icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

eva1984
25. nov 2017

@mirpet ze 15 😄👍 ty si ina kapitola teda...a ako sa citis? Lepsie uz?

misudix
25. nov 2017

Baby,zaklopem za drevo ale paradne cisla 😊 takze bojujeme dalej a velmi sa tesim s Vami 👍

eva1984
25. nov 2017

@misudix ano ano bojujeme....do vitazneho konca 👍😄

mirpet
25. nov 2017

@eva1984 No ja platím daň za ten velký počet tým OHSS,toto je horšie ako bola stimulácia pred odberom. Ale už to pomaličky ustupuje i keď mám brucho ako v 5.mesiaci:grinning:

eva1984
25. nov 2017

@mirpet no to ti verim....lebo 24 folikul to je aj vela povedat 😄 a ja dnes spinim...aj ty si po odbere spinila?
Mna este brucho obcas zaboli ale uz som ok inak.

mirpet
25. nov 2017

@eva1984 ja som včera trosku zakrvacala...ale už nie

mirpet
26. nov 2017

@misudix Ahojky.Ako? Zajtra idete na vklad? Budem na vas mysliet

misudix
26. nov 2017

@mirpet
Ahoj, tak zajtra volame o osmej a ked bude embryo , tak vyrazame.
Neviem ako je to mozne ale z nicoho nic ma dnes napadli hemeroidy, tak som na zblaznenie co zajtra.
Ako sa citis? Uz Ti ustupuje syndrom?
Myslim na Teba, snad uz bude iba dobre.

mirpet
26. nov 2017

@misudix Mne to nějak neustupuje.Budem musieť asi pre istotu v tyzdni ísť na sono,nech to skontroluju,lebo brucho mi ide stále prasknut,nemozem sa ani najesť poriadne.tak držím prsty zajtra🙂

mirpet
27. nov 2017

@misudix ahoj.tak ako?vyrazate do B.B?

eva1984
27. nov 2017

@mirpet stale ti je zle? Tak to urcite bez sa dat skontrolovat radsej....neviem si to ani predstavit ako ta to musi boliet.
@misudix drzim palce ak idete vkladat....👍😉

Ja dnes volam ako sme na tom o 9.30

mirpet
27. nov 2017

@eva1984 tak my sme si dali 10 embryí zamrazit z 12 vykultivovanych... teraz sa už len zotavit po tejto náročnej stimulácii a môžeme potom na vklad

maminka1986
27. nov 2017

Ahojte baby drzim palce vsetkym citam narychlo diskusiu
Nam vyslo prve ivf a ak prvý vkkad KET kedze sme museli et odložiť a uz mi tu robi neplechu 20 mesačný sinter 😅 vela šťastia

misudix
27. nov 2017

Baby, tak o 10:30 mame vklad.
Ostali nam 3 bojovnici, takze mrazime dvoch a ideme skusat ET, ale citim ze to vyjde. Zatial vsetko ide ako si zmyslim, predpovedala som nam 3 embryjka, takze toto prve bude nas vitaz 😁

@eva1984
Ako si dopadla?
@mirpet
Vidim, ze mate zamrazene pre celu BB, tesim sa a dufam ze coskoro pojdes aj ty na to 😊

mirpet
27. nov 2017

@misudix Držím prsty nech to vyjde 🙂

eva1984
27. nov 2017

@misudix 4 sa vyvijaju perfektne a 1 je pomalsie. Sttedu volam o 8ej a povedia co dalej...takze parada tesim sa....
Budem na teba mysliet silno 🙏

mirpet
27. nov 2017

@eva1984 Supeeer.teším sa

mirpet
27. nov 2017

@misudix Tak ako dopadol vklad? Ako sa cítiš? 🙂

eva1984
27. nov 2017

@misudix ano ano aj ja chcem vediet pocity a dojmy...
Ake instrukcie si dostala?

misudix
27. nov 2017

Baby,tak vklad je ozaj ako inseminacia, uplne rovnake len pod ultrazvukom.
Tak zajtra volam vi este aj tie posledne tri pokracuju vo vyvoji a 11.12. mam krv.
Verim, ze to vyjde a velmi drzim palce aj Vam.

mirpet
27. nov 2017

@misudix A brala si pred vkladom ešte nejaké lieky?

eva1984
27. nov 2017

🙏😉 vsetko dobre dopadne...
@mirpet ja si vkladam vaginalne progesteron od odberu...a dava sa to az do potvrdenia tehu.

misudix
27. nov 2017

@mirpet
Ja tiez vkladam progesteron ale neviem ci je to z neho ale stale spim 😂
Baby,uz nech dobojujeme do uspesneho konca

mirpet
27. nov 2017

@misudix ešte že to nie sú injekcie...Lebo z tých mam už hrozu...ja ešte picham stále fraxiparine a tie druhe mi dnes skoncili...

eva1984
27. nov 2017

@mirpet kedy mas nejaku kontrolu ? A citis sa uz lepsie?

eva1984
27. nov 2017

@misudix ja to iste a este mi chuti jest ...za ten mesiac stimulacie som aj pribrala. Vkuse som bola hladna. Budem ako bomba ked pojdem rodit 😄😂

mirpet
27. nov 2017

Baby...ja som ani tak nepribrala na váhe ako na mojom bruchu...vyzerám ako v 5.mesiaci...neviem ako pôjdem do prace,lebo si budú myslieť ze som tehotná teraz...ale vraj za 2 týždne by to malo prejsť a aj ten otrasný OHSS

mirpet
27. nov 2017

Je mi trochu lepsie...uvidim ešte či štvrtok pre istotu nepôjdem na kontrolu ci je všetko ok, budem musieť už ísť pomaly do prace☹

basena001
27. nov 2017

Baby,prosím vás,neviete náhodou,či gynekológovia v CRM v BB robia iba reprodukcnu medicínu,alebo je možné objednať sa aj na štandardné vyšetrenie?potrebujem totiž názor iného lekara

mirpet
27. nov 2017

@basena001 Robia aj štandardné vysetrenia,ak sa objednas a povieš co chces. Mne napr. robili komplexnú preventívku u nich,kedze som sa presťahovala a môj gyndos je ďaleko. Samozrejme,zaplatis