Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie to má velmi mrzí 😢 ja by som si tiež dala vyšetrenia a až potom další vklad. Hlavne hlavu hore aj keď je to tažké...
@lyzinka
Ahoj stále spinim a test som roba dnes a nič. A neviem sa ani dovolať do tej nr , aby som sa objednala na tu reproimunologiu. Neviem či je to tým, že oni robia utorok a štvrtok čiže iba vtedy sa dá objednať? A na hematologiu mám ísť kde? V tej bb mi spravia všetky potrebné testy? Ďakujem ti za odpovede. Drzkaj sa 😉
@peggie Ahoj do ten NR som sa ani ja nemohla velakrat dovolat,skusala som az okolo obeda 12:30 a vacsinou vtedy sa mi podarilo,ale stale dokola som volala...a ked nie tak zajtra ked maju ordinacne hodiny...pozeraj potom aj temu reprodukcna imunologia,sem tam sa stalo ze baby posunuli svoj termin niektorej druhej,lebo nemohli ist....A hematologiu- hlavne nech ti urobia syndrom lepivych dosticiek...Drzim palce aby sa ti podarilo co najskor mat terminy...
@peggie Ja som mala uz vysetrenia,lebo som v oktobri dostala termin na januar a hematologiu aj genetiku som stihla za 3,5 mesiaca...A kde si sa objednala na 26.9. na hematologiu?Tak to stihnes uvidis....Na genetiku sa popytaj v Heliose,nam ju tam robili,ale to som tusim uz spominala...
@adkaaa
Na tu hematologiu som objednana v bb. No a skúsila som volať teraz do nr ako si mi riadila a odvolala som sa. No lenže termín až 10.1. Mala voľný termín na zajtra , tak som sa potešila lenže keďže som teraz mala vklad môžem ísť na vyšetrenia najskôr o 8 týždňov lebo , že by boli skreslené výsledky. No škoda. 😞 ale tak možno sa ešte niečo uvoľní. Hej tu genetiku si písala, že v mt. A aj za tu genetiku sa platí? Len vieš čo ma napadlo, že keď pôjdem na tu hematologiu už v septembri a ďalší vklad budem mať až budúci rok, či tie výsledky ešte budú aktualne🤔
@peggie Tak to je riadna cakacia doba,skus na tej diskusii pozerat ci niekto neposunie termin.A do Presova si neskusila?Len pre info kedy by tam mali volny termin....ja som mala aj tam,potom som ho zrusila...To je pravda musis byt cista od hormonov,liekov tych 8 tyzdnov...Za genetiku sme neplatili,ale niektore baby pisali ze ked si robili tak platili ale nie v Heliose...Ja som bola na hematologii v decembri,vysledky boli v januari,potom som isla na kontrolne odbery o mesiac a potom na zaklade vysledkov az v juni len pre tie inj.a aspirin.Teraz chodim na kontroly kazdy mesiac.
@adkaaa
Nejdem už riešiť ten prešov počkám si na tento. Radšej nech je všetko vyšetrenie ako ma byt. Nič neuponahlam. Aspoň si vyčistil z toho všetkého hlavu a potom to bude na prvú supu. V pondelok bude krajčovič v bb, čiže keď tam budem na kontrole opýtam sa ho na tu genetiku. No a v stredu mám konzultáciu s dr. Bornayom a preberieme s ním, čo nám navrhuje.
@bobulkapetka
No čo už, nebude to už tento rok ale radšej nech je všetko vyšetrene a budúci rok to už dáme na prvú supu. Jasné priebežne napíšem, čo a ako. Ty da drzkaj a opatruj sa 😘
@bobulkapetka Ahoj ja sa mam dobre,sice nevolnosti mavam ale nezvracala som ani raz...len mi byva zle...Momentalne boli podbrusko,neviem ci som neprechladla,musim davat vacsi pozor na seba...A priberam,som z toho nestastna lebo viem ze sa neprejedam a vsetko sa lepi na mna...Uz sa neviem dockat dalsieho utz...buduci piatok Helios,a potom u mojej gyn.kontrola...dufam ze bude uz aj knizka...a ty sa mas ako?
@peggie Dakujem budem ty takisto sa drzkaj 😘
@adkaaa ja nezvraciam tiež. Býva mi občas akoby na vracanie ale potom to prejde. Inak vsetko Ok. Mne na váhe nevidiet ale na mne vraj áno 😂 uz sa to chystáme aj povedať rodičom. Lebo naši prišli na dovolenku a najbližšie s nimi budeme na Vianoce spolu tak uz povieme aj keď sme nechceli este... ja najbližšie sono mám 6.9.18 a to dostanem uz aj knižku. A v utorok idem na krv ale neviem kvôli akému vyšetreniu.
Ahojte baby. Kto idem na ivf ?? Septembri ja zacinam stimulaciou. Od sobpty.
Baby,ideme si po babatko😍😍😍 dve su uplne krasne a dve nechajú este do zajtra a potom budu mrazit.
@julinka2787 super! Držím palce. Jedného mrazacika máš teda istého. Či si necháš vložiť obe?
Ahoj baby. Dnes som bola u doktora bornaya a dalsi vkad sa nam odklada...neprisiel mi ms, bol s toho prekvapeny, ze po vysadeni progesteronu mali prist hned... O dva tyzdne mam prist znova a ak nepridu tak mi da vyvolavacku, vraj som mala vysoku davku hormonov tak mi to rozhadzalo cyklus. Vraj sa obava, ze sa moze stat ze mi bude meskat aj ovulacia.. Ze je to ojedinele ale ze mal pripad ze zena nemenstruovala po stimulke pol roka...nemate podobnu skusenost...dnes je to podla jeho vypoctov 13 den co mi da sa povedat ms meska...
@bobulkapetka jedno sme vkladali
@julinka2787 budem držať palce aby sa podarilo 🙂

@adkaaa
@bobulkapetka
Tak spinenie už prechádza do menzes 😞 dnes som bola vybaviť nejaké veci, čo som musela a mám pocit, že tým ako som chodila sa mi to začalo spúšťat. Ako keby som mala nejakú zatku a ta sa uvolnila. Je to stále síce hnedé ale už je toho veľa. Som z toho strašne ubolena, bo embryjka pekne ,sliznica vždy krásna a aj tak sa neuchyti. Nechápem to 😭
Veď ja by som tiež najradsej išla do nitry, bo to mám 100km a prešov mám ďalej. A v prešove mi urobia všetky tie isté testy z imunologie? A na hematologiu v nr sa tiež tak čaká?