Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ahojte.dnes som mala prvu poradnu.pred dvoma tyzdnami nam babo zaostavalo o dva dni a teraz je takmer tyzden dopredu 😂 vsetko je super.dostali sme uz aj tehotensku knizku.o mesiac dalsia.
@julinka2787 super ze je vsetko Ok 🙂 a posunul sa ti aj termín pôrodu vzhľadom na veľkosť plodu? Alebo ostal rovnaký podľa poslednej ms?
@bobulkapetka ja som mala vyratany termin od bornaya na 4.5.ale podla poslednej MS mam 30.4. A moja gyn do knizky napisala 1.5. Bornay sice povedal,ze uz ho nema nikto menit,ale par dni hore dole.pri prvej som mala aj presny datum pocatia a tiez sa o 12dni netrafili.😁
@julinka2787 Jej super parada. Tak uz si oficialna tehulka aj s tehu knizkou. Teraz si v kolkom tyzdni? A z BB si sa po kolkych dnoch sla hlasit k svojej gynekologicke? Hned ci az po par tyzdnoch?
@julinka2787 ja sa len preto pýtam, ze či sa môže termín meniť aj keď sme po IVF... teda ak napríklad je aj plod menší/väčší alebo sa termín môže meniť len pri prirodzenom otehotneni. Mne ako prvýkrát vypočítali zatial aj sedelo. Teda raz sa mi tp posunul o jeden den ale ja som zle nadiktovala poslednú ms pomýlila som sa ale aj podľa sona a veľkosti mi to sedelo...
@lyzinka
No to viem, že mi to budú brať bez stiahnutia. Tak možno zo syndrómu lepivych dosticiek áno ale ostatné trombofilne stavy trvajú asi tak dlho. Povedala mi, že mi pošlú výsledky poštou do dvoch mesiacov. A inak v celej bb ma nechcú objednať na endokrinologiu, za to že som zo zv, že si mám ísť v zv . Hlavne vec , že máš právo si vybrať lekára 🤨
@lyzinka ja som sa sla ohlásiť hned na druhy den a objednala ma rovno na poradnu.
@bobulkapetka netusim ci sa moze menit.vsetko zo spravy z bb nahodila do pocitaca a napisala podla seba.ale aj tak sa udava vacsinou viac TP.ja som pri malej mala len jeden a v porodnici boli z toho uplne na vetvy.ze ako je to mozne.
@nela456 krásne ciarky 🙂 gratulujem 👏🏼
@bobulkapetka ja som po iui, tiež mi dal presný termín bornay.. mojho dr to nezaujímalo, chcel len dátum poslednej ms, tak som to potom ukorigovala kus aby to sedelo s bornayom...
Ahojte, je tu niektorá z Vás, kto znovu začína s IVF. Ja som dnes bola na konzultáciu a od 3.10 začínam s Duphastonom a neskôr aj injekcie ... Dúfam, že teraz sa to už podarí🙂
@nela456 Gratulujem ti🙂,krasne ciarky,tiez som take mala na 10 DPT❤Aj budes skusat o dva dni znova?Potom pridaj foto😉
@bobulkapetka Mne tiez vyratali najskor 22.3.,potom 21.3. a ten datum mi zapisali aj do knizky.Ja osobne sa budem riadit podla ms,lebo kazde babo je inak velke,otocene a pride mi to nepresne podla sona termin ratat.Teraz naposledy som bola na poradni,merala hlavicku a vyslo 15+0,v skutocnosti som bola 14+6,predtym som mala podla sona rozdiely aj 4 dni,vzdy bolo babo vacsie a teda aj termin sa menil.Ved vieme presne,😀 este aj hodinu kedy sme otehotneli😀❤
@ivik6 Drzim palce aby ti vyslo ivf!!!🙏
@adkaaa veď práve, ten my vieme presne kedy 😂 aj ja sa budem riadit poslednou ms.
Ahojte baby idem na druhy pokus ivf ako ste vy natom ? Kto zacina stimulaciu od oktobra ?
@regina24 prečo druhý? Nemáte nic zamrazené?
@bobulkapetka prve ivf bol neuspesni , bola som na odber vajicok som mala 6 vajicok potom som sa mala informovat sa ohladom vajicok odber som mala nedelu pondelok som sa mala informovat sa a 2vajicka boli zle zostali 4vajicka zdrave celi tuzden bolo vsetko poriadku s vajickami a den vkladu sme sa mali informovat sa ohladom vajicka volala som embriologicku a ta mi povedala ze sa pomali vyvijaju a ze si mam zavolat sobotu ze vten den nebude vhodný vklad .
A nato 10 minut mi volal dr ze nebude stoho nic trocha mam pochybnosti ze odisli vsetky 4 naraz a keden povedal nieco ine aj druhý ine tak ale uz to nebudem riesit ,, iked mato aj stalo a bolelo ma to
idem na dalsi Ivf . .aky mate nazor vy baby.
@regina24 no niekedy sa žiaľ prestanú vyvíjať... ale snáď toto druhé Sa Vám podarí. Pripadne Vám ponuknu asi genetiku. Ako treba skúsiť len som to treba premyslieť či dat nejake vyšetrenia. Skúsenejšie baby skor poradia. Kedže to ide aj do peňazí a preplácajú sa len tri pokusy... veľa šťastia 🙂
@bobulkapetka dakujem za radu. Dufsm ze sa podarí dam vediet co mi povedia zajtra 🙂

@peggie A nepochopili ste sa zle? Lebo vysledky zo syndromu lepivych dosticiek su este v ten den a doktorka ich ma do dvoch dni... To sa ich radsej pre istotu este raz opytaj ked pojdes na krv... Hlavne vypi vela cistej vody pred odberom lebo ti budu brat krv bez stiahnutia ruky proste len tak na volno...