icon

Pocity po kryoembryotransfére

denulka85
14. feb 2013

Baby ake pocity mate ked ste po transfere?

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 a tak ja som viac menej zmierena s tým že to nevyšlo....zázraky necakam 😅 keby to vyšlo bolo bolo by to nádherné,ale ked nie život sa mi hádam nezruti....musíme skúšať....zostalo nám este 7 mrazacikov 😀 chcela by som ísť hneď na ďalšie ket....

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 nehovor takto musi to vist len vela lez a nic nerob ja som cele dni len lezala

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 tak ja verím a dúfam vždy až do konca ale musím byť aj psychicky pripravená na negatívny výsledok lebo by som sa inak zblaznila....

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 tak ano ale ja negativne spravy velmi zle znasam 😖

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 ja som tak zle znášala to ked nám nevyšlo prvé ivf...ja som si bola milión% istá že to vyšlo až pokiaľ som nepočula v telefóne sestričku že to je negatívne... ☹ to ma zlozilo...bola som taká naivná....a odvtedy som si povedala,že ma to už nemôže položiť...a preto taký pristup aký mám mi pomáha ísť po negatívnom vysledku hneď ďalej....

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 my sme v decembri mali negativne vysledky a teraz len dufam ze vsetko bude ok.... to kazdu polozi uplne na dno 😖

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 neboj všetko bude dobre 😉

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 uz sa neviem dockat pondelka modlim sa aby vsetko bolo v poriadku 🙂

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 držím palce 😉

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 dakujem budeme ho potrebovat a tebe prajem 😀 😀 e//

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 aj ja ďakujem😉

alika36
20. mar 2013

ahojte dievcata. chcem sa spytat ci ste niektora mala take intenzivne bolesti v oblasti maternicce, som len 1 den po Kete a uz toto. pocas dna som to trocha pocitovala ale nevenovala som tomu pozornost az neskor take aj pichanie okolo konecnika potom sem tam pri vajecnikoch a hlavne akoby stahovalo maternicu, take teplo tam + popichavanie. myslim si ze maternica neprijala rozmrazene embryo a chce ho vyvrhnut von. co si myslite vy??

benulienka
25. mar 2014

@alika36 ja mam tiez taky pocit ako ty, take cudne bolesti a pichanie v podbrusku. ale som 5den po ket. ako keby som mala dostat okamzite menzes.

benulienka
25. mar 2014

@benulienka vlastne 20.3 si ty bola 1den po ket a ja som vtedy mala ket, tak ako sa citis teraz? sme skoro narovnako

alika36
25. mar 2014

@benulienka ahoj, vdim ze si reagovala na moj prispevok z pred roka, nuz dnes som uz stastna mamina nasho embrya o ktorom som pisala, ze sa asi neuchytil. a vidis uchytil sa a je teraz uz 4 mes. stary a rastie ako z vody. Takze ak mas take pocity ako ja som mala tak verim ze si na dobrej ceste. musis dufat.
ja som v podvedomi verila ze to vyjde aj ked som sa uz chystala do prace pre istotu ak by to nevyslo a vidis vyslo. tak hore hlavu :o)
drz sa a pripadne sa ozvi ako si dopadla budem ti drzat silno palce

zuzina1881
25. mar 2014

@benulienka ahoj, ja som mala ket 18.3 a konecne som nasla niekoho, kto citi presne to iste, co ja!! Pichanie, tlak, tahanie, bolest, take zvlasne stiplave teplo v okoli maternice...
Tak som zvedava na vysledok! Toto som pri ET necitila a vtedy to nevyslo.
Drzim palce aj tebe! 🙂

benulienka
26. mar 2014

alika36 Jéej, tak ja som si vôbec nevsimla ze to bolo pred rokom, tak gratulujem ku zdravemu babätku a želám vsetko dobré, dakujem aj tak za prispevok ze si mi odpisala. Budem verit a verim ze to vyslo, lebo som si uz dost negativneho prezila, tak hadam to uz tento krat bude dobrá a pozitivna sprava.
zuzina1881 ahoj, tak včera to bolo horsie, dnes to uz necitim, tak verim ze to bude tak ako písala alika36, tak musime verit a mysliet pozitívne a dúfat ze sa to embrijko dobre uchytilo a ostava v maternici. 🙂

zuzina1881
26. mar 2014

@benulienka ja to mam ako na hojdacke! Niektore dni ok, inokedy ako keby som uz mala menzes a tak stale dookola... jedno, co neustupuje je ta unava, od 4poobede polihujem, zaspavam pred desiatou a to som ten typ, co nikdy nezaspala pred polnocou.. uz aby bol pondelok poobede a mala som vysledky krvi! 🙂

benulienka
26. mar 2014

@zuzina1881 tak tu unavu to ja zase nepociťujem zatiaľ, ale ty už konečne v pondelok budeš vedieť vysledok, ale ja by som mala ist vo štvrtok, ale idem az na ten ďalši tyžden v stredu 9.4. takže si ešte počkam. dufajme len že su to tie tehulkovsske priznaky, potom daj sem vedieť ako si dopadla, budem držat palce. 😉

smoulinka13
26. mar 2014

ahojte..ja som dnes 5. den po KET, od prveho dna mam krce ako pred mms, pichanie v bruchu, dnes to trosku ustupilo, raz mi je horko raz zima..neviem co si mam mysliet.mate niektora podobnu skusenost?

bozenkad27
26. mar 2014

@zuzina1881 ahoj, ja som mala ket v ten isty den!!! 🙂 uz si si robila test ci neplanujes?

anuska661
26. mar 2014

Ahojte 🙂 baby zaujimalo by ma ci ste maly pri KET to lepidlo(embrio glue)... 🙂

smoulinka13
26. mar 2014

@anuska661 nemala som, pocula som o tom ale v CARE kde chodim to neponukaju

zuzina1881
26. mar 2014

@bozenkad27 ahoj 🙂 tak si mozeme drzat palce a vysledok budeme mat naraz! 🙂 v ktoro6 care ti robili ket? ako ti je? Vsetko ok? Testovala som dnes, ale kedze je skoro, negativny vysledok neberiem definitivne a nijako ma nedeprimuje 🙂 dalsi pokus zas v piatok 😀 ty nebudes testovat?

smoulinka13
26. mar 2014

@benulienka ahoj ja som mala ket 21.3 takze den po tebe .)) ako sa citis?

zuzina1881
26. mar 2014

@benulienka preco ides na krv tak neskoro? Ja nemozem ist do centra na 14.den, tak budem testovat u svojho gynekologa a potom poriesim vysledky s lekarom z caru.

bozenkad27
26. mar 2014

@zuzina1881 ja som bola v heliose v Martine. Ja som sa testovala dnes tiez a bol tam slabucky duch ale aj manzel ho videl. Ale tiez ziadne zavery z toho nerobim. Piatok rano teda testujeme obe, tesim sa... 🙂 pri prvom kete, z kt. mam dcerku som sa vobec netestovala, ale teraz som uz vo vacsej pohode, kedze mam malu. Toto je tvoj prvy ket? Z kt. Si centra? Drzim nam silno palce!!! :-*

zuzina1881
26. mar 2014

@smoulinka13 mne je uuuplne rovnako!!! Dnes 8my den.

zuzina1881
26. mar 2014

@bozenkad27 tak to je super, duch nech pekne silnie! Aj ja som z heliosu, mam po prvom ivf, 1et nevysiel kvoli silnemu hyperstimulaku, uz na 6ty den som krvacala, teraz beriem ako uspech, ze zatial nekrvacam. Tak uvidim po vysledkoch krvi, este mame dve mrazeme blastocysty, tak ani ja nie som nijak velmi vystresovana.. este mame 2pokusy. 🙂

bozenkad27
26. mar 2014

@zuzina1881 takze presne rovnaky scenar ako ja!! 🙂 a nebola si na ket o 10:30? Nam sa et nepodaril tiez, zacala som krvacat na nejaky 8 den ci ako. Ale ket je lepsi, mensia zataz na psychiku, ja som toho uz mala po krk pred et. Uz som nevladala byt v pohode a tak to an dopadlo. Ale ket uplna pohodicka. A tiez mam este jeden pokus (cize 1xet a 3xket). Ale verim, ze nebude treba. 🙂