Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@kathrin17 Nuz ja ti neviem povedat presne, mozno budem aj ja tak nakoniec, lebo nechcela sa este bavit o tom az ked budem ok, ja som to len z toho odvodila ze ak pride MS ako ma to znamena ze MMT je uz pozehnane a na 14 den urcia teda ked sa to vyvyjalo ako malo moze byt KET. Ja vlastne ani neviem teda co u mna bolo presne. Asi im brnknem buduci tyzden a ujasnim si to.
@denulka85 ahoj, vsetko zalezi od lekarov samozrejme ale ano chcela by som ist hned ako sa da aj moj doki mi to odporucil tu doma a po dlhsej uvahe mu davam za pravdu. Samozrejme je to indivivualne ale ked som zvazila moju psychyku a vsetko a vlastne mame len 1 mrazacika tak nemam co riesit, nemyslim ze budem viac pripravena ani fyzicky ani psychicky. Mozno ine baby maju iny nazor, ale je aj vela bab ktore to riesili len takto a podarilo sa. Je to ako loteria.
@alika36 aj ja by som isdla hned a ked ti mam povedat tak v decembri ked som bola na ket tak som revala ako svina a stale ma to boleleo 😒 a hned som isla na dalsie kramy a teraz sa to asi podarilo uvidim v opondelok idem na dalsiu krv sem k mojmu gyndosovi a 11.3 idem do blavy na ultrazvuk lepsie je skor ako neskor aspon aj ja som tak bola 🙂
@denulka85 to je fajn, ze ma chapes. a som velmi rada, ze citis ze sa to podarilo, to je uzasne. je to tvoj 2 ci 3 KET? ja par dni pred mojou kontrolou som citila napr. ze to skoncilo a test to len potvrdil. Ja som sa len bala ak to naozaj bolo MMT , to by vsetko len skomplikovalo. ano ak sa ti da urcite a jja by som isla k svojmu gyndosovi na konrolu, do 11.3 je este daleko tak je dobre to mat pod kontrolou. Tesim sa s tebou. No kramuse prisli ako som dufala, takze zrejme az o 14 dni pojdem na kontrolu a ak vsetko pojde ako ma tak sa vrhnem do KEtu 😀
@alika36 toto je 1ivf a 2ket, ja ta chapem ja som mala to iste... vies ja ked som prisla od lekara od mojho gyndosa tak hcg som mala 39,3 niektore baby mi pisali ze nevyzera to ruzovo zlakla som sa kupila som, najobycajnesi test dr.max a ukazal sa len duch a pritom uz na mamateste to bolo davno vidiet... a ked som isla na druhu krv a lekar povedal ze 125,2 tak som neverila kupila som si dalsie test dr.max a ukazala sa silnejsia tak a teraz mam ist na utz a gyndos je zvedavy a spravy este raz krv lebo vraj pri normalnom tehotenstve by toto uz bolo tehu.... nechape a pre istotu spravi. a ake priznaky su pri mmt?
baby na ktorý den po ovulke vam robili KET?
@margitka33 ahoj aj beries nejake lieky pred KET?
@denulka85 podla toho co pises, vyzera to naozaj slubne a velmi ti to zelam, ved si si uz tiez vytrpela . je to velmi vzrusujuce ze? Ked citis ze uz to konecne vyslo. Som rada ze to niekomu vyjde, dodava to aj mne nadej.Takze do 11.3 by si mohla vediet presne na com si ked ti tvoj gyndos spravi krv. test, nie? super. Nuz ako som sa zmienila na to moje MMT sa len domnievali, kedze na 19 den tam stale nic nevidela a poznala iba moj krv. test z pondelka, tak vsetko tomu nasvadcovalo. A piatkovy test uz ukazal ze hcg zacalo klesat, takze asi embryo odumbrelo skor. Priznaky co viem su ze dosanes silne krce zospodu, alebo okolo rodidiel a potom nepravidelny tmavy vytok a samozrejme nepritomnost embrya v maternici.
@makovicka53 Ahoj, zatial nie, ale od 15 dňa ráno a večer 2xutroš...to vkladanie sa ráta od prvého dňa menštruácie, a vkladanie robia na 19 a 20 deň. Mne ho vkladajú na 19 deň 😉
gratulujem, vela vela stasticka a zdravicka prajem 🙂
@fialka13 mozno tebe ukaze.... ja som sa naposledy testovala na 10 den a nic tam nebolo tak som si myslela ze to nevyslo tak som rano vstala o 4tej ze spravim nic tam nebolo a muz to zbadal az po zaschnuti skor som sa netestovala ak sa budes testovat tak len s mamatestom ten mi to ukazal a ostatne este ani ducha a to som robila v ten den dva rozne testy a druhy bol kazetovy clear blue

@alika36 a hned chces ist na druhy ket?