icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

regina24
3. jún 2019

@cuttina dnes mám 7den.
A ty si aj malá nejaké príznaky čo si cítila či ?
Tiež si nič necítila?

cuttina
3. jún 2019

@regina24 nic som necitila. Az asi tri tyzdne po ivf mi zacalo byt zle.

regina24
4. jún 2019

@cuttina tiež dobre sa cítim tak to snáď už to vyšlo budem testovať až na 12den od ivf dúfam že to vydržím. 🙂
Progesterón užívam 2x1tbl.
Ty si to ako užívala?

cuttina
4. jún 2019

@regina24 rano a vecer jednu, potom uz 2x2 a este neskir dokonca 3 az 4. 😊

regina24
4. jún 2019

@cuttina koľko mg ráno mám ja 200mg a večer 200mg.
A to takej dávke aj 3-4 za deň není to veľa ?
Prvý krát keď ste boli na sone tak dr ti tam videl niečo či ešte bolo skoro? Diky za info. 🙂

cuttina
5. jún 2019

@regina24 zvysili mi davku, lebo som zacala spinit. Davku si uz nepamatam, ale myslim, ze taku istu ako ty, lebo aj kamosky brali ten isty Utrogestan. Na prvom sone uz videl vacok, ale to bolo az po krvi.

regina24
Autor odpoveď zmazal
regina24
6. jún 2019

@cuttina tak dávalo sa aj 3krwt progesterón a. Ok.
A jako často si chodila na kontrolu od prvého .
Hej aj ja mám utrogestan.

lyzinka
6. jún 2019

@regina24 Ahoj no co uz si testovala?

regina24
Autor odpoveď zmazal
bobulkapetka
6. jún 2019

@regina24 gratulujem potichu. Mali ste uz IVF s darovanými vajíčkami či ste este raz so svojimi skúsili?

regina24
27. júl 2019

Ahojte mám na predaj Menopur 76 iu mám 1balik
A diphereline mám 2baliky.zostalo mi.

bobulkapetka
27. júl 2019

@regina24 podarilo sa?

regina24
27. júl 2019

@bobulkapetka podať podarilo sa ale 9tt nám prestalo byť srdiečko .tak teraz čakám aby som spontalne začala krvácať ak nie budem musieť ísť na kyretaž. ☹

bobulkapetka
27. júl 2019

@regina24 to má mrzí 😔 ale ako čakať? Veď keď prestane bit ❤️ Tak to musia vybrať hneď mŕtvy plod... to sa nemôže nechať v tele však otravu krvi môžeš dostať. To akože dokedy máš čakať? Co za doktora preboha máš?

miminkanase
27. júl 2019

@regina24 ja som tiez takto, v 9tt uz srdiecko nebilo, tiez som cakala a 2t na to som uz so zapalom letela na pohotovost, urobili kyretaz. Isli zo mna hrce, a strasne bolesti, ani zdvihnut zo zachoda som sa nevladala. Ked bude zle, treba konat. Prajem Ti, aby to na buduce vyslo.

cuttina
27. júl 2019

@bobulkapetka netreba hned, teraz casto nechavaju plod prirodzene odist. Kolkokrat to tak ma aj zdrava zena, ze ani nevie, ze bola tehotna. Len to treba sledovat.

regina24
27. júl 2019

@miminkanase ďakujem za radu ,dnes večer nesmierne bolesti som dostala veľmi silné bolesti a vydržím tak teraz som sa zobudila išla na wc obrovské hrudu zomna vyšlo ani neviem ako ešte aj bazén mi to všetko padlo fakt je to veľa krvi tak teraz som ešte hore a pozorujem sa snáď nebudem moc krvácať.

regina24
27. júl 2019

@bobulkapetka čakal dr lebo na sone ukázalo mu to že už by som mala zacat krvácať. Tiež som sa bála že dlho čakáme.
Čakali sme 3tyzdne ,ale predsa začala som spontalne krvácať

cuttina
27. júl 2019

@regina24 ak plod odide spontanne, netreba potom cakat pred dalsim otehotnenim. Inak ano. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku a je mi to luto.☹️

regina24
28. júl 2019

@cuttina no čo včera večer zomna vyšlo velikánsky hrudy pravde podobne vyšlo všetko verím tomu.teraz len krvacam .
Ak prestanem krvácať mala by som ísť na kontrolu do centra .
Verím že budem mať všetko ok a budem môcť ísť na ďalší vklad .neviem koľko sa musí čakať ak spontalne odyslo všetko ?

miminkanase
28. júl 2019

@regina24 skontroluju sonom, ze ci je maternica cista a nic nezostalo, bude to dobre. Drzim paste

regina24
28. júl 2019

@miminkanase snáď nič nezostalo snáď budem môcť ísť hneď na vklad .

cuttina
28. júl 2019

@regina24 ak bude vsetko v poriadku, mozes ist hned v dalsom cykle, inak sa caka az pol roka. Niekde len 3 mesiace, zalezi...

regina24
Autor odpoveď zmazal
regina24
Autor odpoveď zmazal
gabinka03
26. jún 2020

Je tu niekto aktuálny z Helios BB kto je v stimulácii??

misudix
26. jún 2020

@gabinka03 ahoj, chystám sa na 3 pokus ale až v 90/2020

gabinka03
26. jún 2020

@misudix ja čakám na MS a začínam stimulovať mala by prísť v pondelok... Mam krátky stimulačný protokol

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal