Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie vidis ja som ti vravela ze on je super a vie co robi... A na com ste sa dohodli? Ide ti robit ster? A vysetrenia si daj porobit urcite.... Aj nam povedal ze by odskusal este jeden vklad kym porobim vysetrenia ale ja som odmietla ze az po vysetreniach vsetkych nech nepridem o mrazacikov...
@lyzinka
On mi urobí ster a ak sa nám nepodarí vybaviť nejaký skorší termín na endokrinologiu , tak by mi krv zobrali v bb ale s tým, že by som si to zaplatila. No a v septembri idem na tu hematologiu a rozmýšľali sme, že by sme išli potom po výsledkoch na vklad ale s tým, že by mi ho on nastavil, kedy bude a či bude. Ja som mu povedala, že by som za ním prišla na kontroly aj do ambulky. Ešte si to celé nechám ulezat v hlave a rozhodnem sa. On by si vlastne počkal na moju ovulaciu a podľa toho by mi vypočítal vklad. Tak ešte neviem ako sa rozhodnem.
@peggie To je super sprava.. Ster tak vysledky mas za 3dni spravene a hematologou cca do tyzdna... Fakt moze byt len banalna vec preco sa nedari... Boze ja ti velmi drzim palceky... Podla mna je dr Bornay a Krajcovic najlepsi v tom centre.. Lebo ich zaujima pacientka a chcu fakt pomoct...
Dobry dem ostalo mi 1,5 balenia Meriofert(15ks), mam aj blocek. Ak by mal niekto zaujem vieme sa dohodnut.
@julinka2787 ja myslím, ze áno 👏🏼👏🏼 Gratulujem. Kedy ideš na krv?
@bobulkapetka dakujem.vo štvrtok az.
@julinka2787 ale určite ti to aj krv potvrdí 😉
Kocky zacala som spinit.na hnedo.aj take vlasocnice idu.co to toto?😕
@julinka2787 ja som spinila 8 a 9 po et. Bolo to pravdepodobne uhniezdenie. Tiež som mala take malé akoby vlasocnicky. Tiež som sa zľakla tak som volala do centra. Zvýšila som dávku progesteronu na 3x1 a po kontrole čiže osem dni potom som sa vrátila na 2x1. Neboj len nestresuj. Aj ja som a nakoniec bolo vsetko v poriadku 😉 jedine ak by si velmi spinila alebo začala krvácať červeno choj na pohotovosť alebo do centra.
@bobulkapetka dakujem za odpoved.si mila
@julinka2787 nemáš začo 🙂 ja som tiež panikarila tak ma tu kocky utesovali a mali pravdu. Tiež si dnes 9 po et tak to môže byt t toho uhniezdovania ako bolo u mna. Len žiadny stres nohy hore pripadne si zvýš dávku progesteronu. Neublíži a po návšteve centra zase znizis 🙂 vsetko bude v poriadku neboj 😘
@julinka2787 aj ja som mala po Ket na 7. az 9.den slabo hnede spinenie. Myslela som si ze prichadza ms ale urobila som si test a bolo to tam. Cca o mesiac budem rodit. 😀. Prajem vsetko dobre a nech to vyjde
@lyzinka ahoj. Veru rychlo to ubehlo. Termin zaciatkom oktobra. Vklad mi robil dr. Krajkovic lebo ja som mala velmi zle priechodny krcok. Inac sme chodili k dr.Bornayovi (aj teraz chodime uz do jeho ambulancie) a vybavoval aj Krajkovica na vklad lebo on v ten den nerobil v B.B. A ty ako?
Ahojte, tiež sa k vám pridávam. O dva týždne ideme na prvú konzultaciu do CRM BB. Sme po jednom neúspešnom IVF v inom centre. Chce sa vás opýtať kde v BB kraji by som si na vlastnú žiadosť vedela dať urobiť imunologicke a hematologicke vyšetrenia? Nechce sa mi zase do toho vrazit 2tis. s neúspešným výsledkom. Dakujem pekne za odpoveď.
@iva305 Ahoj hematologicke vysetrenie ti urobia v Roozveltovej nemocnici na hematologii a co sa tyka imunologie to robia len BA, Nitra, Presov a Kosice. A na vlastnu ziadost nemusis vypytaj si lrn od obvodneho vymenny listocek a to ti staci a nrmusis platit... Lebo inak to dost stoji
@iva305 Ja som spokojna nad mieru... Chodila som do BA tam sme vyhodili 6000€ a ziadny uspech... Tu prve co bolo doktor nas poslal na vsetky vysetrenia a zistili mi syndrom lepivych dosticiek a zvysene NK bunky... A zajtra mam prvy vklad... A je to tu o inom.. Nejde im o peniaze ale o to aby si otehotnela... Vid pristup doktorov a aj sestriciek.... V BA sa s nikym nehrali zobrali prachy a dovidenia... Takze za mna... Spokojnost nad mieru.
@iva305 aj ja som bola spokojná. A podarilo sa prvé IVF, prvý et. Dnes som začala 12tt 🙂 držím palce 🙂

@lyzinka
Ahoj áno bola som dnes na tej konzultácii a dr. bol fakt super. Som ale z toho všetkého zmätená 😞 lebo mi vravel, že on s tým súhlasí, aby som si dala porobiť tie vyšetrenia ale zasa že nie je dobre, aby som odkladala kvôli tomu vklad , keďže mám 32 rokov a PCO. A že by som si mala vyšetriť ešte stitnu žľazu lebo som mala zvýšené TSH a ešte by mi urobil stery na chlamydie, ureaplazmy, trichomonas. No a vravel mi, že za tých podmienok ako som mala vklad on by mi ho neurobil.