Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@ateragram ahoj. Určite ti príde že sa pýtam hlúposť ale vôbec netuším čo to znamená ten krátky protokol. Vysvetlis mi prosím? Ďakujem 🙂
@nenuska150 to znamena ze od 1 dna menzesu si budes pichat inj a cca na 13 den ides na odber vajicok. Pri dlhom.protokole je to inak.
@macka67 pn absolútne nemá vplyv na to či sa embryjko uhniezdi... ale jasne ak sa niektorá necíti na to aby pracovala resp.nemoze zo zdravotných dôvodov nech sa da na pn...
@macka67 práveže to sa neviem rozhodnúť teraz som na PN do decembra a a v januári by som mala ísť do práce či mám ísť či nemám budem stimulovať krátko krátky protokol mám tak neviem sa rozhodnúť čo by bolo dobré premena ináč imunológie visetrwnie mám negatívny aj genetiky aj hematologickom negatívny mám .
@bobulkapetka @cuttina jasné že to nemusí byť tým, ale keď má človek denno denne v práci stiahnutý žalúdok a stres, tak to asi neprispeje k úspešnému vkladu 😕 aspoň myslím, že žena by mala mať pokoj, prechádzky a podobne áno, ale určite nie nervačiť sa 8 hodín v práci. záleží to od roboty, akú žena vykonáva 🙂 ja mám tiež veľmi stresujúcu prácu a určite by som po vklade ostala radšej na pn, behala by som len okolo domu, upratovala, nakŕmila kačky, sliepky, psov, mačky, králikov, rybičky 🐶🐱😀 takže zasa ja by som sa nenudila 😇
@regina24 je na tebe ako sa rozhodneš, ale držím prsty aby to vyšlo 🙏 mňa čaká teraz IUI. ak to nevyjde, idem aj ja skúsiť IVF 😕
@adkaaa @bobulkapetka @peggie @mirpet Ahojte zienky. Ako sa mate? Co mate noveho? Uz ste sa davno neozvali. Dufam ze si tehulkovanie uzivate. Ja bojujem dalej po doktoroch same vysetrenia aby som buduci rok znova aj po tom vsetkom to skusila 🙂
@lyzinka co sa mna týka vieš ako pokračujeme 🙂 co vysledky dnes? Či este nemáš?
Ahojte. Zistili mi syndrom lepivych dosticiek. Podarilo sa Vam IVF s tymto syndromom?
@ateragram cau ja mam tiez tento syndrom a mam anopyrin a clexan od DR. mne sa zatial nezadarilo ale ja mam toho viac🥺
@miriamkaaaa mne dali clexan vraj od prveho dna stimulky a pribudne k tomu aj anopyrin. Inak nic ine nezistili.
@ateragram mne to tiez zistili po 1. neusoesnom ivf, ked ma poposielali po vysetreniach, beriem anopyrin a pri 2.ivf som potom presla na fraxiparine...ale tiez nevyslo, avsak ha mam aj endometriozu ( ale drzim ju pod kontrolou a ziadne problemy nepocitujem) a taktiez mame zly spg...na dalsie ivf by som chcela ist marec/ april..chceme este skusat zlepsit spg vyzivovymi doplnkami a cvicenim, v piatok ideme aj na biorezonanciu a ja chcem este skusit aj akupunkturu...chcem spravit maximum, aby dalsie ivf vyslo 😊
@vetom ja som po 1 neuspesnom IVF a teraz pred druhym mi zistili toto. Mam si pichat od 1 dna stimulky ku Dipherelinu aj Clexane a potom uz druhy den aj Menopur. Takze 3 inj denne. Potom mi daju aj Anopyrin. Inak nic ine nezistili. Tak som chcela vediet ci je vobec sanca aby sa to podarilo.
Ahojte. 10.12 som si v CRM BB vypisovala žiadosť do dôvery a stale mi neprišla ziadna sms o schválení tak som sa pytala v dôvere a odpoveď bola, ze ziadnu od CRM BB nemajú a uz si od zajtra mám pichat Diphereline,a tabletky uz jem tyzden, mam krátky protokol. Neviete ako to funguje? Obavam sa, ze si to budem pichať a nakoniec ani tu žiadosť nestihnú schváliť. Pomedzi sviatky som sa do CRM nedovolala...

@macka67 hej beriem vitamíny ďakujem za radu.