icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

lyzinka
11. aug 2018

@peggie Ahoooj. Nestresuj sa. Si tyzden po vklade... Moze to byt uhniezdovanie gulky malickej... Vydrz dva tri dni a uvidis ze spinenie ustupi a test bude uz pozitivny.. A zvys si davku progesteronu a gen skonci spinenie vrat sa na povodnu davku. A hlavne klud.. Mysli pozitivne.. Este nic nie je stratene a je to na dobrej ceste urcite 😘

peggie
11. aug 2018

@bobulkapetka
Dom teraz 7 deň po ket. Hej dávku si zvysim. Ved sa snazim nemysliet na nic zle ale som uz z toho trochu smutna 😢

peggie
11. aug 2018

@lyzinka
Ďakujem ti za povzbudenie. Ja viem, že ešte nič nie je stratené ale tak minule to tiež tak bolo a nedopadlo to dobre. Aj keď minule som začala spinit už od 4 dňa. Uvidíme ako to dopadne .

lyzinka
11. aug 2018

@peggie Dopadne to dobre ver mi. Tento mesiac je nas.. A aj mi dve budeme tehulky ver tomu..

bobulkapetka
11. aug 2018

@peggie potom som si spomenula, ze v sobotu si mala vklad. Neboj ako piše lyzinka tento mesiac je vás a vsetko dobre dopadne 😉😘

peggie
11. aug 2018

@lyzinka
Budem sa snažiť. 😘

julinka2787
11. aug 2018

@lyzinka ďakujem si milá, ale už netreba. nakoniec nás zachránili v zv europe

julinka2787
11. aug 2018

tak po odbere 7 vajíčok. menej, ale vraj pekné. tak uvidíme

bobulkapetka
11. aug 2018

@julinka2787 nie je dôležitá kvantita ale kvalita ;) nech ich zostane čo najviac ale ak aj len jedno tak nech je to pravé 🙂

julinka2787
12. aug 2018

@bobulkapetka volali sme si,tak zrelych bolo 5 a spravne sa oplodnili 4.

bobulkapetka
12. aug 2018

@julinka2787 tak len nech sa pekne delia 🙂 v sobotu budeš mat vklad?

regina24
12. aug 2018

@peggie chcem sa spitat na kolkaty den vam vkladali embijko ?
Ked ste boli na vklade maliste potom aj nejake bolesti ?
Od zaciatku stimulacie ste chodili do rpboty ci ste boli cely cas na PN?
Akoste znaslai toe tabletky s injekcie ?
Dakujem za info

peggie
12. aug 2018

@regina24
Dobrý deň, prvýkrát mi vkladali na 19 DC a teraz na 18. Ja chodím do crm bb , no teraz druhýkrát som mala trochu bolesti ale to iba preto lebo mi musel dr. Rozširovať vonkajšiu membranu krcka, lebo som to mala zúžené ale tie bolesti boli iba v ten deň aj to nie nejaké silné. Ja som pracovala celý čas iba v den odberu vajíčok a deň po tom som bola pn. A takisto pri vklade. Tabletky a inj som znasala dobre, nemala som žiadne problémy s nimi. Tak Vám držím palce, aby vám to všetko dobré dopadlo

regina24
12. aug 2018

@peggie dakujrm velmi pekne za radu. 😀
Vam sa podarilo ivf hned na prvy raz prvy vklad ?
Kedy ste si robili tehotensky tedtik na kolko dni ?
Ked vas uspavali na odber vajicok tak kdeste lezali potom na nejakej ozbe moze byt aj mamzel svami ?
Po odber vajivok ste mali aj nekake bolesti ?
Na sono ste chodili ako casto ? Vopred dakujrm xa info

julinka2787
12. aug 2018

@bobulkapetka vo štvrtok mame vklad

peggie
13. aug 2018

@lyzinka
@bobulkapetka
Ahojte baby moje, tak ja stale spinim , no a bolia ma aj prsia a bruško ako na ms. No a dnes som urobila test a je snehobiely 😞😞 už som no si aj poplakala. Neviem, čo mám urobiť či ísť na ďalší Ket alebo ísť do vyšetriť imunologiu a genetiku, pretože už mám iba 2 mrazacikov.
@lyzinka Tebe držím prsteky nech si aspoň ty úspešná 😘

peggie
13. aug 2018

@regina24
Ja som zatiaľ nemala úspešný vklad. Kedy robit Test je individuálne niekomu ukáže skôr niekomu nie. Po odbere lezite na izbe a tam nemôže byť manžel s vami ale to už vám písala niektorá z bab predtým. Po odbere som mala bolesti, pretože som mala mierny OHSS. Držte sa

bobulkapetka
13. aug 2018

@peggie to má mrzí 😞 volala si do centra? Ak áno co ti povedali? Možno este nic nie je stratené.

lyzinka
13. aug 2018

@peggie @peggie Mojaaaa... Mozno este nic nie je stratene... Si zatial len tyzden po vklade.. Skus este verit... A ak nedajboze sa nepodarilo co dufam ze tak nebude... Tak urcite chod na imunologiu ale aj na hematologiu a genetiku... Imunologiu odporucam v Presove tam najrychlejsie ta objednaju... A na genetiku chod do Martina aj tam ta rychlo objednaju. Mne na imunologii zistili dake NK bunky zvysene a dali mi daku infuziu pred vkladom a aj po vklade... Teraz idem prvy krat po tychto vsetkych vysetreniach na vklad tak uvidime ci liecba ktoru nasadili bude spravna.... A tebe drzim palceky ze este sa to podari mozno je este skoro na test... Skus na 12ty den

peggie
13. aug 2018

@lyzinka
A v nr u tej dr dzurilovej, či ako sa volá. Tam to dlho trvá? Či nevieš čo myslím. Ja už som tiež tak viac menej rozhodnutá,že pôjdem na vyšetrenia. Lebo mi to príde zbytočné plytvanie embryjkami
Keď mne príde divne aj to, že už 4 mesiace od stimulky mu ešte ani raz nedozrel folikul, lebo stále mi hovoria, že žiadny dominantný folikul nemám. Ja viem, že nepotrebujem mať ovulku ale možno kebyže tam mám žlté teliesko , tak skôr sa to uchyti a udrží ako keď to držíme umelo cipkami. Ja už neviem , čo si mám myslieť.

peggie
13. aug 2018

@bobulkapetka
Nevolala lebo viem, čo mi povedia, že si mám zvýšiť progesteron a čakať na krvný test. Tak to bolo aj predtým, keď som spinila.

lyzinka
13. aug 2018

@peggie Ja som volala aj do Nitry a tam mi dala termin az o tri mesiace na imunologiu... A volala som do Presova strasne zlata sestricka ked som jej povedala co sa deje tak sa zlutovala a dala mi temin o tyzden... A do troch tyzdnov som mala vysledky a hned aj schodzku s doktorom vola sa Kuzma doktor. Mi sme takto mali 8vkladov s tym ze 12embryjok islo len tak... Teraz po tristvrte roku bude prvy vklad... Tak som zvedava... Ale daj si aj hematologiu spravit.. Nech ti zoberu krv na syndrom lepivych dosticiek.. Lebo ze aj to ma velky vplyv na ujatie a uhniezdenie malickeho v tebe..

regina24
13. aug 2018

@peggie dakujem za radu .

peggie
13. aug 2018

@lyzinka
Len nie je to tak , že v Nitre ti urobia už všetko aj hematologiu, imunologiu aj genetiku naraz? Neviem si to ani predstaviť ako si sa cítila, bo ja som po druhom ket a som psychicky na tom dosť zle. Ale ja sa pozviecham len to chce trochu viac času. No a musím mať aj výmenný lístok, že? A v centre im nebude vadiť, keď s tým prídem, že chcem ist na vyšetrenia. Bo oni to ešte asi neberú tragicky, že sa to dvakrát nepodarilo či?

amalia8
13. aug 2018

@peggie oni to urcite neberu tragicky. Pre nich je aj to dobre, zarobia dalsie peniaze. Aj keby 8 krat ides, tak akurat by si bola ich oblubena, nakolko by peniaze z teba mali....

lyzinka
13. aug 2018

@peggie Tak na vysetrenia musis mat vymenny listocek.. A ver ze doktor ti da vymenne listky bez problemov... Ale napriklad Bornay to riesil hned po prvom u nich neuspesnom vklade a hned ma posielal na vsetky vysetrenia...

adkaaa
14. aug 2018

@peggie Ahoj tak este nezufaj,uvidis co krv a skus test neskor ako pisali na 12 dpt.Uplne ta chapem,tiez mi dva vklady nevysli az tretiii.Po druhom som to tiez stopla a isla si po vsetky tie vysetrenia....len to trochu vsetko trvalo a natahovalo sa.Do NR budes dlho cakat ked viem ze uz davali terminy na oktrober-november...asi skor sa vybavis v Presove...aj je to tam lacnejsie...mne davali vtedy v Presove skor termin o cca mesiac ale pockala som do NR kedze som to mala ovela blizsie-len 36km...aj hematologiu mam v Nitre dr.Šabo,genetiku v Martine v Heliose....Tak ak by si aj nesla na vysetrenia hned ale az po dalsom vklade aspon na tu reproimunologiu by som volala uz dnes,lebo budes prekvapena ako dlho to bude kym ti daju termin,nechcem ta plasit ale aby to bolo este tento rok...

julinka2787
14. aug 2018

Tak dnes som volala a vsetky nase babatka sa krasne delia.a dari sa im super 😍

lyzinka
14. aug 2018

@peggie Ahoj tak ako dnes? Spinenie ustupilo?

bobulkapetka
14. aug 2018

@julinka2787 dobrá sprava 🙂 len tak ďalej