icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

kaciatko04
30. jan 2019

@ivik6 ahoj, meno nepamatam ale na stránke majú jedinú doktorku mudr. Lenka Rosova sa vola tak asi ona..🤷‍♀️

ivik6
31. jan 2019

@kaciatko04 no čo ja viem bola na materskej, preto ma zaujíma či sa vrátila alebo majú úplne novú doktorku

ateragram
31. jan 2019

@ivik6 bola to.Dr. Starovecka z MT. Kazdu stredu tam chodi ona

kaciatko04
31. jan 2019

@ateragram áno môže byt, keď si povedala meno tak mi to sedí

ivik6
31. jan 2019

@ateragram Aha ďakujem. Ešte som nenatrafila na ňu

mirpet
31. jan 2019

@ivik6 ja som zazila Mudr. Starovecku v Martine v Heliose. Bola super. Potom sla na matersku a my sme zacali chodit do B.B. A Dr. Rosova je toez super ale pokial viem je na materskej.

ivik6
31. jan 2019

@mirpet to ma teší, že je super lebo dr. Bornay mi bude chýbať, tak som sa bala, ze kto bude namiesto neho a ja sa chystám znovu niekedy vo februári, tak preto vyzvedam. Lebo chodila som v januári ale nenatrafila som na ňu, preto som zostala prekvapená že aká doktorka🙂

1koronarka
Autor odpoveď zmazal
maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bobulkapetka
4. feb 2019

@maciatkoe co čítam asi každé centrum dvíhalo ceny...

maciatkoe
4. feb 2019
lyzinka
5. feb 2019

@maciatkoe No kukam tak zdvihli ceny riadne... Za KET sa platilo 150€ a teraz 210€🙄🙄 dost...

bobulkapetka
5. feb 2019

@lyzinka tak ale to je iný rozdiel 60€ 🤦🏽‍♀️ Moje nervy

mirpet
5. feb 2019

@bobulkapetka tak to je neskutocne. Clovek tam necha neskutocne peniaze a este pozdrazuju. My sme tam nechali uz cca 3500 eur. Asponze uz mame nas poklad ale aj tak. Strasne

bobulkapetka
5. feb 2019

@mirpet my sme tam nechali tiež cca 2000€ a čochvíľa bude princezná uz s nami ale aj tak je to veľa. Dobre keby 10€-20€ ale 60€? Trosku choré. Keď raz budeme chcieť súrodenca bude ket koľko? 500€? Uz to preháňajú. Smutne 😔

ivik6
5. feb 2019

@bobulkapetka @mirpet ja som v centrách nechala už vyše 5000, ďalej som už ani nepočítala a to ešte ani tehotná nie som :/

bobulkapetka
5. feb 2019

@ivik6 veď mna to zvýšenie mrzí hlavne kvôli takým zienkam ktorým sa žiaľ este otehotnieť nepodarilo...

lyzinka
5. feb 2019

Zienky ja v BA som nechala 8000€ plus cesta 2000€ cize 10000€ a tehotna niesom.... Tu v BB som zatial nechala 2000€ a tiez tehotna niesom 😪😭 je to na zblaznenie tolko eur a vysledok ziadny 😭

bobulkapetka
5. feb 2019
ivik6
5. feb 2019

@lyzinka veru, dosť ťažké je to aj bez toho, a keď ešte aj financie musíme riešiť je to celé zle nastavené.

cuttina
5. feb 2019

@lyzinka nehradila ti nic poistovna?

lyzinka
5. feb 2019

@cuttina Hradila... Ale Blava je strasne draha... Tam za vklad sa platilo 300€ a za lieky ani nevravim...

mirpet
5. feb 2019

Držím vám všetkým silno prsty, aby ste aj vy mohli byť čoskoro maminy 🙂

lyzinka
7. feb 2019

@nenuska150 Ahoj. Tak ako? Mala si uz aj vklad? Vsetky vajicka sa pekne vyvijali?

nenuska150
7. feb 2019

@lyzinka ahoj. Bohužiaľ embrya sa prestali vyvíjať. Takže nič z toho.

lyzinka
8. feb 2019

@nenuska150 Oj tak to ma velmi mezi 😢 ale dalsi cyklus to urcite uz zvladnu a budes tehulka

bejka1987
8. feb 2019

Ahojte, je tu niekto v stimulacnej faze? Mne na poslednej kontrole povedali, ze vajicka mali byt o nieco vacsie viac vyvinute, zdvihli mi davky hormonalnych injekcii a cakam na dalsiu kontrolu. No na otazku, ci je to normálne alebo sa mam obavat, ze to zlyha mi neodpovedali uplne priamo. Mate s tym skúsenosť?

iva305
11. feb 2019

Ahojte. Po zistení syndrómu lep.dosticiek a následne nasadených liekoch ste sa niekam posunuli? Malo to nejaký vplyv na uchytenia embrya? Ďakujem za info 😊

5kka
11. feb 2019

Aha na čo som natrafila. Diskusia s lekárom s CAR teraz v stredu v BB. Chystáte sa niektorá?

https://zahradacnk.sk/event/medicina-v-obyvacke...

lyzinka
12. feb 2019

@iva305 ahoj ano skusenosti dobre.. Brala som spirin protect 100ku a clexan injekcie a krtko malicky sa hned zavrtal a udrzal.... Len zial na konci 3mesiaca prestalo 💓 buchat.