Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Baby,zaklopem za drevo ale paradne cisla 😊 takze bojujeme dalej a velmi sa tesim s Vami 👍
Ahojte baby drzim palce vsetkym citam narychlo diskusiu
Nam vyslo prve ivf a ak prvý vkkad KET kedze sme museli et odložiť a uz mi tu robi neplechu 20 mesačný sinter 😅 vela šťastia
Baby, tak o 10:30 mame vklad.
Ostali nam 3 bojovnici, takze mrazime dvoch a ideme skusat ET, ale citim ze to vyjde. Zatial vsetko ide ako si zmyslim, predpovedala som nam 3 embryjka, takze toto prve bude nas vitaz 😁
@eva1984
Ako si dopadla?
@mirpet
Vidim, ze mate zamrazene pre celu BB, tesim sa a dufam ze coskoro pojdes aj ty na to 😊
Baby,tak vklad je ozaj ako inseminacia, uplne rovnake len pod ultrazvukom.
Tak zajtra volam vi este aj tie posledne tri pokracuju vo vyvoji a 11.12. mam krv.
Verim, ze to vyjde a velmi drzim palce aj Vam.
Baby...ja som ani tak nepribrala na váhe ako na mojom bruchu...vyzerám ako v 5.mesiaci...neviem ako pôjdem do prace,lebo si budú myslieť ze som tehotná teraz...ale vraj za 2 týždne by to malo prejsť a aj ten otrasný OHSS
Je mi trochu lepsie...uvidim ešte či štvrtok pre istotu nepôjdem na kontrolu ci je všetko ok, budem musieť už ísť pomaly do prace☹
Baby,prosím vás,neviete náhodou,či gynekológovia v CRM v BB robia iba reprodukcnu medicínu,alebo je možné objednať sa aj na štandardné vyšetrenie?potrebujem totiž názor iného lekara

@mirpet ze 15 😄👍 ty si ina kapitola teda...a ako sa citis? Lepsie uz?