icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

regina24
8. okt 2018

Chcela by som sa spitat co je S-celkovy hcg ? To kedy sa vysetruje alebo coto je presne ?

iva305
9. okt 2018

Ahojte žienky. Čaká ma odber vajíčok. Ako ste to zvládali vy? Mali ste nejaké ťažkosti, bolesti? Boli ste na druhý deň doma alebo ste normálne fungovali?

mimi410
9. okt 2018

@iva305 ahoj. U mna to prebiehalo hladko uspali ma ani neviem ako😃 a potom som sa orebrala na izbe a dve hodinky som lezala a potom som sa mohla prejsť a vycikat. Len co som sa mega zlakla na podlozke som mala krv, baba co lezala vedla nemala nič.ne odobrali 21 vajicok a osemnast sa oplodnilo pekne. Ale uz potom ked sme sli domov asi po hodinke take bolesti ze som ledva chodila, vsetko ma bolelo stipalo tak som volala do centra ze si mozem dat tabletku od bolesti a potom uz v pohode.

iva305
9. okt 2018

@mimi410 21 vajíčok? Žasnem! Bohvie kolko ich budem mat ja...

cuttina
9. okt 2018

@mimi410 gratulujem! Pichli ti nieco preventivne proti ohss?

mimi410
10. okt 2018

@iva305 veru aj ja som bola v soku.. Drzim palce potom daj vedieť ako si dopadla. Mi sme boli dnea na druhom ket. Tak dufam ze to dopadne dobrw konecne.

mimi410
10. okt 2018

@cuttina veru. Aj sa nam pekne oplodnilo a vyvijalo osemnast.. Nedali mi nic a veru tie prve dni ma nafukovalo ako slona. Problem bol vypit aj dva litre vody nie to ešte styri ako odporucali..

cuttina
10. okt 2018

@mimi410 len pozor, ja som dostala ohss az stvrty den.

iva305
10. okt 2018

@mimi410 držím silno palce nech to už výjde. Ja idem zajtra na odber a už teraz ledva chodím. Aj z práce som dnes po pol dni odišla domov ležať...

lyzinka
11. okt 2018

@adkaaa @peggie @bobulkapetka @mirpet @julinka2787 Ahojte. Tak takto som vyzeral. Meral som krasne 2cm mal som uz rucky a nocky. Mamucku som nadovsetko miloval... Len moje srdiecko to nevydrzalo a prestalo buchat... Dnes v centre v 10tt sa dr Bornay strasne tesil ked kukal zaznam ze mamicka je tehotna.... Len po urobeni sona mu vybehla slzicka a mamicka uz tusila ze nieco nieje dobre ked doktor place... Tak sa s vami lucim budem na vas davat pozor z nebicka a davajte na seba pozor. 😭😪😭😪😭😪😭😪😭😪😭 Mamicka sa kus viac zrutila ked jej to doktor povedal 😭😭

adkaaa
11. okt 2018

@lyzinka Ahoj moja,dvakrat som si to musela precitat a stale tomu neveriiiim😢Aj mne vybehla slzicka...Je to velmi smutne a nespravodlive☹Ja ti prajem vela sil aby si toto obdobie zvladla aj ked to je velmi tazke.Je mi to neskutocne luto😢a hnevam sa lebo tebe som to priala najviac na svete po tom vsetkom cim si si presla😔
Drz sa a ked budes mat znova silu daj nam vediet...Posielam ti silne objatie❤😘

cuttina
11. okt 2018

@lyzinka uplne som sa rozplakala☹️. Je mi to velmi velmi luto a pevne verim, ze ti tvoj anielik coskoro zosle na zem vase vytuzene babatko a uz nikdy nebudete musiet prechadzat takymto smutkom! ❤️

bobulkapetka
11. okt 2018

@lyzinka čože? Nemam slov 😭 tak som verila a dúfala, ten tentokrát to dotiahnete do šťastného konca... toľká nespravodlivosť. Ach strašne má to mrzí ani nevieš ako. Najviac na svete som ti to priala. Buď silná a drž sa. Hlavne veľa síl. Ani si neviem predstaviť čím si musíte prechádzať. Posielam objatie. ❤️

julinka2787
11. okt 2018

@lyzinka paneboze 😞 zlatko malinke 😢 vela sil tebe a partnerovi.je to neuveritelne.snad coskoro bude vsetko ako ma byt.velmi ti drzim palceky. Strasna sprava 😧

peggie
12. okt 2018

@lyzinka
Moja zlata spolubojovnicka, strašne ma to mrzí. 😭😭😭😭Ja som tomu tak verila, že tentokrát je všetko b poriadku 😭ani ma len nenapadlo , že by to mohlo skončiť takto. Je to strašne nespravodlivé, že sa toto deje mamičkám, ktoré by svoje dieťatko lubili najviac na svete. Normalne som v soku a ani neviem ako ta mam povzbudit.😞 hlavne sa poriadne zotav, a ked budes na tom lepšie ozvi sa . Drzkaj sa , posielam ti obrovské objatie . Mám ťa veľmi rada😘😘

lyzinka
12. okt 2018

@peggie @adkaaa @bobulkapetka @julinka2787 @cuttina Tak po dnesnom dni som uz v nebicku a davam pozor na moju mamicku...... Dakujem vam dievcence za povzbudenie.. Zivot je nespravodlivy... Toto bolo a aj je moje zrutenie na uplne na dno... Doktorka na operacnej sale neverila vlastnym ociam ze pocas narkozy som dokazala plakat... Este raz vam dakujem a vam z celeho srdiecka prajem krasne tehulkovanie a dobojujte to aspon vy do uspesneho konca a budem rada ak na mna nezabudnete a aspon sa pochvalite ako krasne napredujete.

adkaaa
12. okt 2018
julinka2787
12. okt 2018
jms112
Autor odpoveď zmazal
peggie
13. okt 2018
mimi410
16. okt 2018

Ahoj zienky. Dnes som 6den po ket a test rapiclear s citlivostou 10 mi ukazala slabu druhu ciarku. Myslite ze to mozem brat ako pozitivne???? Notmalne sa mi od stastia hlava kruti😊🤩

adkaaa
16. okt 2018

@mimi410 Ahoj,nechces nam ukazat fotku?Skus znova testnut o dva dni,ciarka by mala silniet ak si tehotna❤Drzim palce aby si bola🤰🙏!!!

mimi410
16. okt 2018

@adkaaa diki, skusala som to fotit ale zke to vidno a neviem to spravit na ciernobielo ale poslem

mimi410
16. okt 2018

@adkaaa ked si to priblížis vidno tam slabuckeho ducha ale ke tam nie je to uz sneho biele ako pri predchádzajúcich ket. Skusim testnut zniva v piatok to uz by mala byt viditelna 😍

adkaaa
16. okt 2018

@mimi410 Nic mi neprislo ,ziadna fotka☹,tak si pockame do piatku🙂

mimi410
16. okt 2018

@adkaaa dako sa mi ju nepodariko hodit sem tak ju mam v profile v albume. Hladim na ten test cely den a tesim sa. Dufam ze nie zbytocne. V piatok pridam dalsiu na porovnanie. Ďakujem za povzbudenie. Tebe sa kolky krat podarilo?

adkaaa
16. okt 2018

@mimi410 Vidim tam aj ja slabunku druhu ciarku😍,drzim palce nech zosilnie🙏
Nam sa podaril treti vklad.Prvy cerstvy transfer ET a nasledne hned na dalsi mesiac dalsi KET nam nevysiel az po 9 mesiacoch sme isli na dalsi KET.

mimi410
16. okt 2018

@adkaaa tak gratulujem 🤩 nech ste zdravucky a rastiete👶 do piatku dufam zosilnie. Pred tym som vobec netestovala a naposledy som si bola ista ze to vyslo a ked mi povedal doktor ze nie normalne som sa rozplakala do telefonu tak radšej ej nech viem na com som

mimi410
19. okt 2018

@mimi410 dnes som si robila druhy testik duch je tam uz jasne viditelny dufam dufam ze to bude vsetko ok.

adkaaa
22. okt 2018

@mimi410 Ahoj ako,aj si testovala?Kedy ides na krv?