Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@adkaaa @peggie @bobulkapetka @mirpet @julinka2787 Ahojte dievcence.. Tak ako sa mate? Co nove? Bruska vam uz pekne rastu? @peggie a ty? ako pokracujes vo vysetreniach? @mirpet a ty ako? Uz si priviedla malinke na svet?
@lyzinka ahoj. Uz mi pomaly prestava byt nonstop zle,tak hadam svita na lepsie casy...a brucho?muz tvrdi,ze to uz riadne vidno.podla mna je take,ako aj bolo. Mastné😁
@julinka2787 Boze tak niesom jedina co denne nonstop zvracia... Aj ti nieco zaberalo na to ked ti bolo zle? Ci ani nie? Noo ja som mala brusko ako plocha draha zarnovica 😂😂 a teraz coto vykuka.. Ja akurat zacinam 9tt. A ty si uz v kolkom tt?
@lyzinka no to nie,ja som nevracala ani raz.ale neustale zle mi bolo.a nezaberalo mi nic.aspon som na nic neprisla.ja som momentálne 9tt+4.
Dievčatá, kto by mal záujem predám načaté pero GONAL 450 IU, použité je z neho len 112,5 jednotiek, takže v ňom ostalo 337,5 jednotiek plus nejaká rezerva aká býva v každom pere. Uskladňované v chladničke, exp. do 4/2019. Možný aj osobný odber v Banskej Štiavnici, alebo vo Zvolene. Cena 50 Eur.
A tiež predám 21 vrecúšok s práškom INOFOLIC, exp. do 1/2021, cena 10 Eur.
@lyzinka Ahoj,tak ja sa mam dobre,minuly tyzden som bola chora-nadcha,hrdlo aj trosku teplota.Uz mi zostali len oliate usta a nos.Zajtra pojdem k obvodnej si dat potvrdit do tehu knizky prehliadku a ukazem jej zdurene uzlinky pod bradov.Dufam ze to bude o.kBrusko uz vykuka,ved dnes som 15+6.Ale tiez mi pride skor ako slanina a nie tehu🙂🙂🙂Prave som prisla od gyn.bola som pre vysledky z tripple testov a super.Velmi som sa toho obavala,lebo velakrat vychadzaju skreslene a myslela som ze aj ja ich budem mat kedze ma automaticky vek aj ivf zaradi do nieakej statistickej tabulky s rizikom😲Mojej gyn.sa zda ze to bude chlapec,ale pockam si do 26.10. na 4D u Grochala a ten mi to bud potvrdi alebo vyvrati.Pomalicky nakupujem aj vecicky ale uz som povedala ze stop-az ked budem vediet to pohlavie.
A ty ako?Kedy mas poradnu?Uz ti brali krv na prvotrimestralny screening?
@adkaaa Jej super gratulujem. Som rada ze vysledky vysli super. Wau to uz si v riadnom stadiu tak brusko uz musi vykukat. No tak to sme dve co ideme ku Grochalovi. Ja som objednana na 31.10 robi sono aj v prvom trimestri na vsetky choroby malickeho.. Tak idem tam... No ja mam prvu poradnu tento piatok... Vobec neviem co ma caka.. Viem len ze krv mi budu brat.. Daju tehu knizocku a doktor vravel ze vsetko zmeriame ale netusim co... Tak sa kus aj obavam ci bude vsetko ok... A prosim ta co sa zistuje z prvotrimestralneho screeningu?
@lyzinka Ahoj veru brusko vykuka,uz ani posledne rifle co som natiahla nezapnem,uz len leginy a tehu rifle.
Sa tesim k tomu Grochalovi lebo kazdy ho chvali a hlavne ako bude vyzerat ten nas chrustik.Teraz trosku aj ja banujem ze som nesla aj v prvom trimestri,ale co uz je neskoro.Moja gyn.tiez pomerala ale u neho by to bolo asi ine.Porovnas ty,lebo tiez ti teraz v piatok bude merat babo,a potom Grochal.Aspon mi das vediet.
Ten prvotrimestralny screening je to ze ti zmeraju babo-siju,nosovu kosticku,odozvy srdiecka a zoberu krv a tam vysetruju downov syndrom a trizomie,plus krv na urcenie krvnej skupiny a toxoplasmu a este nieco len si uz nepamatam.
Budes to mat dobre uvidis🙂😘,tak zajtra nas mozes informovat co a ako
@lyzinka Ajoj. Mám sa fajn. Zajtra poradňa ako aj ty. Tak sám uz teším 😍 a bruško asi tak ako na foto. V utorok som videla uz aj prve vlnenie bruska ale len chvíľku a dnešný tiež no necítila som nic. Ale uz hadam začne aj kopať ak nebude lenivé po mamicke 😂
Ahojte baby tak zacinam znovu zo stimulaciou ,kto este bude stimulovat v oktobri ideme na druhy pokus ivf .
@regina24 veľa šťastia 👍🏼
@bobulkapetka aky mate nazor nato ze idem na dialsie ivf ?
Co si mam zmenit podla vas ? Zmenili mi aj lieky stimulacie .
@regina24 co zmeniť Vám ja žiaľ neporadím. Ja som absolvovala len jedno IVF a vyšlo na prvýkrát. Skor poradia baby co mali dve a viac IVF. Ale lekár určite by poradil. Sú aj lieky na podporu rastu oocytov aj v lekárni ak sa opýtate Vám povedia. Myslím, ze aj inofolic combi a zda sa mi ze aj nejaké kvapky sú co zvyknú brat. Skúste pohľadať v diskusiách nás mk sú aj skupiny ohľadne IVF kde kocky poradia. Pošlem Vám na jednu link a pridajte sa. Užitočná skupina naozaj človek sa tam veľa dozvie.
@regina24 tu je ten link do skupiny pridajte sa.
@adkaaa @peggie @bobulkapetka @mirpet @julinka2787 Ahojte dievcence..idem taku otazku mimo kus 🙂 Ako ste to oznamili rodicom ze cakate malicke? Dako specialne? Pockali ste az do konca tretieho mesiaca? Ja som im to chcela oznamit na vianoce len netusim ako bude brusko vytrcat ci to do vtedy dako utajim kedze teraz som v 9tt
Uplne originalne.😂 muz svojej mame aj otcovi hned po potvrdeni tehotenstva poslal fotku z usg,ze bude starka a starky.skoro ma ranilo.a ja som svojej mamke povedala,ked bolo srdiecko vidno,lebo mi bolo blbe,ze z muzovej strany to vsetci uz vedia.takze ja mam doma hlasnu trubu.uz som len cakala,ze mi bude volat primator 😁😁😁
@lyzinka my sme oznámili v 10tt ale to som ti myslim pisala do IP. Našim sme dali fotku do rámčeka keď došli a svokrovcom len tak povedali. Nik nechcel veriť ale nakoniec šan nam ich podarilo presvedčiť, ze ozaj čakáme dieťa 😂
@bobulkapetka Ahoj krasne brusko!!!😍😍😍Ja mam len take slaninkove🙈🙊😂A ako sa citis?Aj vies uz co sa skovava v brusku?
@lyzinka Ahoj tak u nas to vedeli od zaciatku,lebo svokor je muzov zamestnavatel tak tam sme neutajili a nasim sme povedali hned ako nam potvrdili aby neboli ukrateni.🙂
Ale babke sa to chystam povedat buduci tyzden lebo ona sa stale trapi ze este nemam.Aby sa uz tesila aj ona.😉
@adkaaa ďakujem 🙂 cítim sa dobre. Dnešný som mala poradňu. Vsetko je Ok. Mame 10cm ale stále nevieme co to bude. Tak snáď o mesiac sa dozvieme. Ale dr vraj nevidí nic visiet ani stať tak to vidí na 👧🏼 Aj keď ja som nastavená ze to bude 👶🏼 Tak možno este nieco dorastie 😂😂 ak nie vymeníme vraj v pôrodnici povedal. A to uz som chcela nakupovať a to síce možem ale len neutrálne farby... brali mi krv na tripple testy v pondelok mám volať za vysledky. Snáď budú dobre. Ty sám ako cítiš?
@bobulkapetka Dakujem aj ja sa mam fajn.U nas to vyzera zatial na👦 ale uvidim na 4D sone.Mna sklamala intuicia myslela som ze bude 👧 ,lebo moja tvar ostala ako smirgel ale gyn.mi minuly tyzden povedala ze vidi pipika😂Ja mam tripple v poriadku len toxoplasmu som mala pozitivnu,tak asi pojdem na dalsie vysetrenia na infekcne🙄Nieco uz mam nakupene,vacsinou biele a neutralne.Uz som sa stopla ze az ked budem vediet na 100% budem kupovat.Dnes som kupila rukavicky proti poskrabaniu a komunisticke pancusky😂na traky.A pomaly sa rozhliadam po kocikoch lebo vobec netusim aky kupit.🙈
@adkaaa a mne moja intuícia hovorí ten bude 👶🏼 a dnes dr ze asi 👧🏼 Ale tak to nie je iste a snáď o mesiac to uz budeme vediet na 100%. Lebo krásna som stále tak 👧🏼 byť nemôže 😂😂 srandujem 🤣 Ja som Mala toxo aj rubeolu zvýšenú ale to Je vraj normálne. Podstatne sú vraj tie protilátky a tie boli negatívne. Ja mám dokopy asi 8 veci len ale tri z toho chlapčenské 😂 opalovacky na leto... plienky nejaké uz mama kúpila a uz sa obzeram po postieľke a prebaľovacom pulte. Kocik kúpim od kamošky tak ten uz v podstate mám... chcem si postupne aby toho naraz veľa nebolo ale samozrejme čakám na decembrové/januárové výpredaje a tam sa vyblaznim...
@bobulkapetka dakujem za radu 🙂
@regina24 Zamalicko. V tej skupinke ti urcite poradia 🙂

@cuttina tak jej gratulujem noc , dufam ze aj nanas sa pozrie stastie .🙂