icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

ywana8
22. nov 2018

@vetom asi mas pravdu a skúsim tam zavolať......zakladny spermiogram sme cca pred mesiacom robili u mojho gynekologa a bol hrozny podla neho.... 3 milióny spermii na ml... tak a citala som ze halosperm sa neda spraviť ked je malo spermii. Objednali nas na 10.12. Tak som zvedava. Ja som mala zatial vsetko ok a plus ze vela vajicok. Tak uvidíme ,ale viem, ze to nebude dobre ked da nedalo spravit....

vetom
22. nov 2018

@ywana8 inak sa mi zda, ze to aj nam povedali dakedy pred 2 rokmi ked sme boli na prvych konzultaciach, ze tam je potrebne mat asi 5mil spermii na ml, my sme mali 3,4 a teraz ho spravili a mali sme len 0, 9 mil...a to nam ho oni ponukli, kedze nevyslo 1.ivf...myslela som si ze dako zmenili technologiu ked sa nam dal teraz spravit ale ked to povedali tebe, ze sa neda , tak uz fakt neviem

vetom
22. nov 2018

@regina24 dakujem, dam potom vediet 😉

vetom
24. nov 2018

@vetom tak uz mam aj ja embryjko v brusku 😍

regina24
24. nov 2018

Ahojte dnes večer som testovala 6den od Et
Je to ešte slabo vidieť.
je tam tá druha čiarka?

bobulkapetka
24. nov 2018

@regina24 Ja tam nieco vidím 🙂 skús zas o dva dni uz bude určite silnejsia 👏🏼👏🏼

julinka2787
24. nov 2018

@regina24 tiez vidim.drzim palce nech silnie

vetom
24. nov 2018

@regina24 waw...ja ju tam tiez vidim 😍...uz len aby silnela...mas aj kludovy rezim, ci fungujes normalne?

cuttina
24. nov 2018

@regina24 yessss, je tam😍. Tak nech uz len vsetko dobre pokracuje.🙏♥️

regina24
25. nov 2018

@vetom fungujem normálne oddychujem a spím len noci 🙂

regina24
25. nov 2018

Ahojte baby chcem sa spýtať dnes som začala špiniť troška hnedý výtok je to normálne dnes je 7den od Et . Čo to môže znamenať ? Bojím sa

bobulkapetka
25. nov 2018

@regina24 to môže byť špinenie z uhniezďovania aj. Ja som špinila 8 a 9 deň po et 🙂 kým to nie je krv nič sa neboj. prípadne ak chceš zvýš dávku progesterónu na 3x1

regina24
25. nov 2018

@bobulkapetka ďakujem za radu 🙂 skúsim zviditeľniť progesterón. 🙂 dakujem

vetom
25. nov 2018

@regina24 Zavolaj koordinatorke pre istotu, ale aj ja predpokladam, ze ti zvysia progesteron na 3x denne. Hlavne pozitivne mysli a bud v klude 😉

cuttina
25. nov 2018

@regina24 ja som spinila/aj trochu cistej krvi do tretieho mesiaca. Urcite zvysit davku. Ja som potom brala az 3x3! Zavolaj do centra, nech ti poradia.

regina24
25. nov 2018

@vetom tak není to úplne netečie len keď sa utriem po toalete tak na papieri vidím také hnedé spinenie

regina24
26. nov 2018

@regina24 ahoj sobotu ste mali vklad ? Ako sa cítiš ?

vetom
26. nov 2018

@regina24 ahoj, zatial oddychujem, kedze bol vikend, pocity nemam ziadne, dnes rano ma trosku pobolievalo podbrusko. Dnes sa chystam potarat sa do mesta, nech sa trochu odreagujem. Ale snazim sa mysliet pozitivne 😊..a ty ako, volala si do centra? Este spinis?

regina24
26. nov 2018

@vetom ahoj tak super že už si za ,
Tak ja sa mám dobre cítim sa dobre hvala že som nedostala menzes aspoň že tak .včera po toalete som mala veľmi troška hnedé spinenie ale veľmi slabucko. 🙂 na výkres by som si chcela správy test 🙂

regina24
26. nov 2018

@vetom už dnes vôbec nespím včera som veľmi troška.

peggie
26. nov 2018

@lyzinka
@bobulkapetka
@adkaaa
Ahojte moje dievčence 😊Ako sa mi máte? Adkaa a bobulkapetka vám sa to už pomaličky kráti. Tak Vám držím palceky , nech vám všetko dobré dopadne. Mne dnes volali z reproimunologie, že sa im uvoľnil termín na štvrtok, tak tam ideme čiže vo februári by sme mohli znovu začať, čo je super bo termín na reproimunologiu som pôvodne mala až 10.1. Tak sa teším. Uvidíme ako nám to celé dopadne. Drzkajte sa a keď budem mať zasa niečo nové, dám vám vedieť. 😘😘

bobulkapetka
27. nov 2018

@peggie ahoj. Jej tak super, ze sa uvolnil termin a urýchli si Vám to 👏🏼👏🏼 No pomaličky sa to kráti aj keď nejaký ten týžden mame este pred sebou 🙂 tak budem držať palceky a nech vysetrenie dobre dopadne aby si aj ty bola čoskoro tehuľka spolu s @lyzinka 😘😘😘 budem rada ak nás informujes. Ďakujeme a drzkaj sa aj ty 🙂

regina24
27. nov 2018

Ahojte baby od nedele mám také hnedé spomenie ale len veľmi málo.
Dneska som si robila tehotenský.test a stále mám negatívny dnes je 9den od Et .
Podľa Vás mám ešte stále nádej lebo bojím sa že stále nemám test pozitívny.
A to spomenie to môže byť aj to uhniezdenie ešte či ?

bobulkapetka
27. nov 2018

@regina24 ale ved predtým si mala slabú čiarku na teste co si si robila. Skús kvôli tomu spineniu zavolať koordinatorke. Na krv ideš kedy? Vždy je šanca neboj kým nezacnes krvácať 😉

regina24
27. nov 2018

@bobulkapetka však to že vtedy som mala slabú čiarku ale teraz fakt nič tam nevidím.
Na krv idem 4.12.
Tak dúfajme že to bude požiť cez víkend test.

macka67
27. nov 2018

Ahojte 🙂 tak my sme včera boli na prvej konzultácii, o týždeň ideme pre výsledky. Tak som zvedavá veľmi. Pán doktor povedal, že v našom veku, ak sa snažíme 2 a pol roka, tak niekde musí byť nejaký vážnejší problém. Tak dúfam, že ho nájdu ☹

bobulkapetka
27. nov 2018

@macka67 u ktorého dr ste boli? Ak sa smiem spýtať koľko máte obaja rokov keď to takto zaklincoval? Budem držať ale palce aby to nebolo nic vážne a skoro šan Vám podarilo otehotnieť 🙂

bobulkapetka
27. nov 2018

@regina24 snáď bude pozitívny. Skús si kúpiť aj obyčajne testy v dr.max mne tie najlepšie ukázali. 2ks myslím 3,99€ stali. Alebo aj pepino 2ks za 1,50€. Tie klasické palickove či ako sa volajú. A kvôli tomu spineniu volaj koordinatorke aby si si bola istá či nemáš prist alebo tak... ja som hneď volala a len mi kázali zvýšiť do krvi progesteron na 3x1 ale ja som spinila len dva dni aj to velmi slabucko.

macka67
27. nov 2018

@bobulkapetka boli sme u MUDr. Krajkoviča 🙂 zlatý bol, zobral nás skôr, boli sme objednaní na 12:00 na spermiogram a 12:30 na konzultáciu, stihli sme prísť ale už pred pol 12tou do crm. Tak povedal, že nás vezme a až potom pôjde na obed. A tak všeobecne som s takým pozitívnym pocitom odtiaľ išla. Tak dúfam že prídu na to, kde je problém. Ja mám 26 (v júli 27) a manžel 28 (v marci 29). Takže 2 a pol roka je dosť. Mám za sebou aj užívanie clostilu + pregnyl + progesterón. A aj to mi povedal, že môj gynekológ tu v Nitre ma mal odsledovať všetky 3 cykly, keď som brala ten clostil. On ma ale odsledoval len prvý krát a povedal, že potom už netreba, že to stačí raz nastaviť liečbu 😒 teraz idem do crm utorok o týždeň, za výsledky a mám priniesť výsledky z minuloročnej laparoskopie. No som neskutočne zvedavá, že čo nás čaká, aké prekvapko.. Sme sa bavili s manželom, že by to mohlo byť niečo ľahko napraviteľné..

bobulkapetka
27. nov 2018

@macka67 no tak podľa mňam to vysokým vek nie je... my v čase riešenia sme mali ja 32 a partner 36 čerstvých a snažili sme sa 7 rokov... takze vaš vek je podľa mna v pohode. Ja som niekoľko cyklov chodila ku svojmu dr na folikulometriu aby sme odsledovali ovulaciu a nedarilo sa aj tak. Minuly rok odstránené dva polypy a následný cyklus jedno IUI neúspešne. Tento rok sme šli do crm bb a uz som nechcela skúsit ani IUI ale išla rovno do IVF (vzhľadom aj k veku a dobe snaženia sa). Zas mali podozrenie ze mám polyp odporučili hysteroskopiu ale nešla som riskla som to a odvtedy polyp alebo jeho náznak nik nespomenul. A oplatilo sa. IVF sa podarilo hned na prvýkrát 😍 aj druhýkrát by som to riskla akurát ze by som to skor začala riešiť...