icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

ivik6
7. sep 2018

@lyzinka gratulujem a tesim sa s tebou 🙂, dufam ze aj ja sa coskoro pridam k tehulkam 🙂

macinka8
7. sep 2018

@lyzinka ahoj tesim sa ze ti to konecne vyslo. Zaroven ti chcem podakovat ze si mi odporucila Mudr. Latinakovu mila pani doktorka bola som na vsetkych odberoch a dnes po vysledky aj mne sa potvrdil syndrom lepivych dosticiek beries na to anopirin??zajtra idem aj ja na vklad malej bodky a od 3 dna ho mam brat

lyzinka
7. sep 2018

@macinka8 Dakujem pekne. Ja beriem aspirin a k tomu clexan injekcie. No ja ti odporucam ho brat od dnesneho dna... Pretoze malinke sa ti hned v prvy den moze uhniezdit. Ja som aspirin zacala brat uz dva tyzdne pred vkladom... Kazala mi ho 3dni pred vysadit a potom 3dni po znovu zacat brat. Ale nevysadila som ich a brala som ich vkuse... Pretoze ty uz musis mat kus zriedenu krv ked ti budu malinke davat do bruska... Takze moje odporucanie zacni od dnes... Drzim palce zajtra.

lyzinka
7. sep 2018

@peggie @adkaaa @ivik6 @macinka8 @julinka2787 Dievcence dakujem vam velmi pekne za podporu. S tesenim musim byt opatrna po tom vsetkom cim sme si presli. Uvidime co povie v utorok doktor podla sona a aka bude krv ci ide pekne hore. Ked s malinkym prekoname 3mesiac budeme nadmieru radi. A pocujte ja nrviem ci mi sibe alebo co ale myslite ze uz aj v 5tt moze kus vytrcat brusko? Lebo ja som ako dost chuda a dnes mi chlap povedal ze mi vidno brusko 🤣🤣🤣😂😂😂

julinka2787
7. sep 2018

@lyzinka moze ti trcat brusko.😊

hbabb
8. sep 2018

Baby ktore mate pozitivny test po ET, mali ste v case ked ste mali ms spinenie alebo bolesti ako na ms? Dakujem

bobulkapetka
8. sep 2018

@hbabb ja som bolesti nemala ale špinenie áno - na 8 a 9 deň po ET A viem, že aj Julinka2787 špinila ale nepamätám si ktorý deň.

julinka2787
8. sep 2018

@hbabb ja som mala bolesti aj spinenie.nakazali zvysit davku progesteronu na 3x1.

macinka8
10. sep 2018

Ahojte baby ako ste travili prve dni po vklade?len ste lezali alebonste fungovali normalne len ste viac oddychovali?a bolelo vas na druhy den v brusku ako na MS?

bibiankaka
10. sep 2018

Ahojte. Neviete kto robí zajtra?

julinka2787
10. sep 2018

@lyzinka zajtra daj vediet,velmi som zvedava

lyzinka
10. sep 2018

@julinka2787 Jasne dam vediet... Som neskutocne nervozna ako to dopadne... Ci HCG ide hore...

julinka2787
10. sep 2018

@lyzinka urcite ano.hlavne pozitivne mysliet 😉

adkaaa
11. sep 2018

@lyzinka Drzim palce dnes!!!🙏Urcite bude HCG krasne vysoke cez 1 000😉

lyzinka
11. sep 2018

@adkaaa @julinka2787 @bobulkapetka @peggie Ahojte dievcence. Tak sono bolo zahadne najprv ze to vyzera dobre ze sa nrmam zlaknut ak este na sone nic neuvidi a potom doktor nasiel malicku dutinku a o tyzden na sono znova... A HCG dievcence bolo az 2158😍😍😍😍co som skoro odpadla z tej hodnoty.... Tak dufam ze o tyzden uz uvidime bublinku a srdiecko 😍

adkaaa
11. sep 2018

@lyzinka Krasa gratulujem ti z celeho srdiecka!!!

sticker
regina24
11. sep 2018

Ahojte baby kto ide cez vyken odber vajicok ?pred ivf ?
Mavaliste aj bolesti po odver vajicok ?
Na kolkaty den vam vkladali occyty?

bobulkapetka
11. sep 2018

@regina24 stačí prelistovat diskusiu dopredu... na tieto otázky ti uz bolo odpovedane niekoľkokrát. Prosím neber to v zlom... a nech ti to dobre dopadne...

julinka2787
11. sep 2018

@lyzinka super.😍 gratulujem.som prekvapena,ze na dalsie sono o tyzden.mne dali o dva.teraz vo štvrtok nas to caka.

lyzinka
11. sep 2018

@adkaaa Dakujeeem uz len cakat na akciu srdiecka

bobulkapetka
11. sep 2018

@julinka2787 ja som bola tiež po týždni na sono. Uz budeš iste vidieť aj ❤️🙂

peggie
11. sep 2018

@lyzinka
Krásne gratulujem a drzkaj sa 😘 si mi zasa dala nadej, že aj u nás sa to podarí. 😉

lyzinka
11. sep 2018

@peggie Jasne ze sa to podari. Ja som bola najprv velmi smutna ze pol roka budem len tak stat ziadny vklad len same vysetrenia. Ale stalo to za to... Po pol roku a kompletnej diagnostike a nasadenej liecbe to zatial nasvadcuje tomu ze to bude ok.. Takze pevne verim a drzim ti palce aby sa ti to podarilo hned na prvu supu. STOJI TO ZA TO😘😘😘😘 Mi musime dobojovat teraz do srdiecka aby bolo vidno a nasledne do konca tretieho mesiaca a potom sa uz mozem tesim oficialne... Aj ked mi sestricka zavolala za vysledok tak mi az slzivky vybehli ze je to tak vela.. ☺️☺️

lyzinka
11. sep 2018

@julinka2787 no u nas bude kontrola po tom vsetkom castejsia... A potrebujeme vidiet akciu srdiecka ze je vsetko tak ako ma... Drzim ti palceky potom fotku drobceka ukaz 😉

iva305
12. sep 2018

Ahojte. Včera sme absolvovali prvú návštevu. Som milo prekvapená ako rýchlo to išlo a ja už beriem lieky. Lekar nechcel na nič čakať. Hneď podpis umelého a nasadený protokol. Poslal nás ale na genetiku ale že na výsledky nebude čakať. V októbri mám už aj vklad a na genetiku nás objednali až na 30.11. A kým ešte prídu výsledky...viete mi poradiť kde ste na genetiku boli vy? Prípadne aj nejaký kontakt..ďakujem 😊

lyzinka
12. sep 2018

@iva305 Ahoj ja som bola na genetike v Martine priamo v Heliose.

iva305
12. sep 2018

@lyzinka ďakujem a ako dlho prosím trvalo kým ťa objednali a mali ste výsledky?

lyzinka
12. sep 2018

@iva305 Objednali nas do mesiaca a vysledky boli do cca 3tyzdnov.

bobulkapetka
12. sep 2018

@julinka2787 ako na kontrole? Čakáme na fotecku 😉

lyzinka
12. sep 2018

@bobulkapetka A nejde az zajtra? Mne sa zda ze o stvrtku vravela... Ci? Je to strasne takto cakat na dalsie sono... Katastrofa