Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@smoulinka13 ja som po troch ivf cykloch nemala nic zamrazene ☹ az vo 4,ivf sa nam podarilo zamrazit....
neni to vsetko take jednoduche...ale bojovat sa musi nadalej 🙂
@vanushka jasne treba bojovat az do konca🙂 ja som sice mala vajok vela ale aj tak nic z toho (zatial)
@smoulinka13 mam este jedneho... budem ti silno drzat palce.. mala je pre mna vsetko a peajem vsetkym babam, aby zazili ten pocit!
@smoulinka13 mam este jedneho... budem ti silno drzat palce.. mala je pre mna vsetko a peajem vsetkym babam, aby zazili ten pocit!
@bozenkad27 dakujem 🙂 aj tebe drzim palce aby si sa dobre rozhodla 🙂
Uz tu nikto nepise?
Babulky ak ste niektore po KET tak napiste 🙂 Ci mate nejake pocity ak ano od koljeho dna.Ja mam vlozene 2embryjka a uz len dufam 🙂
@linda10 Ahoj, no uz to bolo davno, nedavno sme slavili 2 rociky. Ale skusim si spomenut a snad ti to pomoze. Urcite nehadz flintu dozita!! Pretoze, moje prve pocity boli prave take, ze nic nebude, uz som sa pomaly chystala aj do roboty, a zmierovala som sa s tou myslienkou, aj ked v duchu som stale chcela verit, ze prave mne sa to moze podarit.. No asi 2-3 den po vklade som pocitila strasne pichnutie v okoli laveho vajecnika, az taka bolest ze som si musela sadnut a nehybat sa chvilu kym presla bolest. mne to pripadalo akoby sa maternica chcela zbavit plodu, preto som to uz takmer zatratila. tak som hladala na konikovi podobne pripady a vtedy mi odpisala jedna kocka, ze to mohlo byt, ze maternica pricucla doslova embryo a drzi ho. A tejto myslienky som sa drzala a pohravala som sa s nou. Pacila sa mi ta myslinka. No a moje prve pocity som pocitila ako je nevolnost asi po tyzdni, a vtedy som vedela ze sa to podrilo. Strasne sa mi driemalo rano pri ranajkach. smrdela mi kava a neskor maso.Spravila som si test, ale ten digitalny ten mi ukazal ze som v 2 tyzdni, a neskor mi to lekar potvrdil ze tam vidi 2 mm vacok. To uz bola moja radost nadovsetko.
Strasne ti drzim palce aby ti to vyslo, priroda je vrtkava ale stale treba verit, hoci akoto to dopadne. Ak mas viac otazok pytaj sa. spozdravom Alena
@linda10 neboj sa a hlavne nesleduj sa každé telo je ine a každé reaguje inak. Vôbec nemusíš mat žiadne pichanie, ani bolesti a ani bolestivé prsia, ani ružové spinenie a ani predmenštruačne bolesti skratka nic a môžeš byt tehotná. Ale ako to poznám pozorovaniu sa ani jedna z nas nevyhne tak hlávku hore bude to dobre 🙂
@alika36 Jej tak to je krasne gratulujem k babetku 🙂 No uz toto mi dodalo energiu a velku a verim ze to vide a ze aspon jedno mimi bude.No ja dnes ako som lezala tak som mala take pocity ze ma boli v podbrusku ale kedze som si nie ista nechcem klamat lebo nevylucujem ani to ze si to nahovam.Ale neviem no verim ze to nieco bolo.Lebo ked som mala prve et tak vtedy som pocitovala par dni presne to ze ma v podbrusku boli len sa nepamatam kolky den to zacalo a potom to bohuzial aj skoncilo.A teraz si picham fraxiparine to bola pricina preco mi mimi nevydrzalo.Takze uz len cakat 🙂 Dakujem za info dam vediet 🙂

@bozenkad27 uz nemas mrazacikov? no je to veru riadne na psychiku, ale ked nemam ani jedno dietko, musim bojovat stale..az do konca...