Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ahojte baby vcera sme začali stimulaciu nase druhé IVF v CRM BB pevne verim ze bude úspešné..Drzim aj vam všetkým palce 🙂
@bobulkapetka tak tie dve čo ostali sa prestali vyvíjať, takže jedno vložené a jeden mrazáčik. ďakujeme
@julinka2787 ale aspoň jeden mrazacik ostal. Ale snáď nebude potrebné ho rozmrazovat 😉
@mirpet dnes mi to potvrdila aj krv, total rozhadzane hormony, vraj tento mesiac to na ms ani nevyzera. Doky mi chce pichnut vyvolavacku ale manzel nesuhlasi, vraj pockame kym sa to neda do normalu prirodzene aby som vraj neporodila liekovu flasticku. No uvidime zajra mam ist este k bornymu na sono a povie mi viac.
@mimi410
Ahoj ja som už 4 cyklus po stimulácii a ešte som nemala ovulaciu, síce mi ms príde ale bez ovulaciu čiže tiež si myslím, že ešte nie som ok a preto mi nevychádzajú ani vklady, ale to už je iba moja domnienka. Veď ja som ani nemala čerstvý vklad kvôli ohss a vysokej hladine estrogenov . Dr mi povedal, že normálna hladina estrogenov je do 1000 a ja som po stimulke mala 17000 čiže 17× zvýšenú, to je sila. Držím ti palceky, nech sa čoskoro dáš dokopy.
@lyzinka
Ahoj no na sone mi povedali to, čo už som vedela. Ja som totiž dostala v piatok ms. Takže sono mi robil dr krajkovic iba cez brucho a povedal mi , že ho to mrzí ale sliznica je nizucka, že je to už odkrvacane. No a aj krv je negat. No a chcel, aby som išla na ďalší vklad ale ja som povedala, že chcem podstúpiť nejaké rozsiahlejšie vyšetrenia ,tak mi povedal nech sa dohodneme na nejaký termín na pokec. A ešte mi povedal, že z jeho skúsenosti sa s tými vyšetreniami nič nezmení 🤔 ale tak v utorok idem na konzultáciu o 12.30 k dr bornayovi, tak uvidíme, čo mi povie. A ty ako ? Kedy máš kontrolu ?
@peggie Tak to ma velmi mrzi... Ale skor si myslim ze vysetreniami sa dost zmeni.. Teda aspon mne toho dost zistili.. Ja som bola dnes na infuzke intralipid tiekla mi cca 4hodiny a zajtra idem na sono aby povedali kedy bude vklad a ci je teda sliznica dobra... V co dufam ze bude.. Tak uvidim ci tieto vysetrenia mali vyznam a dana liecba zabrala...
@peggie to mi je ľúto 😢 radšej naozaj podstúpiť vyšetrenia možno nieco zistia co zabraňuje aby sa ti embryo uhniezdilo.
@bobulkapetka
Ved ano ja som tiež toho názoru. Len škoda, že sa tak dlho čaká. Čo už aspoň si telo oddýchne od tých hormónov. Tak sa zatiaľ drzkaj a dávaj na seba pozor😘
@peggie veď toto ze to čakanie lebo pozdejsie dajú termín je strašne... keby človek dopredu vedel co bude. Dakujem aj ty sa opatruj. 😘
@peggie Ale nebud smutna... Ber to z tej lepsej stranky ze radsej porobit vysetrenia a ist na vklad neskor... Ako takto bez vysetreni si vycerpat vsetky pokusy a pri tom moze ist o uplne banalnu vec ze napriklad ti chyba vitamin D, alebo nik nezistoval ci nemas syndrom lepivych dosticiek, ci nemas zvysene NK bunkdy ktore brania uhniezdeniu malikeho.... Fakt vysetrenia si myslim ze dopomozu... A Bornay ti ich isto naordinuje.. Nech ti da hematologiu a urcite imunologiu... Drzim ti palce a urcite daj vediet co ti povedal doktor..
Ahojteee tak sono mame za sebou... Vklad budem mat v utorok a pride mi ho spravit dr Krajcoviv tak som aj rada... Mam 30dnovy cyklus tak mi to dnes dr krajcovic vysvetlil ze na 19ty den nemoze byt vklad.. Tak som rada ze som na neho natrafila...
dievčence,našli sme s mužom minipidi dušika na teste. neodfotiteľný, ale bol tam. videli sme obaja 😍
@lyzinka jej super teším sa. Uz len týžden 👏🏼👏🏼
@julinka2787 👍🏼 Skús opäť o dva dni uz bude silnejsia čiarka 😉
Ahojte, je tu niekto kto pri IVF skusil aj akupunkturu? Ak ano viete mi prosim dat kontakt? Dakujem 🙂
@peggie Lebo ze sliznica mala zatial 6mm a kedze mam posunuty cyklus na 31dni tym padom ze on posuva aj vklad na utorok ze to uz bude nadherna sliznica.. Lebo keby vlozil malinke lrn do 6mmsliznice tak je to zbytocne... Som bola uplne stastna ze som ho vychytala a aj vklad mi bude robit super
@peggie Neskutocne som si priala aby vklad robil Bornay alebo Krajcovic... Uplne zlaty... Uz pri sone sa ma pytal aku mam liecbu nastavenu.. Ked som mu zacala vsetko mrnovat co beriem co som uz mala tak mi len povedal ze ja uz ani jest nemusim 😂😂😂 ze mi staci tolko liekov na cely den 😂😂😂😂😂 ale som rada radsej kus neskor o den dva ako presne na datum a sliznica by mala byt mala alebo cosi take.. Dakujem a urcite sa budeme informovat... Ty ides dnes na konzultaciu?

@peggie Ahoj tak ako? Polepsilo sa ci ani nie?