icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

peggie
22. aug 2018

@lyzinka
Ahoj áno bola som dnes na tej konzultácii a dr. bol fakt super. Som ale z toho všetkého zmätená 😞 lebo mi vravel, že on s tým súhlasí, aby som si dala porobiť tie vyšetrenia ale zasa že nie je dobre, aby som odkladala kvôli tomu vklad , keďže mám 32 rokov a PCO. A že by som si mala vyšetriť ešte stitnu žľazu lebo som mala zvýšené TSH a ešte by mi urobil stery na chlamydie, ureaplazmy, trichomonas. No a vravel mi, že za tých podmienok ako som mala vklad on by mi ho neurobil.

lyzinka
22. aug 2018

@peggie vidis ja som ti vravela ze on je super a vie co robi... A na com ste sa dohodli? Ide ti robit ster? A vysetrenia si daj porobit urcite.... Aj nam povedal ze by odskusal este jeden vklad kym porobim vysetrenia ale ja som odmietla ze az po vysetreniach vsetkych nech nepridem o mrazacikov...

peggie
22. aug 2018

@lyzinka
On mi urobí ster a ak sa nám nepodarí vybaviť nejaký skorší termín na endokrinologiu , tak by mi krv zobrali v bb ale s tým, že by som si to zaplatila. No a v septembri idem na tu hematologiu a rozmýšľali sme, že by sme išli potom po výsledkoch na vklad ale s tým, že by mi ho on nastavil, kedy bude a či bude. Ja som mu povedala, že by som za ním prišla na kontroly aj do ambulky. Ešte si to celé nechám ulezat v hlave a rozhodnem sa. On by si vlastne počkal na moju ovulaciu a podľa toho by mi vypočítal vklad. Tak ešte neviem ako sa rozhodnem.

lyzinka
22. aug 2018

@peggie To je super sprava.. Ster tak vysledky mas za 3dni spravene a hematologou cca do tyzdna... Fakt moze byt len banalna vec preco sa nedari... Boze ja ti velmi drzim palceky... Podla mna je dr Bornay a Krajcovic najlepsi v tom centre.. Lebo ich zaujima pacientka a chcu fakt pomoct...

peggie
23. aug 2018

@lyzinka
Teoreticky budem mať výsledky ak z endokrinologie a možno aj z genetiky. Čiže by mi chýbala ta repeoimunologia. Tak vôbec neviem či na ňu čakať alebo skúsiť medzitým jeden vklad .. musím sa rozhodnúť, ale tak čas na premýšľanie mám, tak uvidím.

peggie
23. aug 2018

@lyzinka
Ahoj tak dnes som volala na genetiku a už v pondelok mám termín 👏 tak budem mať všetky výsledky okrem reproimunologie, tak neviem či to risknut?

lyzinka
23. aug 2018

@peggie vidis uplne super tak este aj tento rok stihnes vklad to bude super... Parada.. A v centre by si vela platila za to?

peggie
23. aug 2018

@lyzinka
Za čo či by som veľa platila? No stihla by som len neviem, či ísť bez tej reproimunologie.

lyzinka
23. aug 2018

@peggie mala som na mysli tu endokrinologiu keby ti v centre na to zobrali krv

peggie
24. aug 2018

@lyzinka
Ahoj stalo by ma to okolo 50 euro, čo nie je strašne. Chcela som sa ťa opýtať, či nevieš, či na genetike vyšetrujú aj partnera.

lyzinka
24. aug 2018

@peggie Ano na genetiku musite ist spolu... Urobia rodokmen vas oboch a potom zoberu vam obom krv.. A to je cele... A o dake tri tyzdne su vysledky

sandra1901
25. aug 2018

Dobry dem ostalo mi 1,5 balenia Meriofert(15ks), mam aj blocek. Ak by mal niekto zaujem vieme sa dohodnut.

julinka2787
25. aug 2018

Babule uz sa mozme tesit?

bobulkapetka
25. aug 2018

@julinka2787 ja myslím, ze áno 👏🏼👏🏼 Gratulujem. Kedy ideš na krv?

julinka2787
25. aug 2018

@bobulkapetka dakujem.vo štvrtok az.

bobulkapetka
25. aug 2018

@julinka2787 ale určite ti to aj krv potvrdí 😉

julinka2787
25. aug 2018

Kocky zacala som spinit.na hnedo.aj take vlasocnice idu.co to toto?😕

bobulkapetka
25. aug 2018

@julinka2787 ja som spinila 8 a 9 po et. Bolo to pravdepodobne uhniezdenie. Tiež som mala take malé akoby vlasocnicky. Tiež som sa zľakla tak som volala do centra. Zvýšila som dávku progesteronu na 3x1 a po kontrole čiže osem dni potom som sa vrátila na 2x1. Neboj len nestresuj. Aj ja som a nakoniec bolo vsetko v poriadku 😉 jedine ak by si velmi spinila alebo začala krvácať červeno choj na pohotovosť alebo do centra.

julinka2787
25. aug 2018

@bobulkapetka dakujem za odpoved.si mila

bobulkapetka
25. aug 2018

@julinka2787 nemáš začo 🙂 ja som tiež panikarila tak ma tu kocky utesovali a mali pravdu. Tiež si dnes 9 po et tak to môže byt t toho uhniezdovania ako bolo u mna. Len žiadny stres nohy hore pripadne si zvýš dávku progesteronu. Neublíži a po návšteve centra zase znizis 🙂 vsetko bude v poriadku neboj 😘

mirpet
26. aug 2018

@julinka2787 aj ja som mala po Ket na 7. az 9.den slabo hnede spinenie. Myslela som si ze prichadza ms ale urobila som si test a bolo to tam. Cca o mesiac budem rodit. 😀. Prajem vsetko dobre a nech to vyjde

lyzinka
26. aug 2018

@mirpet
@mirpet Ahoooj to uz o mesiac mas termin? Boze ako rychlo to preslo ked som ti cca februar marec pisala... A uz viete co to bude? Potom sa pochval malickym pokladikom ked sa narodi... A inak tebe kto robil vklad?

mirpet
26. aug 2018

@lyzinka ahoj. Veru rychlo to ubehlo. Termin zaciatkom oktobra. Vklad mi robil dr. Krajkovic lebo ja som mala velmi zle priechodny krcok. Inac sme chodili k dr.Bornayovi (aj teraz chodime uz do jeho ambulancie) a vybavoval aj Krajkovica na vklad lebo on v ten den nerobil v B.B. A ty ako?

lyzinka
26. aug 2018

@mirpet Nooo ja uz odratavam v utorok mam konecne po tom vsetkom vklad a bude mi ho robit Krajkovic... Comu sa aj tesim... A teda aj rodit budes s Bornayom? Ci kto bude mat sluzbu? A vo svojej ambulancii je aky doktor? Super? Dava ti aj fotky malickeho alebo malickej?

mirpet
26. aug 2018

@lyzinka Dr.uz ma len svoju ambulanciu takze nechodi ku porodom. Vybavenie ambulancie je super,pristup ako stale skvely a dosledny a fotky nam robieva stale,dokonca aj videa babatka nam nahra sem tam na usb. Takze maximalna spokojnost

iva305
27. aug 2018

Ahojte, tiež sa k vám pridávam. O dva týždne ideme na prvú konzultaciu do CRM BB. Sme po jednom neúspešnom IVF v inom centre. Chce sa vás opýtať kde v BB kraji by som si na vlastnú žiadosť vedela dať urobiť imunologicke a hematologicke vyšetrenia? Nechce sa mi zase do toho vrazit 2tis. s neúspešným výsledkom. Dakujem pekne za odpoveď.

lyzinka
27. aug 2018

@iva305 Ahoj hematologicke vysetrenie ti urobia v Roozveltovej nemocnici na hematologii a co sa tyka imunologie to robia len BA, Nitra, Presov a Kosice. A na vlastnu ziadost nemusis vypytaj si lrn od obvodneho vymenny listocek a to ti staci a nrmusis platit... Lebo inak to dost stoji

iva305
27. aug 2018

@lyzinka dalujem za info 😊 Ste spokojné v BB? trochu mám z toho obavy keďže je to pobočka..

lyzinka
27. aug 2018

@iva305 Ja som spokojna nad mieru... Chodila som do BA tam sme vyhodili 6000€ a ziadny uspech... Tu prve co bolo doktor nas poslal na vsetky vysetrenia a zistili mi syndrom lepivych dosticiek a zvysene NK bunky... A zajtra mam prvy vklad... A je to tu o inom.. Nejde im o peniaze ale o to aby si otehotnela... Vid pristup doktorov a aj sestriciek.... V BA sa s nikym nehrali zobrali prachy a dovidenia... Takze za mna... Spokojnost nad mieru.

bobulkapetka
27. aug 2018

@iva305 aj ja som bola spokojná. A podarilo sa prvé IVF, prvý et. Dnes som začala 12tt 🙂 držím palce 🙂