Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@bozenkad27 juj, tak si ma potesila! Hej, bola som hned prva, 10,30 uz bolo embryjko v domceku 🙂 to uz som lezala po zakroku a kukala na prvu fotku 🙂
Ty aspon uz vies, ake to je, ja som miestami na prasky a som vdacna, ze chodim do prace a nemyslim na vysledok.
Dcerka ma kolko?
@smoulinka13 uhm, sledujem po roznych diskusiach, ty si 3dni po mne, ale priznaky mame od zaciatku rovnake 🙂
@zuzina1881 jo, su to stresy, ale mame rovnakoe priznaky, tak dufam, ze aj vysledok bude rovnaky... 🙂 mala ma 16 mesiacov... 🙂
@zuzina1881 hej rovnake dufam ze bude aj vysledok rovnaky pozitivny 🙂) ja som mimuly mesiac mala et a tento mesiac prvy ket, este mame 3 embryka
@bozenkad27 dufam aj ja! Test som pre istotu nekupovala vcera, zas by som nevydrzala a dnes by som ho robila 😀 inak, aku znacku si pouzila? Vraj nie su rovnako citlive.. tak to je super, coskoro bude mat surodenca! 🙂
@smoulinka13 ja som mala et na zaciatku decembra a lekar mi odporucil ist na ket az ob cyklus, lebo este som mala velmi zvacsene vajecniky, tak ze nech si este mesiac oddychnem! Kedy testujes? 😉
@zuzina1881 veru aj ja som mala nabeh pri et na OHSS ale vlozlili mi aj tak..prvych 5 dni som prelezala co ma brucho bolelo. po 5 dnoch mi uz nic nebolo tak som vedela ze to nevyslo a na 11. den prisla mms....dufam ze teraz uz nepride! kolko mas vlozenych?
@smoulinka13 ja som lezala 5tyzdnov! Len jedno, ale ak to teraz nevyjde, rozmyslam, ze zvysne dve dam naraz v aprili 🙂
@zuzina1881 my sme si dali pri ET jedno aj pri KET (chceli sme od zaciatku dve ale nas odhovorili ze tym sanca nestupne a nemam na to postavu) ale ak to nevyjde teraz treti pokus dame urcite dve aj keby sa mam na hlavu postavit!!!
@zuzina1881 ja uplne obycajne, v lekarni dr.max dvojbalenie... 🙂 tie rapid clear sa mi pacili omnoho menej, su akoby menej citlive.
Ahojte baby,ja som?dnes 3 dpo ket,chcem sa opytat vcera som mala na toaletaku ruzovu krv,bolesti velke,raz prava potom druha strana,palenie ,uz nespinim...aj vy ste to mali??bojim sa,ze nieco nieje v poriadku :(
@zuzina1881 ahoj, idem tak neskoro lebo niesom doma, som v zahraničí a pridem 8meho domov a 9teho do centra na krv a sono, ale isto si urobim test na nejaky 14den, mozno aj skorej 🙂
@benulienka ani ja nejdem testovat do heliosu, tiez som mimo, cely buduci tyzden cestujem kade tade po SVK, takze krv mi bude brat moj gynekolog a potom na ten dalsi tyzden pojdem do MT. Tak sme na tom podobne 🙂
baby ja dnes 6. dne po KET a test biely ako stena....
@smoulinka13 vyckaj, este skoro,,, zajtra skus testnut 🙂
@vanushka skusim aj zajtra ale dnes ani naznak..tak neviem neviem
@smoulinka13 aj ja mam cisty! ☹ a to mam o 3dni viac ako ty, uvidim zajtra rano...
Ale, citala som diskusiu o ovulacnych testoch a vraj su citlive aj na hcg, tak som skusila ten a bol pozitivny, ale neviem, ci sa tomu da verit...
@zuzina1881 hej?? si mala ovu test pozitivny? to je dobra sprava🙂 mas nadej...kamoska si tiez robila ovu test a bol pozizivny a bola tehu (tehu test je vtedy neukazal) super drzim palce
@smoulinka13 som uz unavena zo vsetkeho.. asi nicomu neuverim, pokial nebudem mat vysledky krvi 🙂 ty nezufaj, este je skoro na pozitivny vysledok 😉
@zuzina1881 aj ja uz mam vsetkeho dost, uz nech viem vysledok.nech je akykolvek,toto cakanie je hrozne...skusim testnut neskor a uvidim...
@smoulinka13 este je skorooo... neboj, bude dobre. Ja som robila test na 6ty den a nic a na 8mi je slaba ciarka, zajtra uvidim co a ako... to bude 10. ak neratam den vkladu... ty sa testuj tak pondelok, uz budes urcite vidiet..
@bozenkad27 dobre skusim neskor, ja viem ze je skoro..ale aspon mini duch mohol byt :D
@smoulinka13 tak skus sobotu a potom.pondelok, sobotu by uz mohol byt duch a pondelok ciarky. 🙂
@bozenkad27 ok skusim dam vediet 🙂 dufam ze tebe bude ciarocka silniet

@zuzina1881 ja som tiez z heliosu 🙂 no som zvedava ci sa nam zadarilo ;))