icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

regina24
27. nov 2018

@bobulkapetka ako tak už dnes nespím len 3dni som spojila aj to tak slabo.
Skúsim si kúpiť iné tedty

macka67
27. nov 2018

@bobulkapetka ja som to asi blbo napísala, pán doktor to myslel tak, že ešte nemáme veľa rokov a niekde nejaká zrada musí byť, lebo v takomto veku by to nemalo tak dlho trvať. Mala som 23 keď sme sa začili snažiť.. a teraz sme tam, kde sme 😅

bobulkapetka
27. nov 2018

@macka67 😂😂 . Alebo ja som zle prečítala 🤔 nevadí. Tak ale snáď to nebude nic vážne. Budem držať palceky. Napis potom po kontrole 🙂

bobulkapetka
27. nov 2018

@regina24 skús možno tie lacnejšie majú aj viac farbiva. Ja som len takými testovala. Z dr.maxa alebo pepino. Tie dr max sú v takej ružovej krabičke.

regina24
27. nov 2018

@bobulkapetka tak skúsim také si kúpiť.

adkaaa
27. nov 2018

@peggie Ahoj tesim sa s tebou,to je super ze vam zavolali.To budete mat do 10.1.aj vysledky.Nam tiez tak volali ale my sme nemohli ist lebo som nebola este vycistena z hormonov.Drzim palce!!!
Veru uz sme v druhej polovici,krati sa to ale ako napisala bobulkapetka este mame vela tyzdnov pred sebou.Pomalicky nakupujem vybavicku.Mame potvrdene dievcatko dufam ze uz sa to nezmeni,aj ked nam bolo jedno co budeme mat hlavne ze budeme mat.

lyzinka
27. nov 2018

@peggie Ahoj moja jej super to ma tesi ze to mas skor. No ja som bola u dr s hrbou papierou po tych dvoch zakrokov... Doktor zhrozeny.. Mam cakat kym dojde druha ms a urobi sono a kukne endometrium ci sa neposkodilo nahodou ak ano chce robit histeroskopiu a potom ze by sme odskusali vklad. Lenze vysledkom s Presova z Reproimunologie neveri zr tam musi byt zrada ked sa to teraz nepodarilo a slecne malej prestalo buchat srdiecko v 10tt. Tak ma poslal znova na reproimunologiu do Martina len tam termin nam dali az na 14.3.2019 cize sa nacakam neskutocne dlho kym to znova odskusam... A vam dievcence drzim palcrky nech vam bruska krasne rastu.

bobulkapetka
27. nov 2018

@lyzinka tak pozde ti dali termín? 😮 pána matka!!! Fakt sám nedá nejaký skorší? Ach to mi je ľúto som myslela ze nový rok nová nádej a hneď budete mocť začať 😢 ale budem dúfať ze sa nejaký termín uvoľní a budete mocť ist skor.

lyzinka
27. nov 2018

@bobulkapetka Veru tak pozde... som sa vyrevala a je...asi to tak ma byt.. Ja uz neviem... Ako som sa na to tesila tak teraz uz prestavam dufam ze sa mi to vobec niekedy aj podari 😭 chceli sme ist na vklad januar ale ze 8tyzdnov pred vysetrenim nesmies podstupit vklad a akurat do januara to vychadza 😪😪😪 som uz riadne zufala... Aj ked podla mna sa vysledky nezmenili a budu take iste ako v presove... 😭😭😭

bobulkapetka
27. nov 2018

@lyzinka ale co konkrétne mám nás mysli, ze nie je dobre vo výsledkoch? Ach moja 😢 a co este bornay povedal?

regina24
28. nov 2018

Ahojte baby dnes som 10den po Et a test mám stále negatívny.
Podľa Vás je to skoro či kedy by mi to malo ukázať ?
Mám už obavi.

vetom
28. nov 2018

@regina24 hlavne klud, este ti nic nemusi test ukazat, zalezi od toho kedy sa uhniezdilo. Len neviem preco si predtym mala slabu ciarku, zeby to bol este zvysok pregnylu? Skus si opat spravit test o 2 dni, predpokladam, ze do krvi nevydrzis 😊. Ked si spinila, to sa mohlo uhniezdovat. A ako sa citis?

regina24
28. nov 2018

@vetom a tak cítiť sa cítim dobre akurát som taká vybusnejsie často chodím na wc aj v noci.
Možno ešte pregnyl bol to .
Tak teraz ja len dúfam že o 2dni bude pozitívny len sa bojím prečo to není už .

peggie
28. nov 2018

@lyzinka
Ahoj moja , to ma strašne mrzí. Ale neboj možno fakt ti zavolajú a pôjdeš na to skôr. Však vidíš aj mne sa to tak stalo , ani som neverila, keď mi volali. Neboj podarí sa nám to , musíme veriť. Ja mám zasa problémy s cyklom . Pred stimulkou mi chodil pravidelne a teraz si robí, čo chce. Tak sa toho trošku aj obavam ako to potom bude, keď už budeme plánovať vklad. A inak ešte stále nemám výsledky z tej hematologie. A prečo práve do mt máš ísť na reproimunologiu? A čo Nitra? Ale tam by ta vzali ešte neskôr. 🤔 drzkaj sa a hlavu hore.

peggie
28. nov 2018

@adkaaa
Tak som rada, že sa drzkate. Tak ja už by som teoreticky mohla ísť na vklad v januári ale neviem, či sa tie výsledky nenatiahnu, keďže tam sú sviatky. Tak to bude mala princeznicka 😘😘😘

peggie
28. nov 2018

@bobulkapetka
Jasné, že Vás budem informovať. Tak sa zatiaľ opatruj a užívaj si tehu bruško 😘

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
cuttina
28. nov 2018

@regina24 nie je tam slabulinka ciarka? Mne sa tam nieco mari. Inak po ETe to mohol byt pregnyl, aj ked pochybujem. Alebo zeby biochemicke tehu?

regina24
29. nov 2018

Ahoj dnes ráno som si robila test , ja neviem či tam je vôbec tam niečo ja už strácam nádej už by tam mala byť tá druhá čiara silnejšia.
Dnes je 11den po Et to už podľa mňa malo niečo ukázať.
34den cyklu som.
6dni že som nedostala menzes ,ale je možné že ti od toho progesreronu.
Poradni mám ešte nádej či už ani nie .☹

vetom
29. nov 2018

@regina24 no tak to ti vobec neviem poradit 🤔...na zaklade toho prveho testu by mala byt ciarka vyraznejsia, ale tazko povedat. Na tomto teste nevidim nic? Je tam aspon slaba ciarka? Budes musiet vydrzat do krvi, popripade skus otestovat v nedelu. A menzes moze meskat aj kvoli hormonom, hoci ti drzim palce, aby to bolo z tehu 😉. Ja som pri predchadzajucom ivf dostala menzes aj napriek tomu, ze som brala progesteron, ale kazda sme ina.

regina24
29. nov 2018

@vetom hej ja teda ešte dúfam urobím si testik nedeľu čo ukáže 🙂 dúfam že bude pozitívne.
Lebo už teraz som stihol rozčúlený a smutná .

lyzinka
29. nov 2018

@peggie Ahoj no do Nitry idem na tu repro a tam mi dali taky neskorsi termin... Lebo Bornay si mysli ze teraz ked prestalo srdiecko buchat ze to bude z imunologickeho hladiska a chce aby ina doktorka posudila krv a vysledky... Tak uvidime dufam ze nam zavolaju aby som sla skor ku nim lebo ma porazi... Tak som sa tesila ze coskoro sa dockam vkladu... A nic...

adkaaa
29. nov 2018

@lyzinka Ahoj ja by som skusila zavolat a sa spytat ci tam neostal volny termin po peggie ked jej posunuli z januara na dnes.

regina24
29. nov 2018

Ahojte dokonca som začala dnes aj krvácať trocha podľa Vás čo to môže znamenať dnes som 11den po ET

bobulkapetka
29. nov 2018

@regina24 volaj hneď koordinátorke!

regina24
29. nov 2018

@bobulkapetka volala som a povedala mu že si mám zvýšiť progesreronu na 3krwt denne.
Fakt som už zufalaaaaa.
A že na kontrolu mám prísť vtedy 4.12 jak sme boli dohodnuté.

peggie
29. nov 2018

@lyzinka
No áno mohla by si zavolať do NR a spýtať sa na môj termín, ja som tam mala ísť 10.1. 2019 . Tak ja to už mám za sebou, už len čakať na výsledky. Ale relatívne rýchlo ich dávajú, no mi povedala, že za nejaké 4 tyzdne . Takže v januári ich už budem mať. Tak ti budem držať palceky, aby sa ti podarilo vybaviť skorší termín . A potom budeme bojovať zasa spolu 😍😘

bobulkapetka
29. nov 2018

@peggie tak volaj @lyzinka hned ráno možnom ti ho daju. Len asi prezývku z mk mat oni nebudú tak možno by ste si mohli do IP napisat meno aby im presne povedala. Bolo by to asi lepšie. Ale je to mám vás 🙂

regina24
30. nov 2018

Ahojte dnes som si bola predpísať u dr progesterón poprosila som ho aby mi spravyli sono endometrióza mám 9mm.
Povedal že to krvácanie môže byť ešte že sa uhniezduje a že vtedy je možné krvácanie.
Podľa vás tá výška endometrióza je aká ?

cuttina
30. nov 2018

@regina24 Asi si myslela endometrium. To ti asi nikto nepovie, ci si uz tehotna. Bud ti rastie, lebo embryjko sa uz uhniezdilo, alebo dostanes menstruaciu a zmensi sa. Ber ten progesteron a daj sa do kludu. Uvidis na krvi. Drzim palce!♥️