icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

ywana8
2. jan 2019

@ateragram tabletky mam Duphastom a od dnes si picham Diphereline a potom mam Meriofret ( alebo tak nejak, nepamätám si) a od kedy si ty pichas? Mas tie iste injekcie či ine?

ateragram
2. jan 2019

@ywana8 tak to mas dlhy protokol. Ja mam Diphereline a Menopur a este Clexane inj. Nakolko mi po 1 neuspesnom IVF zistili syndrom lepivych dosticiek. Mne mal menzes prist 31.12. a zatial nic. Tak dufam ze uz coskoro pride a zacinam.

ywana8
2. jan 2019

Jaaaj ja ze je to krátky, asi som zle pochopila. No mne ma prist menzes v stredu o tyzden , dufam nebude meškať...

ateragram
2. jan 2019

@ywana8 ja si zacinam pichat Diphereline v prvy den zacatia menzesu. A druhy den pridavam Menopur. A pichat budem cca 10 dni. Aspon tak to bolo v prvom kole a potom je odber.

regina24
3. jan 2019

@ateragram chcem sa spýtať pri krátkom protokolu koľko vajíčok vám narástli?
Ja idem 3ivd januári čakám menzes prvý krát mám krátky protokol diphereline a menopur
Predtým som mala dlhý protokol.
Ďakujem.

ateragram
4. jan 2019

@regina24 mne iba 4. Mala som.Gonal a Decapeptyl. Teraz mam tiez kratky ale ine lieky.

nela456
4. jan 2019

@ywana8 to je zvláštne , mne dôvera schválila žiadosť do cca 3hodin . Máš elektronickú kartoteku? Tam vidím hneď čo sa deje aj mail mi chodí keď mi napr predpise liek doktor tak do 5sekund mám mail že mi bol predpísaný liek. Rýchlo to cez to funguje . A tam napríklad vidím aj komplet žiadosť čo mi vypisovali v CRM všetko. Vyskusaj

regina24
5. jan 2019

@ateragram a odkedy budete stimulovat Cca ?

regina24
5. jan 2019

Kto ide na ivf na tretí pokus ?
Kto začína stimulovať od januára cca .?
🙂

ateragram
5. jan 2019

@regina24 vcera zom zacala prve inj. Mam.kratky protokol

ywana8
5. jan 2019

@nela456 ano mam elektronickú a stále to tam nemám. V stredu som dovolala do CRM a povedali mi, ze dobre, ze volám lebo im padol system a nevšimli si , ze moja žiadosť neprešla , ale ze to idu dat hned znova. No stále nič, tak neviem či zas im to padlo alebo co je s tým. Ale uz by som cez tyzden mala dostať MS tak uz pojdem na krv do CRM tak to osobne zistím...

regina24
5. jan 2019

@ateragram máte krátky protokol a cca najesť vám vychádza odber vajíčok?
Tiež idete na tretie ivf?

ateragram
5. jan 2019

@regina24 cca 16.1. by mal byt odber. Mohe druhe IVF

regina24
6. jan 2019

@ateragram tak držím palce dajte potom vedieť ako ste dopadli.ja čakám na menzes kedy dostanem a podľa toho budem mať stimuláciu.

ateragram
6. jan 2019

@regina24 dakujem krasne. Priebezne dam vediet. Vela stasia

kaciatko04
6. jan 2019

Baby môžem sa prosím opytat čo znamená ten krátky a dlhy protokol?? Neviem čo si mám pod tým predstaviť 🙄🙄 dik!

ateragram
6. jan 2019

@kaciatko04 ahoj. Ja mam kratky. To znamena ze v prvy den menzesu si zacinam pichat injekcie a picham.az kym sa neodoberu vajicka. To je cca na 13sty den. Dlhy som nemala ale je to nejako tak ze najskor beries Duphaston tablety a az potom zacinas pichat inj. Trva to dlhsie. Ale neviem presne kolko.

kaciatko04
6. jan 2019

@ateragram aha vďaka za odpoved. A to sa robí len pri ivf alebo aj pri iui?

ateragram
6. jan 2019

@kaciatko04 len pri IVF

ywana8
8. jan 2019

Prislo mi z dôvery niečo takéto. Stalo sa Vám to niekomu? Ale my s partnerom sme opakovamy spermiogram nemali len 1 , ktory tam bol priloženy k žiadosti. Teraz sa bojim , ze to zamietnu a ja už picham injekcie...

ateragram
8. jan 2019

@ywana8 zavolaj do centra tam ti povedia.

ywana8
Autor odpoveď zmazal
inka633
8. jan 2019

Dobry vecer chcem sa opytat ci je tu daka zienka co pracuje v rakusku a ma karticku eu poistenca ako je to v tomto pripade s preplacanim IVF????dakujem pekne za kazdu odpoved

bobulkapetka
8. jan 2019

@inka633 ahoj. Ja pracujem ako op v At (teda som uz nastupujem na MD). V pohode mi schválili žiadosť a za lieky a injekcie som doplácala akoby som bola poistená na Sk. Alurat dlhšie trvalo kým schválili žiadosť. Zrejme kvôli tomu, ze si to museli posúvať z unionu do sva. Ale to si len myslím. Možno záleží od toho v ktorej poisťovni máš na Sk kartičku. Držím palce 🙏🏽🙂

inka633
8. jan 2019

@bobulkapetka vo vseobecnej zdravotnej som.mna to len caka tak zistujem bola som na prvej konzultacii s tam zistili ze mam zrasty a vajecniky zdeformovane troska po neliecenom zapale a priatel ma spermiogram sice dobry ale tvar spermii je zly maju deformaciu hlaviciek .teraz 17 ma caka este hormonalny profil a potom dalsia konzultacia a tam sa asi rozhodne na isto co dalej aj ked doktor povedal ze v nasom pripade to prirodzene bohuzial nepojde.

bobulkapetka
9. jan 2019

@inka633 tak nech sa Vám to podarí. A s preplatením nebude problém toho sa neboj. Len si budeš turnusy musieť nastaviť neviem na aké dlhe chodis. Veď ak nieco kľudne mi napis IP my sme toto riešili minuly rok.

ateragram
9. jan 2019

Baby ste tu nejaka co ste teraz v stimulke?

flartina
9. jan 2019

@ateragram Ahoj, asi ja 😀😀 od vcera si okrem duphastonu aj meriofert picham 🙂

ateragram
9. jan 2019

@flartina jeeej tak aspon nie som sama. Ja idem.v sobotu na 2 sono a myslim si ze v stredu buduci tyzden pojdem na odber

flartina
9. jan 2019

@ateragram ja idem v piatok na krv a sono 🙂 a ratam Tak ze az ten dalsi tyzden bude odber 🙂 ides prvy krat?