahrizkala k maminke😘🙏!!!

peggie
3. aug 2018

@adkaaa
Ďakujem 😘

lyzinka
3. aug 2018

@adkaaa Ahoj. No mariska.. Tak to uz mas kopec injekcii za sebou... Ale dolezite je ze pomahaju a malinke rastie... No ja uz odratavam kedy dojde MS a idem na to 🙂
@peggie Zajtra ti drzim silno palceky nech bobulka malicka sa co najlepsie zahryzne a hlavne aby si mala sono ok... Daj potom vediet ci vsetko dopadlo ok.

peggie
4. aug 2018

@bobulkapetka
@lyzinka
@adkaaa
Tak baby moje 😉 už to mám za sebou. Malinke sa pekne rozmrazilo a sliznica bola veľmi pekna. Bol tam dr. Krajčovič, takže úplne super. Dnes som to mala aj z bolesťou, bo mo povedal, že mám úzky krcok a musel mi roztiahnut vonkajšiu membranu krcka nejakými kliestikmi , aby sa tam dostal a to bolelo. No a vravel mi, že sa nemám zlaknut , že z toho trošku zakrvacam , takže budem spinit. A sa ma pýtal, či mi to minule nepovedali, že je úzky. Ale bol strašne zlatý.... Tak idem trošku oddychovať, bo som ešte trochu ubolena z toho.

bobulkapetka
4. aug 2018

@peggie tak sa teším. Neboj bolesť prejde a o 14 dni sa dozvieš radostnú spravicku 🙂 či pôjdeš až v pondelok na 16-ty den ako som ja bola? Pfuj pfuj pfuj 🙏🏽