icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

regina24
4. dec 2018

@vetom hlavne aby sa mi to podarilo už do tretice 🙂 .

peggie
4. dec 2018

@lyzinka
Škoda,že si neskusala za ten môj januárovi termín. Ale tak možno ti zavolajú aj skôr. Tak ja počítam, že pôjdem až vo februári na vklad . Uvidím kedy v januári mi dajú výsledky.

peggie
4. dec 2018

@vetom
No my máme tiež zlý spermiogram ale mali sme Macs. No a z 12 embryjok nám prežili 4 predĺženu kultivaciu.

lyzinka
4. dec 2018

@peggie volala som ci sa neda skor ako si napisala ze ti dali novy termin... Ale ze zial tam dali inu pani a musim len cakat.

macka67
5. dec 2018

ahojte, tak my sme si boli včera po výsledky. Z mojej krvi vraj nevyšlo zle nič. Ovuláciu som tento mesiac mala. Ale v spg vyšla blbo jedna hodnota. Morfológia spermií, normálne spermie 1,7% a vraj majú byť 4%. Ale zase počet vyšiel veľmi vysoký. Údajne s tým máme šancu aj prirodzene. Ak sa teraz nezadarilo, lebo snažili sme sa dostatočne, tak ďalší cyklus skúsime IUI. A vraj ak ani to nevyjde, tak nás začnú tlačiť do IVF. Tak dúfam, že sa dočkáme bábatka. Čítala som o tej teratozoospermii a vraj to nie je žiadna sláva, tak veľa zlých spermií ☹

nenuska150
5. dec 2018

@macka67 to máte ešte super. my máme len 0,5% normálnych ☹ 3 x IUI a nič.. teraz začíname prípravu na IVF..

misik14
5. dec 2018

@macka67 my sme mali len 1% normalnych a prve iui vyslo

petis815
Odpoveď bola odstránená
macka67
5. dec 2018

@nenuska150 držím prsty.. no neviem či to je super.. čím viac o tom zisťujem, tým viac ma chytá panika. my dvaja sme sa museli nájsť, ja PCO a manžel tú teratozoospermiu..

@misik14 no to je super, tak máme nádej teda 😕 ja som myslela, že so zlým spg sa IUI ani nerobí.

Vaši chlapi na to brali aj nejaké vitamíny a pod?

misik14
5. dec 2018

@macka67 manzel mal folandrol, ale aj dr v centre povedal, ze to by musel celkovo zmenit zivotospravu a aj tie vitaminy brat dlhodobo, nielen 2-3 mesiace

peggie
5. dec 2018

@lyzinka
Škoda 😞 No tak ti držím, palceky , aby ti zavolali za skorší termín. Ja ešte uvidím, či budeme mať vklad v januári alebo vo februári.

nenuska150
5. dec 2018

@macka67 no ja mám tiež PCO. A aby nebolo málo tak pozitívne protilátky na spermie ... ☹ tak držím palce aby sa Vám podarilo 🙂

vetom
6. dec 2018

@nenuska150 treba byt optimisticka 😊 a mysliet pozitivne, ja mam endometriozu, lepivost krvnych dosticiek, zly spermiogram...mam za sebou 2 neuspesne ivf, po vysetreniach reproimunologie a a dufamam, ze sa zlepsi aj spermiogram chcem ist na dalsie ivf. Neuspechy nas musia posilnit a posunut vpred 😉...

maciatkoe
6. dec 2018

Baby prosim poradte mi ☹. Kde v BB sa mam objednat na endokrynologiu? Som po potrate. Nikde mi nedvihaju. Iba v jednej ambulancii mi zdvihli, a dali mi termin az na maj 😢

macka67
6. dec 2018

@misik14 no je mi jasne ze to nepojde len tak. Ale dnes bol manzel na sone brucha a doktorka mu odporucila zacat drzat dietu. Ze ma tukom obalenu pecen a este nieco. Tak mu hovorim ze no vidis, treba zacat zit zdravsie. Uz som mu to ale hovorila davno, ale asi az teraz si to zacal uvedomovat.

macka67
6. dec 2018

@nenuska150 dakujem. Fuha no som aspon tie protilatky na spermie mala v poriadku. A teda vsrtky vysetrenia som mala ja v poriadku. Nam sa nedari urcite kvoli tym spermiam. Ale musime verit a raz sa nam to vsetkym podari 💕 drzim prsty tebe aj vsetkym zenam, ktore maju taketo trapenie, nech sme coskoro mamicky 😊😊

lyzinka
6. dec 2018

@maciatkoe Ahoj vyskusaj v BB bud Novamed alebo este tu zelenu budovu oproti roosveltke co je tam je tiez endokrinologia. Ale objednaju ta len ak si z BB ja som im volala a odmietli ma lebo som z Brezna... Tak ja som mala smolu

nenuska150
6. dec 2018

@macka67 ďakujem veľmi pekne aj ja ti držím palce 🙂 nech už máme detský smiech doma 🙂

nenuska150
6. dec 2018

@vetom ďakujem .. tak keď čítam čím všetkým si si musela prejsť tak ťa obdivujem a naozaj ti z celého srdiečka želám aby sa vám to konečne podarilo 🙂 áno nádej zomiera posledná... 🙂 pevne verím že všetky do roka budeme kocikat 🙂

lyzinka
7. dec 2018

@peggie Ahoooj neuveris co sa stalo.... Vcera som pisala tam do centra na tu reproimunologiu ze ci ani za priplatok nebudu mat termin ze skorsi... A doktorka mi odpisala ze toto u nich nefunguje ale ze jedna pani sa odhlasila tak ci 13teho decembra viem prist rano o siedmej... Boze som stastna... Sice 13teho mam ist na krv na stitnu zlazu ale to mi uz kamoska sestricka vybavila ze mozem ist 11teho...boze sa tesim... Cize tym padom mozno februar by som mohla ist na vklad a budeme spolu bojovat aby sme boli tehulky

peggie
8. dec 2018

@lyzinka
Jej tak to sa teším s tebou. Vidíš netreba zúfať. No jasné že budeme spolu bojovať a dúfam,že už úspešne. Teším sa , je to super správa. 👏👏👏👏😘😘😘

nela456
8. dec 2018

@maciatkoe určite Ľubochňa národné endokrinologicke centrum .. termín dostaneš cca koniec februára

vetom
8. dec 2018

@nenuska150 no ked citam, cim prechadzaju ine baby, tak si este poviem, ze som na tom dobre 😀

petrah3
9. dec 2018

@maciatkoe Ahoj, ak nevadí cestovanie, skúste sa objednať do PP - k dr. Jurinovej. Povedzte, že ste pacientka Sanatória Helios a potrebujete termín. Pani doktorka je veľmi milá a po odbornej stránke je profík, mohla by Vás zobrať skôr.

regina24
11. dec 2018

Ahojte včera som bola na konzultáci ohľadom ivf tak začínam od znova 3ivf.
Nepoznáte náhodou nejaký vytamini na kvalitné vajíčka?

macka67
11. dec 2018

@regina24 ahoj, ja si myslím, že najskôr inozitol a vitamín E. a asi by bolo fajn aj kys. listovú užívať 🙂

vetom
11. dec 2018

@regina24 jeej, tak to ides hned na vec 😊, ja mam dnes konzultaciu, tak som zvedava k akemu zaveru dospejeme, urcite si nasad kyselinu listovu..drzim palce 😉

macka67
11. dec 2018

@regina24 a asi aj vit. D pomáha a dočítala som sa, že aj koenzým Q10

regina24
11. dec 2018

@
@vetom hej nasadíme aj kyselinu listovú určite si nasadíme. Ináč čo hovoríte na krátky protokol . Napíšte potom ako ste dopadli

regina24
11. dec 2018

@macka67 hej beriem vytamini inofolic combi a febibion.