icon

Pocity po kryoembryotransfére

denulka85
14. feb 2013

Baby ake pocity mate ked ste po transfere?

denulka85
autor
1. mar 2013

@alika36 a hned chces ist na druhy ket?

alika36
1. mar 2013

@kathrin17 Nuz ja ti neviem povedat presne, mozno budem aj ja tak nakoniec, lebo nechcela sa este bavit o tom az ked budem ok, ja som to len z toho odvodila ze ak pride MS ako ma to znamena ze MMT je uz pozehnane a na 14 den urcia teda ked sa to vyvyjalo ako malo moze byt KET. Ja vlastne ani neviem teda co u mna bolo presne. Asi im brnknem buduci tyzden a ujasnim si to.

alika36
1. mar 2013

@denulka85 ahoj, vsetko zalezi od lekarov samozrejme ale ano chcela by som ist hned ako sa da aj moj doki mi to odporucil tu doma a po dlhsej uvahe mu davam za pravdu. Samozrejme je to indivivualne ale ked som zvazila moju psychyku a vsetko a vlastne mame len 1 mrazacika tak nemam co riesit, nemyslim ze budem viac pripravena ani fyzicky ani psychicky. Mozno ine baby maju iny nazor, ale je aj vela bab ktore to riesili len takto a podarilo sa. Je to ako loteria.

denulka85
autor
1. mar 2013

@alika36 aj ja by som isdla hned a ked ti mam povedat tak v decembri ked som bola na ket tak som revala ako svina a stale ma to boleleo 😒 a hned som isla na dalsie kramy a teraz sa to asi podarilo uvidim v opondelok idem na dalsiu krv sem k mojmu gyndosovi a 11.3 idem do blavy na ultrazvuk lepsie je skor ako neskor aspon aj ja som tak bola 🙂

alika36
1. mar 2013

@denulka85 to je fajn, ze ma chapes. a som velmi rada, ze citis ze sa to podarilo, to je uzasne. je to tvoj 2 ci 3 KET? ja par dni pred mojou kontrolou som citila napr. ze to skoncilo a test to len potvrdil. Ja som sa len bala ak to naozaj bolo MMT , to by vsetko len skomplikovalo. ano ak sa ti da urcite a jja by som isla k svojmu gyndosovi na konrolu, do 11.3 je este daleko tak je dobre to mat pod kontrolou. Tesim sa s tebou. No kramuse prisli ako som dufala, takze zrejme az o 14 dni pojdem na kontrolu a ak vsetko pojde ako ma tak sa vrhnem do KEtu 😀

denulka85
autor
2. mar 2013

@alika36 toto je 1ivf a 2ket, ja ta chapem ja som mala to iste... vies ja ked som prisla od lekara od mojho gyndosa tak hcg som mala 39,3 niektore baby mi pisali ze nevyzera to ruzovo zlakla som sa kupila som, najobycajnesi test dr.max a ukazal sa len duch a pritom uz na mamateste to bolo davno vidiet... a ked som isla na druhu krv a lekar povedal ze 125,2 tak som neverila kupila som si dalsie test dr.max a ukazala sa silnejsia tak a teraz mam ist na utz a gyndos je zvedavy a spravy este raz krv lebo vraj pri normalnom tehotenstve by toto uz bolo tehu.... nechape a pre istotu spravi. a ake priznaky su pri mmt?

makovicka53
2. mar 2013

baby na ktorý den po ovulke vam robili KET?

makovicka53
2. mar 2013

@margitka33 ahoj aj beries nejake lieky pred KET?

alika36
2. mar 2013

@denulka85 podla toho co pises, vyzera to naozaj slubne a velmi ti to zelam, ved si si uz tiez vytrpela . je to velmi vzrusujuce ze? Ked citis ze uz to konecne vyslo. Som rada ze to niekomu vyjde, dodava to aj mne nadej.Takze do 11.3 by si mohla vediet presne na com si ked ti tvoj gyndos spravi krv. test, nie? super. Nuz ako som sa zmienila na to moje MMT sa len domnievali, kedze na 19 den tam stale nic nevidela a poznala iba moj krv. test z pondelka, tak vsetko tomu nasvadcovalo. A piatkovy test uz ukazal ze hcg zacalo klesat, takze asi embryo odumbrelo skor. Priznaky co viem su ze dosanes silne krce zospodu, alebo okolo rodidiel a potom nepravidelny tmavy vytok a samozrejme nepritomnost embrya v maternici.

denulka85
autor
2. mar 2013

@alika36 takze tebe z pondelka na piatok kleslo hcg? no som zvedava ze ja ako dopadnem v pondelok idem na krv a utorok mam vysledky.... no tak dufam ze teraz to vide lebo este test vcera ukazal hned po minte // tak pevne verime a dakujem

margitka33
4. mar 2013

@makovicka53 Ahoj, zatial nie, ale od 15 dňa ráno a večer 2xutroš...to vkladanie sa ráta od prvého dňa menštruácie, a vkladanie robia na 19 a 20 deň. Mne ho vkladajú na 19 deň 😉

ivanya
5. mar 2013

@denulka85 no ako dopadol test? drzim vsetky palceky 🙂

denulka85
autor
5. mar 2013

@ivanya test? dnes som bola pre vysledky hcg 986,5 😀

ivanya
5. mar 2013

gratulujem, vela vela stasticka a zdravicka prajem 🙂

ivanya
5. mar 2013

@denulka85 gratulujem, vela vela stasticka a zdravicka prajem 🙂

denulka85
autor
5. mar 2013

@ivanya dakujem ti moja budem to potrebovat 😵

fialka13
5. mar 2013

@denulka85 ahoj 😀 pripajam sa a tiež ti gratulujem!!!

denulka85
autor
5. mar 2013

@fialka13 dakujem moja stale je to neuveritelne 😎

fialka13
5. mar 2013

@denulka85 toto posledné hcg bolo krasne 😀 a chcela som sa spýtať či je normálne ked ma po ket neskutočne bolia kríže a brucho ako keby som už mala mrchu?presne takéto bolesti mám taký 1-2 DC...už som z toho nervózna...

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 ahoj dakujem ano aj mna boli brucho este dodnes a krize ked dlho stojim tak ma bolia neboj bude dobre kedy ides na krv?

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 na krv idem až 12.3.Nekonečné cakanie 😅 už nech to mám za sebou.... 😀

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 no ja idem zas 11.3 na utz. a testovala si sa?

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 este som netestovala 😀 chystám sa až v nedeľu to budem 12 deň po ket...keby sa to podarilo tak by už bol aspoň duch na ten 12.deň nie?ty si mala kedy prvého ducha?

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 ja som mala ducha az na 14den po ket

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 takže asi je aj zbytočne testovať v nedeľu...možno teda skúsim až pondelok a v utorok pred krvou 😀

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 mozno tebe ukaze.... ja som sa naposledy testovala na 10 den a nic tam nebolo tak som si myslela ze to nevyslo tak som rano vstala o 4tej ze spravim nic tam nebolo a muz to zbadal az po zaschnuti skor som sa netestovala ak sa budes testovat tak len s mamatestom ten mi to ukazal a ostatne este ani ducha a to som robila v ten den dva rozne testy a druhy bol kazetovy clear blue

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 asi teda kúpim mamatest lebo doma mám práve ten clearblue... 🙄

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 cler blue mal omnoho slabsiu ciaru ako gc mamtest.... skus tesntut mozno tebe ukaze 😉

fialka13
6. mar 2013

@denulka85 už teraz ma trhá testovať ale to je veľmi skoro 😅 ja som strasna 😀 vyskúšam asi teda v nedeľu a uvidim 😀

denulka85
autor
6. mar 2013

@fialka13 no skus tda ten 152 den ale nezufaj ked nahodou nic ja som prerevala cele dni ze zas nic a potom sa to ukazalo 😅