Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@regina24 gratulujem potichu. Mali ste uz IVF s darovanými vajíčkami či ste este raz so svojimi skúsili?
Ahojte mám na predaj Menopur 76 iu mám 1balik
A diphereline mám 2baliky.zostalo mi.
@regina24 podarilo sa?
@bobulkapetka podať podarilo sa ale 9tt nám prestalo byť srdiečko .tak teraz čakám aby som spontalne začala krvácať ak nie budem musieť ísť na kyretaž. ☹
@regina24 to má mrzí 😔 ale ako čakať? Veď keď prestane bit ❤️ Tak to musia vybrať hneď mŕtvy plod... to sa nemôže nechať v tele však otravu krvi môžeš dostať. To akože dokedy máš čakať? Co za doktora preboha máš?
@regina24 ja som tiez takto, v 9tt uz srdiecko nebilo, tiez som cakala a 2t na to som uz so zapalom letela na pohotovost, urobili kyretaz. Isli zo mna hrce, a strasne bolesti, ani zdvihnut zo zachoda som sa nevladala. Ked bude zle, treba konat. Prajem Ti, aby to na buduce vyslo.
@bobulkapetka netreba hned, teraz casto nechavaju plod prirodzene odist. Kolkokrat to tak ma aj zdrava zena, ze ani nevie, ze bola tehotna. Len to treba sledovat.
@miminkanase ďakujem za radu ,dnes večer nesmierne bolesti som dostala veľmi silné bolesti a vydržím tak teraz som sa zobudila išla na wc obrovské hrudu zomna vyšlo ani neviem ako ešte aj bazén mi to všetko padlo fakt je to veľa krvi tak teraz som ešte hore a pozorujem sa snáď nebudem moc krvácať.
@bobulkapetka čakal dr lebo na sone ukázalo mu to že už by som mala zacat krvácať. Tiež som sa bála že dlho čakáme.
Čakali sme 3tyzdne ,ale predsa začala som spontalne krvácať
@cuttina no čo včera večer zomna vyšlo velikánsky hrudy pravde podobne vyšlo všetko verím tomu.teraz len krvacam .
Ak prestanem krvácať mala by som ísť na kontrolu do centra .
Verím že budem mať všetko ok a budem môcť ísť na ďalší vklad .neviem koľko sa musí čakať ak spontalne odyslo všetko ?
@regina24 skontroluju sonom, ze ci je maternica cista a nic nezostalo, bude to dobre. Drzim paste
@miminkanase snáď nič nezostalo snáď budem môcť ísť hneď na vklad .
Je tu niekto aktuálny z Helios BB kto je v stimulácii??

@cuttina dnes mám 7den.
A ty si aj malá nejaké príznaky čo si cítila či ?
Tiež si nič necítila?