icon

Podporme docenta Tomáša s ISCARE MT

crazybabenka
2. dec 2011

Otváram diskusiu....pre nás všetky....ktoré mrzí odchod docenta Tomáša s ISCARE MT

Strana
z5
mimi321
14. nov 2013

@crazybabenka prvé sa vám ako podarilo? Nám nakoniec prirodzene ale nebyt jeho a promptnej liecby tak maly isto nie je... krvacala som od zaciatku... teraz ti robil aj dake vysetrenia?

crazybabenka
autor
15. nov 2013

@mimi321 prvé sa nám podarilo prirodzene v príprave na IuI ......jasne....robil mi všetky vyšetrenia.....teraz chodím pravidelne na kontroly a folikulometriu......len mne sa nechcú nejak tie vaječníky rozhýbať.....teraz sa konečne jeden rozhýbal....ale spravil cystu......teraz si dávam december pauzu.....možno sa nám podarí vianočný zázrak 😀 😀 😀 a potom od januára sa budeme pokúšať ďalej

mimi321
15. nov 2013

@crazybabenka super to si ma potesila... lebo ja som najprv menzes nemala, pichli mi vyvolavacku potom som dostala normalne a teraz som dostala akoze normalne ale uz mi trva pomaly mesiac... takze este stary doktor nech to poriesi a poslem im odlhasku... keby mi aspon hormonalny profil urobil ale nic... takze uz sa tesim k nemu. Inak nam sa zadarilo v cykle tesne pred iui.. cakali sme na menzes aby som mohla zacat stimulku a on uz neprisiel, ale to som potratila a na dalsi mesiac som otehu znova a Luky sa nastastie udrzal.

jaja9891
17. nov 2013

@crazybabenka Ahoj,mám problém s endometriozou a nazory lekarov na dalsi postup v mojej liecbe sa velmi rozchadzaju... docitala som sa od Vas o tomto skvelom lekarovi,mozete mi ho odporucit ako skveleho odbornika,ktoremu zalezi na pacinetovi a nie len na peniazoch,ktore chcu odo mna za IVF bez nejakch dalsich postupov a krokov a liecby vytiahnut??? chcela by som pocut nazor odbornika a podstupit aj dalsie vystrenia predtym ako ma rovno odpisu ako neplodnu :( dakujem

crazybabenka
autor
17. nov 2013

@jaja9891 docenta poznám vo vzťahu lekár - pacient ako bezkonkurenčne najlepšieho lekára....s ktorým som sa v živote stretla.....ja ho môžem jednoznačne len odporučiť.....ja som s ním max. spokojná.....vždy vie povzbudiť, ale zároveň nedáva falošné nádeje.....neviem to inak vysvetliť....proste pomenuje veci tak ako sú.....vie povedať....áno toto má zmysel.....alebo tudy cesta nevede.....nám v prvom centre povedali....že je úplne vylúčené....že budeme mať vlastné dieťa.....počaté akýmkoľvek spôsobom......a pri docentovi....som otehotnela prirodzene v príprave na IUI.....resp. v prvom stimulovanom cykle.....teraz sa nám trošku nedarí......ale ja viem....že to určite príde.....na krásne veci sa oplatí čakať......nehovorím....že robí zázraky na počkanie a nemožné do 3 dní......ale určite viem povedať.....že urobí vždy maximum čo je v jeho silách

lapri
18. nov 2013

@jaja9891 Ahoj, aj ja môžem pána docenta len odporučiť, počas našej cesty za bábetkom som sa s lepším lekárom nestretla, skús sa k nemu objednať na konzultáciu, on je taký precízny, zváži si veci kým povie ako ďalej. Držím palce

jaja9891
18. nov 2013

@crazybabenka dakujem,to som potrebovala pocut 🙂 urcite to zvazim,nevies mi povedat kolko cca by ma mohla stat takato konzultacia k nemu?videla som na stranke cennik,ale neviem co z neho by prichadzalo do uvahy 🙂 dakujem

jaja9891
18. nov 2013

@lapri dakujem 🙂 dufam,ze nam pomoze,kolko asi stoji vystrenie u neho?

crazybabenka
autor
18. nov 2013

@jaja9891 fúúúú to ti neporadím.....skús zavolať.....sestrička ti určite povie 😉

tinka9075
18. nov 2013

@jaja9891 Docent je super ja som sa ešte s takým jednaním u doktora ešte nestretla na sk 🙂 🙂 super prístup všetko povie na rovinu mne také jednanie vyhovuje 🙂 🙂

lapri
19. nov 2013

@jaja9891 Ahoj, ja som k nemu chodila, ešte keď pracoval v IISCAR-e, takže neviem koľko by to stálo teraz u neho. On Ti určite dobre poradí, som si istá 🙂 .

Strana
z5