icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

dominikahr
23. feb 2019

@lyzinka Ano mam anovulacne cykly a pred 4 rokmi som prekonala silny zapal rodidiel kde som skoro prisla o maternicu, tak to chcel moj doktor skontrolovat a zistili mi skoro nepriechodny lavy vajcovod . :-/ No dufam ze budu chciet . Aspon jeden pokus IUI by som chcela az potom IVF ...

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
regina24
26. feb 2019

Ahojte baby potrebujem poradiť.
Mám zasebov dva ivf neúspešne.
Keď sme išli do ivf tak AMH hormón som mala 1.2.
A teraz mi zobrali kontrolné a mám 0,72.
Dosť sa mi to znížilo.
Dr má posielal na diaľsieho ivf len je mám tie vajicka slabé lebo na predĺženú kultiváciu mi prežilo len jedno.
Tak uvažujem nad darcovskom programe.
Aký máte názor vy
Ďakujem za rady.

regina24
26. feb 2019

@cuttina chcem sa spýtať koľko musia čakať na darcovské program ?dakujem

cuttina
26. feb 2019

@regina24 ahojky, kamaratka isla na darcovsky a islo to velmi rychlo. Zadali kriteria na darkynu, ozvali sa im hned (nemali nejake extra poziadavky) a potom sa darkyna zacala stimulovat. Kamaratku zacali stimulovat pred vkladom. Takze tiez tak cca mesiac. Ja osobne si myslim, ze amh 0.72 je este velmi pekne cislo a skusila by som este prirodzene, plus dalsie ivf. Ty si este mlada, nie? Ak by chybali financie, asi by som isla radsej do softu. Su zeny, ktore mali amh 0.1 a otehotneli prirodzene.

regina24
27. feb 2019

@cuttina ďakujem za radu.
Chcem sa spýtať koľko platili za darcovskú program?
Preto sa to potom lebo ak by som išla do tretie ivf a nepodarilo sa tak mám tam zas psychika aj financiách .a už od darkyne by to malo viesť.
Idem na konzultáciu o tizden tak uvidím ako čo povie dr.len predtým potrebujem sa rozhodnúť do ktorého by bolo ísť .

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
lyzinka
5. mar 2019

@maciatkoe Ahoj no cennik zdvihli poriadne a uz po novom aj ked ides na sono a krv ci sa to podarilo a si tehu tak uz platis za to... Co do teraz sa za sono neplatilo len za krv 7€.....

nela456
5. mar 2019

@lyzinka môžete ísť aj k svojmu gynekológovi na sono a na krv .. a v CRM len dáte vedieť vysledok aby si zaznačili do štatistík . Treba sa vykrúcať koľko to ide inak nehorázne peniaze to spapka celé .

lyzinka
5. mar 2019

@nela456 Ano to viem a tak to budem mat aj v plane lebo 37€len tak vyhodit a plus este aj cesta k nim tak 50€ len tak v cudu... Staci ze aj vklad sa navysil crnovo....

lyzinka
10. mar 2019

@adkaaa Ahoj. Tak ako sa mas? Co nove? Este si nam neporodila? Uz mas vsetko nachystane pre malinke?

adkaaa
10. mar 2019

@lyzinka Ahoj este stale som 2v1,ani naznak ze by sa blizil porod.Asi to bude ozaj na termin alebo este aby som neprenasala.Zbytocne moja gyn.napisala ze treba cim skor babo vybrat,v nemocnici na porodnici maju svoj nazor.Tak chodim utorky na poradne tam.Naposledy som bola stale uzatvorena,len na spic prsta otvorena.Mam ukonceny 38 tyzden,zacaty 39.Uvidim co zas v utorok povie doktorka,vraj uz sa vyjadri.Malinku stale citim hore,brucho nekleslo a ani ine priznaky nebadam.Nachystane mam vsetko,uz konecne aj monitor dychu ten som nemala,stale som nevedela ktory kupit nakoniec sme kupili Nanny od Jablotronu.
Inak ten cennik som pozerala aj ja,co ste prebarali vyssie v diskusii,islo to pekne hore.My sme platili potom za kazde sono po KET-e 20 eur,co som ani nevedela ze budeme platit.To prve sa neplatilo,to bolo este v cene za KET ale kazde dalsie sa platilo.Som zvedava ako sa to navysi kym pojdeme pre dalsieho mrazacika.Esteze som si vsetko zapisovala tak viem kolko vsetko stalo.Je to smutne,ale vsetko zdrazelo tak aj oni.
A ty ako?

bibiankaka
10. mar 2019

To vázne takto zvihli ceny ? Koľko teda teraz víde IUI? (Folikulometria, zakrok a kontrolne sono+krv) 200€ ?

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bibiankaka
10. mar 2019

Takže všetko dokopy 230€ +/- .... krásne ... nech si trhnú nohou.... pôjdem radšej skúsiť Sliač

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bibiankaka
10. mar 2019

@maciatkoe ja som bola v CRM na IUI 3x. Posledne, 3tie IUI sme si "vydupkali" a bolo uspesne.. DR nam vravel ze to uz nema vyznam skusat IUI , spermie vraj boli pod normou ktora je vhodna na IUl a ze jedine uz len IVF ...a predsa to vyšlo. Bohužial som v 8tt potratila. Tak chcem skúšať IUI ďalej. K môjmu obv. gynekologovi nemozem chodit kazdy mesiac na kontrolu ale to z inych dovodov. Tak vyskusam teda ten sliač. Ak ušetrím aj 80€ - 100€ ak to je dosť ak tam pôjdem zo 3x. To si radšej odložim na IVF.

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bobulkapetka
10. mar 2019

@bibiankaka strašne zdvihli ceny. Akurát ze v gynpore sliac nerobia vikendy 😕 čiže ak by to vychádzalo na víkend nemá kto IUI urobiť...

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bibiankaka
10. mar 2019

@maciatkoe no my sa chceme tiez vyhnut IVF .. zaujimave to s tym videnim, musim si to nastudovat. Mne na ziactku roku zo sliaca pisali mail ze tam vide 100€ lUl 🙄 idem pohladat ten cennik. A ozaj zakazdym beres aj clostil?

bibiankaka
10. mar 2019

@bobulkapetka ano je to smutne ze sa na tomto takto nabaluju...

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
bibiankaka
10. mar 2019

@maciatkoe na ten klostil som sa pytala preto lebo tam som tiez nasla v pribalovom ze zhorsuje zrak :/ brala som ho 3x uz a je pravda že dioptrie sa mi o číslo a pol zhoršili za posledný rok. Chceli sme ist znova na IUI teraz ale manzelovi nasli krv v moci, ze ma daky zapal tak v piatok mu nasadili atb ....takze by sme znova mali 3 mesiace cakat :( ale mozno mu to pomoze pretoze doteraz mal zlu morfologiu... sama neviem co robit.

bibiankaka
10. mar 2019

@maciatkoe vies mi poslat link na ten cennik? Neviem ho najst na stranke

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
lyzinka
10. mar 2019

@adkaaa No tak to som zvedava ktora z vas dvoch skor porodi ci ty alebo @bobulkapetka 😋 mate to na rovnako he he No tak je super ze mas vsetko nachystane uz len pockat na slecnu malu kedy sa jej popyta na sver prist... A ja nijako zatial... Picham injekcie dexamed na 12ty den idem k Bornayovi na sono a uvidime na ktory den naplanuje vklad... Potom uz len do centra ist im to dako oznamit ze na ktory den chcem vklad spravit 😂

bobulkapetka
10. mar 2019

@lyzinka uvidíme na ktorú to príde skor 🙂 ved vieš ze ja som si to na dnes naplánovala ale slecinke sa nechce 🤷🏽‍♀️😂

kaciatko04
11. mar 2019

Ahojte baby, chcem sa spýtať tie čo sa stimulujete práve, ako zvládate to pichanie injekcii?? Ja mám z toho dosť strach či zo budem vedieť sama sebe pichat 🙄🙄