Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@margitka33 ako ze posledny pokus? ja som myslela ze to bolo 1ivf a druhy ket...
@margitka33 ahoj, to ma strasne mrzi, clovek si ani neuvedomuje ake je toto narocne podstupit. Su zeny ktore nemaju na toto ani odvahu, takze babule mi si mozeme povedat ze sme velmi vynimocne a silne. nabuduce sa to urcite podari.
@denulka85 áno 1ivf a 2kety, teraz pôjdem do 3ketu, potom si dávam pauzu
@alika36 ahoj, pekne si to napísala, je to pravda, držím nám všetkým palce 🙂
@margitka33 ja som tak isto na tom ako ti.... toto bolo 1ivf a 2 ket a neviem ako este dopadol
@denulka85 dobre, neboj sa 🙂 ...........
Ahojte baby;)aj vy ste boli take precitlivene z utrogestanu?začala som ho brať len včera ráno a už dnes sa neviem vpratat do kože?:(
@denulka85 Ja mám za sebou ivf a teraz ma čaká ket čiže treti vklad...myslím že pred ket by mi asi aj tak nedávali ten prednison...a ja som si ho už pýtala hneď pred druhym ivf a nechceli mi ho dať...a vkladali mi 1krát 4a8 bunkove2krat blastocystu a 5 bunkove a teraz na ket skúsime len take 2 bunkove...uvidíme že či z toho niečo bude aj ked tomu sama neverím že by to mohlo vyjsť:(ozaj a ako si spokojná v iscare?aj nad tým som rozmýšľala že či nebude dobre na ten treti pokus zmeniť care
@denulka85 ahoj,nuz pred chvilou som sa dozvedela vysledky, 😒 je test pozitivny ale t 😒 ocha nizke hodnoty len okolo 79 HCG. Mam este prist v piatok na kontrolu. A co by cert nechcel zacala som trocha krvacat aj 😖 tak mi odoporucila ak by to bolo silnejsie tak cezz usta 3x1 Ultrogestan. Tak, ja ti neviem co cakat. Strasne ze? Co si myslis o tom?
@alika36 ahoj ja mam zajtra vysledky, ja si myslim ze to je este dobre nie? lebo ked si pozres ivf formom skusenosti tak tam sahara pechelinke pisala ze aj on amala len nejak do 80 hcg a je 36 tyzdni ked dobre viem tak si to precitaj a neboj vsetko bude ok,... a hlavne odpocivaj a klud

@denulka85 áno a to už je posledný pokus, čo mám, to budú len nervy 🙂 už počkám iba kedy príde červená