Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Tak nakoniec to este dnes jeden dotiahol do vitazneho konca. Mame teda 3 snehuliakov, aj ked verim ze sa nam uchyti ten v brusku 😁
Baby asi to sem nepatrí, no nepotrebujete niektorá puregon 600, a decapeptyl? Ľúto mi je vyhodiť. Ak áno píšte IP.
Ahojte, pridavam sa do diskusie. Dnes som dostala od svojho gynekologa doporucenie navstivit Helios, nechat nas s priatelom vysetrit a a odporucuje IUI. Prosim poradte, na vo sa mame pripravit? 🙂
@misudix volam rano ako nam narastli a ci pojdem aj na vklad mi povedia. Ale hadam hej.
Ak pojdem na vklaf mam si dat aj ten progesteron ci az po vklade?
My sme mali sex naposledy ked sa nal zbavit ejakulatu 😂😄 teda iba on mal sex. 👍😂 a uz by som si aj ale sa bojim....tak radsej budem drzat celibat. 😃
Caute takze mame vklad o 9.30...2 nam dozreli perfektne a tie ostatne sa uvidi zajtra ci bude dobre niektore z nich. Takze 1 vkladame a 1 mrazime zatial.
@mirpet
Tak ja sa mam uplne normalne, do prace este nechodim, pockam do konca tyzdna. Najradsej by som testovala hned, nastastie ma drahy uzemnuje ze je to len 48 hodin 🙂
Som rada, ze Ti syndrom ustupuje a citis sa lepsie, podla mna uz bude iba dobre 😊
Kedy mas kontrolu a kedy sa dozvies viac informacii o dalsom postupe?
@misudix Tak ja teraz cakam na MS, a potom kontrola na 14.deň cyklu a ak bude všetko ok, na 19.deň bude transfer...Akurát neviem či to stihneme v decembri, nakoľko budú sviatky, lebo neviem ako mi to vyjde, či nie na sviatky, tak možno až v januári. Netuším, kedy dostanem MS po tom všetkom. Ale tajne dúfam, že by sme to ešte do Vianoc stihli...ak nie, nevadi...
@eva1984 dava sa az do konca 12 tyzd progesteron he to istota aby sa nepotratilo
Ahojte tak dnes som volala ci este dake embryjko nezabojovalo ale uz nie....som trosku smutna ale nevadi ....mame 2 pokusy iste. 👍❤
No ja na druhy den po transfere som len lezala....brucho a krize riadne boleli a dnes je brucho menej ale za to mi bolo na zvracanie. A celkovo som unavena ale stastna 😄👍
Myslim, ze najviac stastne budeme ked skonci toto cakanie. Mam pocit akoby z hodin boli dni a z dnov tyzdne. Mozno si nahovaram ale citim sa uplne inak dnes ale to asi svoje robi psychika, asi je este skoro.Dnes som zvracala, myslela som ze zomieram,prsia ma bolia ale to vsetko hormony...
Este mi stale ostava pockat 9 dni a bude krvicka.
@mirpet
Ahoj, tak to som rada ze uz sa citis omnoho lepsie a stihate do Vianoc 😊 velmi budem drzat palce, aby to vyslo vsetko podla predstav.
Ja som sa dnes lamala nad testom ale odolala som, asi je este skoro, ked som mala v pondelok transfer. Rozmyslam, ze urobim vo stvrtok, to bude 14 dni od odberu a snad tam nieco uz uvidim.Mam z toho paniku, dajako stale nic necitim, viem ze MS nemam kvoli hormonom a vsetky ostatne priznaky tiez kvoli nim. Je to na zblaznenie toto cakanie.
@misudix citim sa fajn...obcas mi je zle, obcas brucho a krize. Tak na striedacku ale celokovo mi je dobre. Trocha unavena.
Tiez ma obcas prepadne nervozita 😄 ale snazim sa ju hned zahnat nejakou cinnostou. Napadaju ma aj neg myslienky....ale myslim ze je tp normalne....sme nervozne z toho vsetkeho. Hlavne sa snazim byt kludna.
Ak chces testovat silou mocou tak ja by som az tak okolo vikendu testla ked mas v pondelok krv.
A kedy si mala dostat menzes?
Inax ten progesteron je riadny hnus mne je aj z neho urcite zle.

@mirpet dik za info.cize takéto vyšetrenie u nich nejde cez poisťovňu?