Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Videla som ,❤je to na dobrej ceste,drzim silno palceky🙏Budem cakat na pozitivne spravicky😉
Ahojte, ako prvé všetkým tehulkam gratulujem a tým ktoré stále bojujú držím silno palce. Idem si k vám po radu. Dnes som 9 den po ET. Od 7 dňa spinim a dnes sa pridalo už aj trošku krvi. Vložena blastocysta. Volala som Krajkovicovi, zdvihol mi dávku progesteronu. Test negatívny 🙁🙁🙁 Máte niektorá podobnu skúsenosť? Ďakujem za odpoveď a ešte raz držím všetkým silno palce.
@adkaaa @peggie @bobulkapetka @mirpet @julinka2787 Ahojte dievcence. Tak ako sa mate? Bruska pekne rastu a malicke uz kopkaju? Ja sa zotavuje po dvoch operaciach a dufam ze sa z toho dostanem a naberiem sil aby sme to na novy rok mohli znova vyskusat.
@lyzinka
Ahoj moja ja som už bola aj na endokrinologii ale mám tam ísť znovu 8.11. Bo som mala trochu zvýšené hodnoty. No a ešte čakám na január na tu reproimunologiu. Výsledky ešte nemám ani z genetiky ani z hematologiu, takže vlastne nemám nič nové. Ty pekne neber sily a v novom roku pôjdeme do toho pekne spolu. Ja to chcem spraviť tak,,že pôjdem 10.1 do NR a kým mi prídu výsledky skúsim jeden vklad ale iba s bornayom. Tak uvidíme či sa mi to podari😘😘😘 drzkaj sa moja
No a jedine co mám nové je, že sme si kupili psíka, tak nič pri ňom nestiham ale aspoň som sa psychicky odreagovala od vswtkeho
@lyzinka ahoj moja.este sice necitim ako kope,ale rastie ukazkovo.aj brucho rastie,len ja chudnem 😁 ty sa daj poriadne dokopy a budem ti neskutocne drzat palceky,aby to pri najbližšom moznom pokuse vyslo.drz sa 😘
@iva305 Ahoj,takto po ET som to mala aj ja.Bohuzial ani zvysena davka progesteronu mne nepomohla.ET nevysiel.Dufam ze to nebude aj tvoj pripad.Aj este spinis?
@lyzinka Ahoj tak za mna-mam sa fajn.Brusko rastie aj maminka,stale tvrdim ze sa zapisem do Guinessovej knihy-najviac pribrala za tehotenstvo.Babo uz dava trosku o sebe vediet,ale este na silne kopance musim pockat.Ty sa daj pekne do poriadku,zotav sa co najrychlejsie a naber vela sil aby si mohla po novom roku byt v tom s nami.Drzim ti palceky velmi🙏🙏❤❤❤❤
@mimi410 Velmi sa tesim ze to vyslo❤👏,uvidis mozno uz toho 7.11.bude aj to srdiecko krasne bit.Ides este do centra na kontrolu?Budem mysliet na teba a drzat palceky nech je vsetko v poriadku.
@peggie Kolko mas este mrazacikov?Ked mas dost ja by som tiez pokusala a isla medzitym vyskusat vklad.Tak drzim palce aby to vyslo aj bez vysetreni.❤😉
Ja som bola u dr.Grochala v Martine na sono v piatok.Velka spokojnost s jeho pristupom a s trpezlivostou.Akurat ze nase babo nechcelo spoluporacovat,uz som bola zufala a myslela ze budem cely den chodit po Martine.Babo bolo zle otocene tak ma dr.poslal prechadzat sa.Ked ma uz treti krat poslal znova von ze prechadzat som myslela ze ma porazi,uz ma neskutocne palili slapy-dve hodiny som pochodovala a behala po schodoch hore dole a dohovarala do bruska ze prosim nech sa uz otoci.Boli sme tam o 10:15 a o 13:00 sa otocilo a mohol robit sono.Hlavne je ze cakame uplne zdrave babatko,dal nam krasnu fotku a pre istotu dva krat kontroloval pohlavie,lebo on videl dievcatko a moja gyn.mi ukazovala pipika😀😀😀My s manzelom sme sa uz nieako namotali na chlapceka,manzel az moc a potom prisiel pre neho sok.Som zvedava co moja gyn.povie na velkom ultrazvuku 14.11.,budem pred nou ticho az potom priznam ze som bola u Grochala.Momentalne mam z toho zmiesane pocity,najradsej by som isla este k tretiemu dr.na sono do Hlohovca,aj ked viem ze Grochal je top-ka a jemu verim viac.
A boli sme v Polsku tak sme nakupili postielku,madrac do nej,celu vybavicku k nej,zavinovacku,prebalovaciu podlozku,plienocky bavlnene.Tak zas nam nieco zo zoznamu ubudlo.
@adkaaa ahoj. Super ze je vsetko v poriadku a ze drobec je zdravucky nech je to uz čokoľvek. Ja idem do poradne v piatok tak uz šan dufam dozviem co to bude. Tiež som pripravená a očakávam, ze to bude chlapec tak uvidíme či mi to dr nevyvráti 😂 ak sa malé ukáže vôbec. Máte super, ze do Poľska máte blízko. Ja keď som aj našla postieľku a prebalovací pult tak vsetko ďaleko 😕 ale nieco malo uz kúpené mám aj ja. Po potvrdení pohlavia bude jednoduchšie nakupovať. Daj vedieť po ďalšej kontrole co povedala ta tvoja dr či potvrdi dievčatko 🙂 drzkajte sa
@bobulkapetka Ahoj,tak nam potom daj vediet v piatok co povie dr.Ja som stale si myslela ze dievca,ale ked moja gyn.ma nablaznila a ukazala pipika tak som sa uz namotala na chlapca a v piatok znova zmena.Ani som netusila ze budeem z toho taka zmetena😀😀😀Do Polska mame daleko ale ked sme uz boli v piatok v tom Martine tak som objednala ubytko na Orave a odtial to bol kusok.Prespali sme rano sme isli,poobede sme boli rychlo spat a v nedelu z Oravy domov.Taky vikend a manzel si pochvaloval ze som to dobre vymyslela🙂.Ved som len doma tak mam cas vymyslat😝😝😝
@adkaaa jasne napisem v piatok 🙂 ja si ten zoznam co mi a babu treba spisujem uz druhý mesiac a nikdy sa k tomu neviem dostať 😂 ale uz by som mala aby som škrtať začala. Lebo kúpim aj co nemam 🤦🏽♀️
@adkaaa mali sme prirodzenú metódu. Manželovi robili halosperm a výsledky ma ukážkové. Povedali že sa tie výsledky už ani nevidia. Ja mám oba vajcovody nepriechodne...Možno ešte aj niečo iné o čom neviem keďže sa embrya prestali vyvíjať. To isté aj pri prvom ivf...všetky embrya sa prestali vyvíjať ale to bolo v inom centre. Tam ich bolo ale len 6 a došli do štádia moruly.
Ahojte babi, kto ode na odber vajicok novembri zaciatkom novembra?
Kto ide na druhy pokus ivf ? .

@adkaaa ahoj. Testovala som az dnes rano. Prida. Foto do albumu. Rano som bola na krv tak uvidime co povedia. Vecer o pol siestej mi budu volat tal hned dam Vediet. Bojim sa aby bolo vsetko ok, testik vysiel perfektne tak dufam ze vecer nedostanem ladovu sprchu..