icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
4. dec 2017

@eva1984
Obdivujem Tvoju trpezlivost, az by som povedala ze Ti ju zavidim 😊
Menzes som mala mat v piatok, uz od stredy mam pocit, akoby mal prist tak stale lietam na WC kontrolovat ci uz je tu. Ako to vyzera s Tvojim MS?
Rozhodla som sa, ze otestujem vo stvrtok a sobotu, mam doma dva testy, tak nech ich vyuzijem a myslim, ze to uz by som vysledok mohla odcitat. Ty nebudes vobec testovat?

eva1984
4. dec 2017

@misudix ja mam den menzesu zajtra 5.12. A krv mam az 13.12.
No priznam sa ze trpezlivost nie je moja silna stranka 😄prave naopak...sama som prekvapena aka som kludna.😂 ale za 3 roky snazenia a testovania som si uzila dost nervov. Takze preto som teraz povedala ze nebudem testovat a necham veci plynut. Ale ....nikdy nehovor nikdy. Susedka mi uz dava testy ze ma doma....zatial odmietam 😄😂

Nemoze ten test skreslit aj tie hormony co mame v sebe? Pocula som ze aj pregnyl vie urobit pozit. Test.

Ja zatial ani nemam test doma aby ma zbytocne nelakal. Ja som dnes iba 6 den po transfere takze mam cas na testovanie. Zeny tu na konovi testuju uz ma 5 den po vklads a potom su sklamane ked na nom nic nemaju.
Kazdopadne ked ti uz teraz meska ms 3 den si na tom super.

A ako sa citis? Aj zle ti byva?

mirpet
4. dec 2017

@eva1984
@misudix
Zienky...Ja budúci týždeň idem štvrtok na kontrolu do B.B a potom posledný týždeň pred Vianocami verím, že budeme mať KET, ak bude všetko ok...myslím na vás

misudix
4. dec 2017

@eva1984
Ahoj, tak Pregnyl uz urcite neskresluje vysledky, podla vsetkeho sa drzi tak max. 12 dni v moci, takze s nim nepocitam uz na teste 😊
Tie meskajuce MS zasa prikladam tomu progesteronu, tak isto bolestive prsia ovplyvnuju hormony,vsak kolko sme ich pojedli kym sme sa dostali sem.
Ja som dnes 7dpt, zevraj den et sa nerata, takze pockam este 3 dni a skusim to testnut. Mam trocha obavu ale mame este 3 embrya v BB, tak by som isla hned do KET. Uz nie sme najmladsi, tak nechceme premeskat nasu chvilu 😊
Ja som videla ze mali pozitivny test uz na 5 den ale niektore az krv mali pozitivnu, takze aj tak 100% bide predsa len krv.

Mne dajako nic nie je, az na tie prsia a pocit MS, hlava ma pobolieva od vcera ...vsetko hormony, uz nech sa ich zbavim a je to krasne pozitivne bez nich.

Tebe je nieco? Zvracanie?

misudix
4. dec 2017

@mirpet
Super, takze sa uz citis omnoho lepsie, to je fajn, tesim sa.
Budem silno drzat palce, aby si to stihla do Vianoc 😉

eva1984
4. dec 2017

@misudix zatial som nezvracala ....v podstate tie prve 3 dni po et mi bolo zle....tak viacej. Teraz sa citim celkom ok. Obcas ma picha v okoli pupka, potom zas boli brucho a tak.
Prsia ma bolia od zaciatku takze to ani neriesim

@mirpet parada...silno drzim palce 👍

eva1984
4. dec 2017

@misudix este som zabudla ze meskajucu ms neprikladaj progesteronu lebo moja kamoska ktora bola na et 2 dni pred tebou spinila aj slabo krvacala cez vikend. Teraz uz nespini len ma bolesti. Na sono ide v stredu.
Takze progesteron nezabrani ms si myslim.

miriamkaaaa
4. dec 2017

@eva1984 ja som mala tiez pri ET progesteron a dostala som MS a to dokonca o 7 dni skor. Ked uz krvacas tak sa nezavadza ale polika...

eva1984
4. dec 2017

@miriamkaaaa o 7 dni skor? Akoze to si dostala ms hned po transfere? 😕

miriamkaaaa
4. dec 2017

@eva1984 na 5 a 6 den od ET som spinila a na 7 sa mi uz naplno rozbehla MS😔

misudix
5. dec 2017

Baby, tak uz mam v tom uplny zmatok. Tak ja stale cakam na MS, snad nepride ale mam taky pocit akoby bola na zakrute.
Este mam stale tyzden do krvi, neskutocne sa to vlecie ten cas.
Dnes som sa silno lamala nad testom, som uz 8 dpt ale pockam este dva dni a spravim 😊

eva1984
5. dec 2017

@misudix
Nestresuj 😄 ms ti nepride tak neviem co riesis 👍☺...
Vydrz s testom do stvrtka ako si chcela.
Mne bolo vcera vecet riadne zle....brucho a krize mi isli vyskocit....hlavne krize. Som nevedela ani ulozit v posteli.
Stavy riadne teda😄👍

misudix
5. dec 2017

@eva1984
To vyzera ako tehulkovanie vsetko co opisujes, tesim sa 😊
MS sa u Teba neozyva, ja mam jednu tabletku rano a jednu vecer ale ako tu citam, niekto ma 2 az 3 tabletky, asi zavolam ci nemam zvysit davku 😂 asi mi chybaju hormony.
Mne stale nic nie je, ziadne bolesti ani nic podobne 😊

eva1984
5. dec 2017

@misudix ja mam tiez len 1 tabletku rano a vecer....zacni vypekat vianocne kolaciky prejdes na ine myslienky....😄😂👍

misudix
5. dec 2017

@eva1984
Este aj tie kolace mi svokra zakazala piect, ze ona napecie 😂
Takze cakame 😆

eva1984
5. dec 2017

👏 😀 zlatá svokra....je to veľmi príjemné ked vidím ako ľudom záleží na tom aby sa to podarilo 🙂 rodina, priatelia.... je to super mať okolo seba takých ľudí. A ked ti svokra zakázala tak sa nedá nič robiť....😀 😀 😀

misudix
5. dec 2017

@eva1984
Tak dnes mam uplny stav ako pred MS, cakam ju kazdu chvilu, stale lietam kontrolovat na WC, asi zacinam aj spinit...tak zrejme to nevyjde ak sa spusti MS.

eva1984
5. dec 2017

@misudix ak by si aj spinila nic sa nedeje... Hlavne nestresuj.

mirpet
5. dec 2017

@misudix
@eva1984
Myslím na vás...aby vám to vyslo

eva1984
5. dec 2017

@mirpet. Dakujeme. 😘👍 aj my budeme na teba ....

misudix
5. dec 2017

Baby,myslim na Vas a velmi Vam drzim palce 😊

eva1984
6. dec 2017

@misudix zajtra testujes? Som zvedava 😍

misudix
6. dec 2017

@eva1984
Uz som tomu dajako prestala verit, stale viac a viac spinim, zajtra sa podla mna rozbehne MS 😯 ale otestujem to lebo moj drahy stale veri, ze to je len spinenie, tak testnem zajtra.
Ty nebudes testovat vobec? Ako sa citis?

eva1984
6. dec 2017

@misudix pokial len spinis tak to je nic...nevzdavaj sa ver do poslednej chvile. A urcite otestuj....aj dnes a budes si na istom. Pridavam sa k tvojmu muzovi....ja som so synom polivicu tehu s prestavkami spinila stale na urgent behala a tam sa mi smiali ze co riesim ved to je normalne.
Tak otestuj aj dnes....
Citim sa fajn, som len unavena stalw akoby som orala na poli 😄 brucho obcas zaboli, obcas zaludok....
Uz mi susedka poslala testiky 😄 tak zatial neplanujem ale uvidim ci ma zlomia. Ak budem tak az okolo vikendu alebo pondelka.

misudix
6. dec 2017

@eva1984
Radsej si nedavam plane nedeje 😐 ak sa rozbehne zavolam zajtra do Heliosu, aby som mohla vysadit lieky nech sa rozbehne poriadne a mozem sa chystat na KET.
Tak bol to len pokus cislo 1, tak budeme skusat dalej, som cakala, ze to nepojde tak jednoducho ☺ dnes spravim teda test a zajtra im zavolam a rovno im poviem co test.

Ma tesi, ze sa citis dobre, ta unava z pola bolo krasne prirovnanie k tehotenstvu 😂 drzim palce, aby to vyslo.

eva1984
6. dec 2017

@misudix ked testnes tak daj vediet 🙏

eva1984
6. dec 2017

@misudix. Kamoska co tiez spinila a moerne krvacala je tehu. Dnes jej to v centre potvrdili. Bola na et 2 dni pred tebou....takze hlavu hore kocka. Nic nie je stratene.
Testovala si?

misudix
6. dec 2017

@eva1984
Tak ja som zacala dnes krvacat, MS prisla s meskanim ale prisla.
Ani som netestovala, hodila som flintu do zita. Zajtra volam ci doberiem lieky a potom hura na pokus cislo 2.
Super, ze to kamoske vyslo, drzim palce aby vyslo aj Vam kocky 😉

eva1984
6. dec 2017

@misudix to ma mrzi teda..verila som aj za teba 😉

misudix
6. dec 2017

@eva1984
Mrzi ma to ale co uz...spravila som vsetko pre to, aby to skoncilo dobre ale nepodarilo sa.
Tak ideme dalej ☺
Budem Vam silno drzat palce