icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

vetom
30. nov 2018

@regina24 tak dnes uz aj ja spinim 😢, som 6.den po transfere, uvidim ci sa mi rozbehne menstruacia, koordinatorka mi nedviha, tak si dam aj ja progesteron 3x denne, viac by mi asi ani ona neporadila. Kazdopadne musime byt pozitivne naladene ☺, aj ked je to tazke.

regina24
30. nov 2018

@vetom veru musíme byť silné iked ja už strácam nádej že niečo bude stojí.mozem zas od znova podľa mňa .
Tak ale ešte čakám utorok.
☹ iked neviem čo ma čaká.
Tebe tiež držím palce aby to dobre dopadlo podľa mňa ty to budeš mať uhniezdenie. 🙂

vetom
30. nov 2018

@regina24 no vyzera to tak, ze sa mi rozbieha menstruacia, uz je to silnejsie a aj krv. Tak sa trochu zregenerujem a pojdeme do dalsieho ivf...raz urcite dorazime do ciela, len tak lahko sa nevzdam.

regina24
30. nov 2018

@vetom no moja aj ja som tak začala som úplne krvácať teraz večer popritom progesterón si dávam trikrát denne.
A čo budeš volať do centra či ako ?
Zas bez úspechu mám len jedinú jednu šancu moja ja už dve ivf mám zasebov prvé ivf mi neprežili embrijkom do predĺženú kultiváciu a pri druhom jediná jedna prežila aj to sa mi nepodarilo hrozné som smutná ☹

vetom
2. dec 2018

@regina24 zajtra zavolam do centra, nech ma daju skor na krv, aby som sa zbytocne nenapchavala progesteronom...pojdem este na repro. imunologiu, skusim aj u nas v bb biorezonanciu, mozno pomoze na zlepsenie spermiogramu a aj mne a na jar alebo v lete skusime 3.ivf

cuttina
2. dec 2018

@regina24 mas urobene imuno vysetrenia?

regina24
2. dec 2018

@cuttina 12.12by som mala ísť pre výsledky

regina24
2. dec 2018

@vetom hej treba určite ísť ďalej raz sa hádam podarí.len ivf je aj finančné náročné dosť a náročné aj na psychiku.
Ale pre bábo spravíme všetko.
A ty máš kolkateho ivf ?
A 3 pokus len prepláca poisťovňa .

regina24
2. dec 2018

@vetom tak že aj vy idete do 3ivf.
Fakt dúfam že nám to už vyde.
Toľko sklamaní.
3ivf ešte preplácajú že ?
Aj ja si dám voľno od tých hormónov veru.

vetom
2. dec 2018

@regina24 hej, to bude aj moje 3.ivf...to by mala este preplacat zdravotna poistovna. Na financie aj psychyku je to teda riadna zataz, v tom mas pravdu, ale hadam do tretice vsetko dobre 😊...ja som bola zatial len na genetike a hematologii. Na imuno sa chcem objednat tento tyzden...kde je najlepsia, zatial co som citala tak odporucaju v nitre..nevies ako dlho od vysetrenia trvaju vysledky?...lebo na hematologii to bola cela vecnost, tam som cakalu tu v bb od juna do septembra

regina24
3. dec 2018

@vetom ja som bola na imunológie v Bratislave .tam má objednali do mesiaca.

vetom
3. dec 2018

@regina24 zajtra idem na krv aj sono, volala som do centra, ze nech ma objednaju skor a rovno sa aj opytam nech mi odporucia kde mam ist na imuno. Na dalsie ivf pojdem asi az dakedy v aprili/maji. Imuno bude trvat dlho a takisto potrebujeme minimalne 3 mesiace na zlepsenie spermiogramu, aby nam pri oplodneni vedeli spravit metodu macs. Na rok planujeme aj svadbu, tak sa teraz idem venovat tej, aspon mam nieco na rozptylenie 😊

regina24
3. dec 2018

@vetom hej treba trošku odreagovať sa .
Ja mám z genetiky výsledky negatívne sú čomu sa teším a 10.12 ideme na konzultáciu ako ďalej.

vetom
3. dec 2018

@regina24 genetika aj mne dopadla dobre, na hematologii mi zistili syndrom lepivych dosticiek, tak pixam fraxiparine, ale doktorka tam sa vyjadrila, ze kebyze neriesim ivf, tak mi ho ani neda a krajkovic tiez povedal, ze ziadna zena nie je z hematologickeho hladiska zdrava...tak ja uz neviem, ale kazdopadne ho uzivam, bud pomoze ale horsie nespravi..no a som zvedava ako dopadne repro.imunologia. Niekedy mam pocit, ze sa na mna nalepia vsetky choroby, ktore brania otehotneniu...nastastie ja som vecny optimista a riadim sa tym...uz planujem detsku izbu, dom mame velky, ze sa v nom musime hladat, tak verim, ze babatko tu bude coskoro 😊...zatial mam aspon psa a macky, ktore mozem rozmaznavat

regina24
3. dec 2018

@vetom tak aj ja idem po vyšetreniach aby som vedela kde je problém.
A tak potom pôjdem na tretí ivf .čo už

peggie
3. dec 2018

@vetom
Ahoj ja som bola na reproimunologii v Nitre minulý týždeň vo štvrtok a povedali mi , že výsledky budú o 4 až 6 týždňov. Že začiatkom januára sa im mám za ne ozvať. Tak to je ešte v pohode, bo z bb z hematologie ešte stále nemám a to som tam bola 26.9. To je proste katastrofa 🤔 a neviem , či tam mám zavolať a opýtať s na to alebo iba čakať.

vetom
3. dec 2018

@peggie tak hemato je beh na dlhu trat, ja som bola na odberoch v polke juna a vysledky som mala koncom septembra. Ty sa chystas na ivf ci mas nejakych mrazacikov? Na tu repro pojdem asi do nr, je to pre mna blizsie z bb ako blava.

peggie
4. dec 2018

@vetom
To áno a aj NR by mala byť najlepšia. Do konca sa mi zdá, že inde nerobia niektoré vyšetrenia. Ja som bola na dvoch KET ale zatiaľ neúspešne. No a ešte máme 2 mrazacikov, tak snad sa nám podarí jeden z nich. Ale chcela som všetky vyšetrenia pred ďalším vkladom, aby sme si ich zbytočné neminali. Zatiaľ mám genetiku , no a na endokrinologii mi zistili autoimunitne ochorenie štítnej žľazy, tak beriem tbl. Ešte nejaké stery si potrebujem dat urobit a mam vsetko . A potom v januari by sme zacali ale až po výsledkoch z Nr.

lyzinka
4. dec 2018

@peggie Ahoj moja. A ako na tej reproimunologii? Co ti robili? A partnerovi? Dlho vas tam drzali? Nech viem co ma caka a neminie. Aj ked neviem naco tam potrebuju chlapa kedze uz mrazacikov mame...

vetom
4. dec 2018

@peggie je super, ze mate aj mrazacikov, snad sa aj nam nabuduce podari nieco zmrazit do zasoby 😊. Na stitnu zlazu beriem lieky tiez, v 2009 mi vyoperovali cystu s polkou stitnej zlazy, tak odvtedy uzivam euthyrox 37,5/ denne. Tak drzim palce nech to s mrazacikmi dotiahnete do finale 😊...potom daj vediet ako ti dopadli vysledky.

peggie
4. dec 2018

@lyzinka
Ahoj ,No mne brali krv asi 7 skumaviek 🙈 A manžel dával iba semeno. No a u neho idú pozerať či si neprodukuje protilatky proti vlastným spermiam, potom zmiesaju moje bunky s jeho a ešte kopec inych veci, čo si nepamätám . No odber bol rýchly a my sme mali šťastie, že konzultáciu sme mali už o 9.00 a tam sme boli ešte necelú hodinku. A kedy tam ideš?

regina24
4. dec 2018

Ahojte baby dnes som bola na hematologickom vyšetrení povedali že odbery mám poriadku ešte mi dali vyšetriť nejaký parameter ten bude o týždeň tak dúfam že budeme môcť ísť na dialsie ivf a úspešne.

peggie
4. dec 2018

@vetom
A teraz ste nemali mrazacikov? Tak snáď sa Vám podarí a aj nám a budeme bojovať všetky spolu. 😘

regina24
4. dec 2018

@vetom hej idem si aj ja vybavyt vyšetrenia z genetiky mám to je negatívne a idem pre výsledky na imunológie.a ešte hematologickom a uvdisa ako pôjdeme ďalej. 🙂

vetom
4. dec 2018

@peggie a ja som si myslela, ze tam pojdem len ja bez partnera 😊

vetom
4. dec 2018

@regina24 ja som tiez mala vsetko ok, len ten syndrom lepivych dosticiek mi pitom zistili...dufam, ze ty budes mat vsetko ok 😉

vetom
4. dec 2018

@regina24 tak drzim palce, nech ti vsetko dobre dopadne..a kedy chces ist na dalsie ivf?

vetom
4. dec 2018

@peggie teraz sa nam podarilo len 1 blastocysta..dufam, ze nabuduce to bude lepsie, chcem zlepsit spermiogram, az ked ten bude taky, aby sme mohli dat macs, tak potom pojdem do dalsieho ivf...nech zvysim pocet embryjok...chcem spravit maximum preto, aby to vyslo..este som uvazovala aj o brne, su nan velmi dobre recenzie, len ma odradza to dochadzanie...ale asi este raz skusim crm a dufam, ze sa nam to vsetkym podari 😍

lyzinka
4. dec 2018

@peggie No ja mam termin az 14.3 rano o 7mej krv a o osmej konzultacia s doktorkou... Tak som zvedava co nam povie

regina24
4. dec 2018

@vetom tak januári februáru? Tak nejak